Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Ortak Ve Sermaye Arıyorum

Başlatanm_arTarih11/08/2014 15:56:04Yorum0

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Merhaba hastanelerde en fazla yaşanan problemlerin başında hastaların damar yolunun bulunamaması geliyor. Bu yüzden malesef hem tedavi süreci gecikiyor hemde hasta ve hasta yakınları sinirlenip müdahele edebiliyor.Bunun önüne bir türlü geçilemedi ama benim bulduğum yöntemle bu sorun umarım tarih olur.Bulduğum cihazla kolaylıla hastaların(obez,kemoterapisi alan,bebek vs)damar yolu bulunabiliyor.buraya foto koyamadım bazı hastaların zor ve bulunamayan damarlarının fotosunu çekmiştim isteyen olursa gönderebilirim.
Türkiyede bu cihazdan varmı diye araştırdım 7 bin ila 50 bin arası satışı olan bazı cihazlar var bu fiyat altı olan türk yapımı bir tane daha varmış onuda doktorlar pek kullanışlı bulmuyorlar,tam net damarları ortaya çıkartmıyormuş.Benim bulduğum bu cihaz hem uygun hemde hemşire hanımlar veya doktorlar bunu yanlarından ayıramayacaklar o kadar iddalıyım.Bu konuda sermayem olmadığı için üretim yapamıyorum.Düşünen olursa lütfen benimle irtibata geçsin biran önce üretime geçip satışa başlanması gerekiyor.
Sağlık sektörünü tanıyorum ve çok değil 1 ay içerisinde epey bi patlama olur ....

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
0 yorum