Ana içeriğe geç

Giyim, Moda, Tekstil - Özel

Takı Sektörü Yardım

BaşlatansuntannedTarih05/01/2018 11:06:48Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
MERHABALAR;

BEN İNTERNET ÜZERİNDEN VE BİR DÜKKAN AÇARAK TAKI SATMAK İSTİYORUM. ÜRÜNLERİN TOPTAN VE UCUZ ALABİLECEĞİM YERLER ARIYORUM. İSTEDİĞİM DAHA ÇOK MODA YI TAKİP EDEN TAKILAR ÖZELLİKLE KÜPELER BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

Yerleşim Türkiye / EskişehirMeslek Muhasebe
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye9 yazı
Yurt içi mi yurt dışı mı ? Eğer Türkiye ise Tahtakale değilse Çin
Hayat bazen bitti dediğin yerden başlar.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye2 yazı
Ikisinide düşünüyorum aslında ama net alabileceğim yerleri karar veremedim Türkiye de tahtakalede moda kupeleri satan ve uygun olan bir yer denk gelmedi

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Muhasebe
Yeni Üye46 yazı

Merhaba arkadasim simdi aldigin urun turkiyeden alip yapip satmak ise yardimci olamam ama bunu yurtdisindan alirsan sanirim yardimci olurum mesela benim oldugum yerde gumus ve takilar turkiyeden daha da ucuz.. eger internet sayfasina koyacam diyorsan da sana fotograflarini gonderebilirim ve musteri buldugunda ise gonderimini yapabilirim..

Yerleşim Meksika / DfMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye9 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Bceb
Merhaba arkadasim simdi aldigin urun turkiyeden alip yapip satmak ise yardimci olamam ama bunu yurtdisindan alirsan sanirim yardimci olurum mesela benim oldugum yerde gumus ve takilar turkiyeden daha da ucuz.. eger internet sayfasina koyacam diyorsan da sana fotograflarini gonderebilirim ve musteri buldugunda ise gonderimini yapabilirim..
Hayat bazen bitti dediğin yerden başlar.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil