Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım, Yeme-içme

Ege Gazoz Türkıye Icı Il Ve Ilce Bayılıgı Verecek

BaşlatanEGE GAZOZTarih11/08/2014 00:10:05Yorum61

İlk mesaj
Yeni Üye38 yazı
EGE GAZOZ yurt içi ve yurt dışı meşrubat sektöründe hizmet vererek her geçen gün yeni bayiler ile güçleniyor.Sizde Ege Gazoz ailesine katılmak için hemen www.egemesrubat.com adresinden iletişime geçebilirsiniz.Ege Gazoz....
A.B

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
61 yorum
Yeni Üye68 yazı
Fiyat ebat ve diğer bilgiler için bilgi lütfen. umithamcelik@gmail.com
otomobil profesörü
05437457011

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Otomotiv
Yeni Üye68 yazı
sitenizde çok fazla açıklayıcı bilgi bulamadım.
otomobil profesörü
05437457011

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Otomotiv
Yeni Üye38 yazı
Suan bayi a#291;ı kurulmaktadir.Sitemizde yakında il ve ilce bayilerin isim ve telefonlarini görebilirsiniz..Bilgi ve ürün hakkinda benimle irtibata gecebilirsiniz..Tesekkurler
A.B

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye9 yazı
ürünleriniz ve bayilik şartlarınız hakkında bilgi verebilirmisiniz...iyi çalışmalar... tezcanturedi@icloud.com mail adresim
TeZCaN81

Yerleşim Türkiye / DüzceMeslek Bankacylyk-Finans
Üye141 yazı
merhaba manisadaymışsınız yerinize gelebilirim adres ve tel bilgisi verir misiniz..

Yerleşim Türkiye / Yzmir
Yeni Üye38 yazı
Arkadaşlar mail yoluyla ve telefonla dönüşlerimiz devam etmektedir.Bir ile sadece 1 bayilik verilecektir... bagalali@gmail.com adresine soru ve görüşlerinizi yazabilir.İl bayilerini ilk alan bayilerimizin belirli süre nakliyesi ve süper iskontolari olacaktır....yapilan iskontolarla nerdeyse araçlariniz bedava ya geliyor...
A.B

Yeni Üye37 yazı
İzmir'e mesela,1 bayi yetebilecek mi ? Depolama maliyeti,satış ve dağıtım ağı vs yetişmesi zor olur bence.
Bayilik şartlarınız nedir,bizden neler bekliyorsunuz,karşılığında neler vereceksiniz ?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye38 yazı
Evet dediğimiz gibi her ile bir bayilik.İl bayiliği verdiğimiz firma kendi ilindeki başarıyı ilerlettiği taktirde bulunduğu bölgede bölge müdürlüğü sıfatınla alanını genişletirken bizimde desteğimizle bulunduğu bölgeye bayilik vererek sorumluğunu artıracak ve söz sahibi olacak.Firmanızı yada kendinizi tanıtırsanız nasıl yol izleyip ne gibi desteklerle sizleri destekleyeceğimizi bildireceğiz.Kolay Gelsin. bagalali@gmail.com
Adresinden bilgilerinizi izleyebilirsiniz.Teşekkürler...
A.B

Yeni Üye37 yazı
Yatırımcı arayan sizsiniz.Önce siz imkanlardan açık açık bahsetmelisiniz ki bizler de değerlendirebilelim.

Yeni Üye26 yazı
Nevarneyok sana katılıyorum.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye37 yazı
zaten internetten böyle bayi arayanları falan hiç anlamıyorum.sen gerekenleri yap yatırımcı zaten bulur seni.
bugüne kadar hiç duymadığım bir markanın koca bir şehirde tek bayisi olabilmem için milyonlarca para yatırmam lazım ve bunu internette bir forumda bozuk türkçeyle yazılan mesajlarda okuyorum.kusura bakmayın ama kendi markanızı böyle ayağa düşürmeyin.web sitesi yamuk,hiçbir bilgi yok,üstü kapalı konuşmalar var sadece.

Yeni Üye37 yazı
Türkiye'de şekeri nereden alıyorsunuz ? Doğal aroma diye birşey yoktur bu arada,çünkü aroma adı üstünde doğada bulunmaz.

