Müşteri memnuniyetini belirlemek için bir çok büyük firma anket yaptırıyor. Ayrıca belediyelerde anket yaptırır bolca. Bu firmalara firmanı tanıtacak , broşür veya tanıtım cd'si filan göndererek müşteri bulabilirsin belki.
arkadsım selamlar, bir ara bende bu tıp anket,arastırma fırmalarına eleman verıyordum. Direkt firmalarla irtibat kurman cok zor fakat ekıbının ozellıklerını bolgelerını yazıp,ofsetten de bır dosya yapıp bunu arastırma fırmalarına goturursen daha dıkkatlı olursun.calıstırdın adamların ustunden para kazanman daha kolay olmaz mı ? bu arada sozlesmelı calıs eger olursa ..çünkü paranı ıcerıde bırakabılırsın.
kadirizm
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz