Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Hollanda Semt Pazarında Satış Yapmak

Başlatansafak112Tarih18/08/2014 12:35:32Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye15 yazı
Herkese merhaba;

Alman vatandaşıyım. Hollanda da semt pazarında tekstil üzerine satış yapmak istiyorum. Türkiyeden alıp gotureceğim. Vize problemim olmadığı için erken alınan ucak bıletı 300 tl yı gecmıyor gıdıs donus.

Cok fazla bır mal almama gerek yok. 500 adet tshırt yada kıslık urun ilk etapda işimi görecektir.

Yurtdışında bu işi yapan yada bilgi sahibi olan arkadaslar var ise bilgi paylasabılırmı.

Tesekkurler

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Üye992 yazı

slm
oranin pazari satis iyi olurmu bilmem ama ikinci el textil isini tavsiye edebilirim.genc bayanlara hitap eden bluz kot uzun ve kisa bazi da cesitleri modern ve gayet durumda olanlari tabi .hic bilgim yok bu is orda tutulur bence.fikrini yazarzan sevinirim.

Yerleşim Yspanya / Tarragona
Üye177 yazı
ssemt pazarınızda Türklermi yoğunlukda yoksa yabancılarmı bu bence çok önemli

Yerleşim Türkiye / BandyrmaMeslek Ticaret
Yeni Üye15 yazı
Yorumlarınız için teşekkürler. 1 ay içerisinde orayı ziyaret edicem. Vize problemim olmadığı için rahat gidip gelebiliyorum. Semt pazarlarını dolaşıp hangi ürün hangi fiyattan satılıyor bunların araştırmasını yapıcam. 2. El satışı düşünmüyorum. Orada bu işler yada yurt dışında pazarda calısan kişiler varsa tecrubelerini paylaşırlarsa sevinirim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye300 yazı
semt pazarında yer açmak için ne gibi şartlar istiyorlar ve kiralar ne kadar bilgi verir misiniz ?

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Serbest meslek
Üye537 yazı
bavul ticareti yerine aslında bu oda degılde yanı rısklerı ıyı dusun losjıstık konusunda

Yerleşim Türkiye / Ankara
Yeni Üye48 yazı
Gumrukten nasil gecireceksiniz ?

Yerleşim Türkiye / DüzceMeslek Turizm