Yeni Üye38 yazı
Koskoca Coca Colayı bile bu ortamda satan arkadaşlar varsa size laf söylemiyorum.Değerli arkadaşlara gerekli mailleri atıyoruz.Gücünüz varsa İsvîçreye gelin yada Türkiye deki tesisimizi gezin.Karşılayalım.Şuan avrupa satışlarımız İsviçre fabrikamızdan devam ediyor.Türkiyede ağ kuruyoruz.Ayrıca Ne var ne yok adlı üye bu sözlerimiz size;bozuk Türkçe dediğimiz formda ,Türkçeniz çok harika değil.Noktada sonra büyük harfle başlamayı öğrenin.Her marka istediği yerde ürün tanıtıp bayilik arayabilir.Değerli arkadaşlara cevapları yollanmıştır.
A.B

Yeni Üye37 yazı
Sadece gülüyorum.....

Yeni Üye38 yazı
Her kişinin mali durumu,satış kabiliyeti,uzmanlık alanı değişiklik gösterebilir.Bayilik ile ilgili bilgi alacak arkadaşlar gazoz satışı yapacağı için bize müracaat ettiklerinde karpuz satmayacaklar.Bizde bu hallere gülüyoruz... Ege Meşrubat...
A.B

Yeni Üye37 yazı
Gülmeye devam.....

Yeni Üye38 yazı
Boş insanlarla uğraşıyoruz ya... Beğenmiyosan formda dolaşma...gülmeye devam et...belki sen Gülünce insanlar para kazanır...bana ait formda yazı yazma....!!!!
A.B

Yeni Üye26 yazı
Nevarneyok haklı kardeşim.Sarı çizmeli mehmet ağa açıklayıcı bir şey yazmıyorsunuz.Uyduruk bir web sitesi insanların vaktini alıyorsunuz.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye38 yazı
Sizin sayfanız varsa bakalım.Gereksiz çizmeli ağalarla uğraşamayız.Bilgi yerini veren bayi adaylarını fabrikamızda ağırlıyor gerekli önemli görüşmeleri yapıyoruz.Kendine güvenmeyip sadece buradan şirket karalama metoduyla karşımıza çıkanlara ne diyelim.Gereksiz zaman alan insanlara cevap yazamıyoruz...
A.B

Yeni Üye37 yazı
http://www.mevsimgazozu.com/ http://www.nigdegazozu.com.tr/ http://www.zafergazoz.com.tr/

al sana gazozcu web sitesi. sizinki gibi gazozdan site değil.

forumda ne paylaşıyorsun ki fabrikana gelip görüşme yapsın insanlar ? iki satır açıklayıcı birşey mi paylaştın ? sorulara yanıt mı verdin ? gizemli takılmakla olmuyor bu işler.

ayrıca kimsenin karalama gibi bir amacı yok,gerçekler gücüne gidiyorsa bi kulak ver bakalım ne diyor bu insanlar ???

hadi iyi seneler.

Üye195 yazı
bu konu kunuluktan çıktı ege gazoz ve nevarneyok atışmasına döndü sayın nevarneyok herkes ekmek parası peşinde bu firma böyle yapar öbürü öyle yapar ege gazozun kendini tanıtma şekli böyledir bunu eleştirmeye hakkın yok daha güzelini yapabilyorsan yap ama böyle davranma bu firmadan onlarca kişi ekmek yiyor böyle karalama yapma
TURŞUCU ŞEVO

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Gyda
Yeni Üye38 yazı
İlanımız güncel olup bayi adaylarını bekliyoruz...
A.B

Yeni Üye37 yazı
nasıl gidiyor çalışmalar,anlaştınız mı birileriyle ?

Yeni Üye38 yazı
Çok şükür....iyi gidiyor....çok güzel talepler var...
A.B

Yeni Üye38 yazı
Tüm Türkiye de herkez EGE gazozunu içecek kısmetse.Yakında yepyeni bir paylaşımla bayilerimize yeni müjdelerimiz olacak...
A.B

Yeni Üye1 yazı
Benim kendileri ile temas kurma fırsatım oldu, yüz yüze görüştük bir parti mal çıkardık inşallah devamı da gelecek öncelikle ilgi ve alakaları için teşekkür ediyorum öncesinde numunelerini de inceledik, ürün yerel markalar gibi değil yurt içi satışların da,
yurt dışı satışlarında ki başarıyı yakalayabilecek düzeyde, Avusturya seyahatimizde umarım İsviçre de ki tesisi de inşallah önümüzde ay içinde göreceğiz birde orada inceleme fırsatım olursa görüşlerimi paylaşırım ..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat