Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Yeni İş Ama Sorunlu. . .

BaşlatantayfunozcanTarih24/07/2008 14:03:49Yorum13

İlk mesaj
Yeni Üye7 yazı
Arkadaşlar herkese merhaba,
ben daha önce ticaret girişiminde bulunmuş ve dönük çek ve araba kredisi gibi sorunlardan dolayı kredi vs alamıyorum .8 yılıdır madeni yağ sektöründe çalışıyorum aylık elime ortalama 2500 ytl geçiyo ama artık kendi işimi kurmak istiyorum ama sermaye ve kredi olmadığından ne iş yapacağıma karar veremiyorum bana bu konuda profesyonelce yardım etmenizi rica ediyorum

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Sanayici
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorum
Üye1359 yazı
Komisyonculuk yapıcan başka yolu yok.
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Yeni Üye21 yazı

biz kendi işlerimizle aylığımızı 2500 ytl ye getiremiyoruz...bence bu zamanda hiç bir iş yapılmaz abicim hiç macera arama...

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Ticaret
Yeni Üye3 yazı
merhabalar ustadım.oncelıkle gecmıs olsun.durumunu bıraz daha acarmısın lutfen.ogrenmek ıstedıgım kısaca soyle. bankalara olan borclarını odedınmı odedıysen .borcunun olmadıgına daır evrakalrı avukatlardan aldınmı. eger bunları yaptıysan yanı devlete yada bankalara borcun bıtmıs ıse yapacagın cok basıt.merjez bankasının bılgı toplama merkezı vardır.halk dılınde kara lıste dıye bılınen hanı. merkez banaksını arıyorsun dıyorsunkı benı kara lısteden cıkartın ben borclarımı odedım. yada bu ıstegın dılekce ıle yapılıyorda olabılır tam emın degılım.bunu yaptıgında kredı almanda hıc sorun yasamazsın.ama dıger arkadaslarımın dedıgı gıbı 2500 ytl cok ıyı para bu devırde bencede kıpırdama. ama karar senın.gorusmek uzere

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
Yeni Üye60 yazı
5 yıllık bir zaman süreci geçtikten sonra zaten otomatikmen kara listeden çıkıyorsun. eğer kanun değişmediyse. ama 2500 ytl geliriniz ve şuanda içinde bulunduğunuz madeni yağ sektörü zaten revaçta. bence devam edin.
Cesaret Servetin Yarısıdır.

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye7 yazı
sevgili ercangungor
borçlar ödendi ama bankalara durumuda anlattım ama malesef senin dediğin gibi listede halen gözüküyor
arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim 2500 ytl iyi pra gibi gözüküyor ama ev kira çocuk ve giderler iyi bir yaşama yetmiyor inanın ben yettiremiyorum çok lüks yaşamıyorum ama yinede yetmiyor birde içimde kendi işimi kurmak gibi bir hırs var istiyorum ki 2500 ytl yi kazanabilyim ama üzeri içinde kendi işimde koşturayım aslında işin özü 32 yaşındayım ve satış işinde önümde çok zaman kalmadığını düşünüyorum çünkü bugün 24-25 yaşındaki hırs ile şuan evet ama 2-3 sene sonra artık duraklama dönemine gireceğim ve hazırlık yapmak istiyorum.
önerilerinizi bekliyorum.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanayici
Yeni Üye5 yazı
sevgili arkadaşım;
ben 3500 ytl maaşla çalışırken senin gibi hislere kapılarak kendi işimi kurdum. tabiiki bir ortakla... şu anda 900 000 ytl borcum var ve hayat eskisine göre çok zorlaştı benim için. sözün özü ticaret yapılacak dönemde değiliz. komisyonculuk gibi riski düşük işler yapabilirsin ama aldığın maaş kadar para eline geçmeyecek maalesef.. bence sabret... ii çalışmalar

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Mühendis
Yeni Üye5 yazı
bir de yaşın daha çok genç daha önünde atılım için yaklaşık 10 sene var bilgin olsun...:)

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Mühendis
Üye831 yazı
Arkadaşım ticaret yapmak için çok heveslisin doğrudur,fakat 2003 yılından önce başlasaydın ticarete elverişli olurdu bugün için aynı şeyi söyleyemem hatta uyarırım ticaret yapmak için müsayit zamanda değiliz derim.Şu anda ticaret yapanların % 80'i yaptığı ticaretten memnun değil hatta bir çoğunluğu ticarete devam ettikçe içeriye giriyor sürekli borçlanıyor,bir süre daha bekle derim kendi adıma. Vergi dairesini,belediye zabıtasını,SSK'yı,Bağkur'u eteklerine yapıştırmak için acele etme lütfen hiç bir şey göründüğü gibi değil.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye7 yazı
valla yorumlarınız için çok teşekkür ederim.Çok makbule geçti değerlendirmeleri mutlaka yapacağımdan emin olabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanayici
Editör5590 yazı
2500 net eline kalansa öyle devam et iş kurma zamanı değil şimdi . . .
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye22 yazı
tayfun bey;
ne yapmak istediğinizi daha açarsanız ortak birseyler yapabiliriz belki.
sözümüz imzamız.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Editör5590 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - tayfunozcan
........................ aslında işin özü 32 yaşındayım ve satış işinde önümde çok zaman kalmadığını düşünüyorum çünkü bugün 24-25 yaşındaki hırs ile şuan evet ama 2-3 sene sonra artık duraklama dönemine gireceğim ve hazırlık yapmak istiyorum. ..............................

Çocukluğundan itibaren ticaret kazanı içinde pişmemiş bir çok erkek parayı 50 sinden sonra bulur. Bu konuda istatistikler var. Bir çok erkek 32 sinde yeni evlenir.

Bir çok erkek 40 ından sonra dünyayı farklı görmeye başlar. Performansının doruğuna buralarda ulaşır. Bazıları yolunu şaşırır bazıları bunu iyi değerlendirir.

Yaş konusunda gereksiz telaşa kapılma. Daha 3- 4 kere batıp çıkmalık bir ömür var söylediğin yaştan sonra. Mümkünse hiç batma ama daha vakit geç değil hatta bir çok şeyin yeni başlayacağı zamanlar.

25 li yaşlarda vakit bitti trenler kaçtı diye düşünürken, bir şeyler yapmaya çırpınırken bir 10 yılda farkında olmadan ne binalar kurmuş olduğuna kendin bile şaşarsın.

Ayrıca 25 inden daha aktif olursun . . .

Ama kibir, lüks, bozuk yollar bütün doğallığı bozar.
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er