Ana içeriğe geç

Giyim, Moda, Tekstil - Özel

Ayakkabı Üretimi

Başlatanugurum2211Tarih18/08/2014 13:36:21Yorum8

İlk mesaj
Üye844 yazı
Merhaba arkadaşlar,

Ayakkabı üretimi üzerine bu başlık altında;
üreticilere ulaşmak, üretim yogun yapılan bölgeler, modaya hangi bölgenin öncülük ettiği gibi konularda görüş alış verişi yapmak istiyorum. (Türkiye içi)

Bu sektöre giriş yapma niyetim var.

değerli bilgileriniz için şimdiden teşekkürler
toptan Tesettür giyim
http://instagram.com/butik_inegol

iİletişim:
0 530 274 94 93

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Üye120 yazı
Bu sektöre bende farklı bir şekilde giriş yapmayı düşünüyorum , aslında bir iletişim kurup fikir-alışverişi yapabiliriz.
Uluslararası Lojistik Tedarik Zinciri Yönetimi

Yerleşim Yngiltere / LondraMeslek Yöneticilik
Yeni Üye44 yazı
Kunduramall.com'u hayata geçirecek sermaye ortağı arıyorum. Ayakkabı Üreticiside olabilir. İstanbul eyüp'te yaşıyorum.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynternet
Yeni Üye3 yazı
adanada ayakkabı-giyim üstüne imalati yapan varsa yada diğer şehirlerde urun listesini ve fiyatlar sessiz.gece001@hotmail.com mail atabilir mi ?
reklamci

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Reklam
Yeni Üye7 yazı
selam bana topdancilarin oldu yeri dermisimiz
benim orhan

Yerleşim Türkiye / YzimirMeslek Memur
Üye191 yazı
arkadaşlar imalatçı biri olarak buyrun benimle iletişime geçin sorularınız varsa sorun artı ve eksisini anlatayım öyle girmeye niyetim var demeyle olmuyor çok zor ve dinamik bir sektör ve %90 oranında el işçiliği olduğu için zorlanırsınız numaram 05465916784

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Sanayici
Üye121 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - EnerjiC
arkadaşlar imalatçı biri olarak buyrun benimle iletişime geçin sorularınız varsa sorun artı ve eksisini anlatayım öyle girmeye niyetim var demeyle olmuyor çok zor ve dinamik bir sektör ve %90 oranında el işçiliği olduğu için zorlanırsınız numaram 05465916784

Hocam iletişime geciyorum
Tokatlı

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er