Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım, Yeme-içme

Ege Gazoz Türkıye Icı Il Ve Ilce Bayılıgı Verecek

BaşlatanEGE GAZOZTarih11/08/2014 00:10:05Yorum61

İlk mesaj
Yeni Üye38 yazı
EGE GAZOZ yurt içi ve yurt dışı meşrubat sektöründe hizmet vererek her geçen gün yeni bayiler ile güçleniyor.Sizde Ege Gazoz ailesine katılmak için hemen www.egemesrubat.com adresinden iletişime geçebilirsiniz.Ege Gazoz....
A.B

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
61 yorum
Üye251 yazı
"kurumsal geliştirme"sistem kurmak isteyen ancak nereden ve nasıl başlayacakları konusunda yeterli bilgiye sahip olamayan yeni girişimcilere yol gösteren bir kılavuz, bunun yanında var olan sistemlerini geliştirerek yeniden yapılanmak isteyen firmalara rehber olma amacı taşıyoruz.

aynı zamanda, kalite belgelerini almış; ancak sistemi takip eden kişilerin işten ayrılmaları sonucu sistemleri dağılmış ve toparlamaya çalışan firmalara "etkin bir sistem nasıl kurulur?" bunun yollarını adım adım birlikte başarıyoruz.
- sistem kurma
- sistem yapılandırma
- eğitim
* satınalma ve satınalma planlama
* depo lojistik yönetimi ve stok planlama
* üretim prosesleri ve üretim planlama
*insan kaynakları yönetimi
*pazarlama-satış ve süreç yönetimi
*sosyal ve dijital pazarlama sistemi
*sevkiyat yönetimi
*ıt yönetimi
*zincir mağaza kurulumu ve yönetimi
*zincir mağazacılık projeleri
*bayi ve/veya franchise kurulumu ve/veya yönetimi
*sıhhi - gayrisıhhi ruhsatlandırma
*belgelendirme (tse,ıso ,marka tescil,kalite )
*firma iç denetimi (smmm) hizmetleri konusunda siz de profesyonel yardım almak istediğinizde bize ulaşabilirsiniz...
değişmeye ve gelişmeye karar verdiğinizde, stratejik iş birlikçimiz ve şirket ortağımız olursunuz... Tevrat FİDAN 05071334088 fidantevrat@gmail.com
başarınız, başarımızdır...
Tevrat FİDAN
wieseel dış ticaret ve pazarlama danışmanlığı
0545 422 87 61

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Üye251 yazı
"kurumsal geliştirme"sistem kurmak isteyen ancak nereden ve nasıl başlayacakları konusunda yeterli bilgiye sahip olamayan yeni girişimcilere yol gösteren bir kılavuz, bunun yanında var olan sistemlerini geliştirerek yeniden yapılanmak isteyen firmalara rehber olma amacı taşıyoruz.

aynı zamanda, kalite belgelerini almış; ancak sistemi takip eden kişilerin işten ayrılmaları sonucu sistemleri dağılmış ve toparlamaya çalışan firmalara "etkin bir sistem nasıl kurulur?" bunun yollarını adım adım birlikte başarıyoruz.
- sistem kurma
- sistem yapılandırma
- eğitim
* satınalma ve satınalma planlama
* depo lojistik yönetimi ve stok planlama
* üretim prosesleri ve üretim planlama
*insan kaynakları yönetimi
*pazarlama-satış ve süreç yönetimi
*sosyal ve dijital pazarlama sistemi
*sevkiyat yönetimi
*ıt yönetimi
*zincir mağaza kurulumu ve yönetimi
*zincir mağazacılık projeleri
*bayi ve/veya franchise kurulumu ve/veya yönetimi
*sıhhi - gayrisıhhi ruhsatlandırma
*belgelendirme (tse,ıso ,marka tescil,kalite )
*firma iç denetimi (smmm) hizmetleri konusunda siz de profesyonel yardım almak istediğinizde bize ulaşabilirsiniz...
değişmeye ve gelişmeye karar verdiğinizde, stratejik iş birlikçimiz ve şirket ortağımız olursunuz... Tevrat FİDAN 05071334088 fidantevrat@gmail.com
başarınız, başarımızdır...
Tevrat FİDAN
wieseel dış ticaret ve pazarlama danışmanlığı
0545 422 87 61

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye10 yazı
bayilik ariyordum,kendimi burada buldum. ne atisma olmus ama. soluksuz okudum :)
Saygilarimla

Yerleşim ALMANYA / HamburgMeslek Yöneticilik
Yeni Üye38 yazı
www.egemesrubat.com dan sayfamızı ziyaret edebilir.Almanya Satış Menejerimiz Çoşkun Beye ulaşabilirsiniz....Teşekkürler...
A.B

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye68 yazı
İlk ve tek mesajın ürünü ve firmayı övmesi reklam kokan hareket gibi geldi..

Başarılar..

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye38 yazı
Herkes sunduğu malı övmeli.Utanılacak bir ürün satmıyoruz...İhracat ile ülkemize katkıda bulunuyoruz...
A.B

Yeni Üye38 yazı
Ege Gazoz bayiliği tüm aktifliği ile devam ediyor...Numune ve fiyat bilgisi için ; bagalali@egemesrubat.com adresine yada WHATSAPPTAN 0041787619153 dan mesaj yoluyla ulaşabilirsin
iz...
A.B

Üye148 yazı
Sayın Ege Gazoz,

Aşağıdaki konular da biraz bilgi verir misiniz?

Türkiyedeki üretim tesisiniz kuruldu mu ? Kurulduysa veya düşünülüyorsa nerede ? Her ile bir bayilik düşünüldüğüne göre bölge müdürlükleri, bölge depoları nasıl yapılandı veya yapılanacak?

Bayilik şartları var mı, ya da bayilerinizden beklentiniz nedir ?

Bayilik alanlara ne gibi imkanlar sunuyorsunuz? Reklam, tanıtım, promosyon vb çalışmalarınız var mı? Bayiler ürünü devamlı satacak iyi noktalarla anlaşma yaptığında ne gibi destekleriniz olacak ?

Bu ürünlerde hedef kitleniz kimlerdir? Sitenizi incelediğimde 6 çeşitten oluşan 250ml Pet şişe meyveli gazlı içecek çeşiti görüyorum. Sadece bu ürünlerle mi Türkiye pazarına gireceksiniz ve her ile bayilik vereceksiniz. Aynı ürünlerin cam şişesi ve büyük boyları başta olmak üzere ürün çeşitliliği düşünüyor musunuz ? Çünkü cam şişesi ve büyük boyu olmayan bu ürünlerinizin hedef kitlesi oldukça sınırlı görünüyor.

Bayilik gibi bir olgu olmadan da ticaret yapılamaz mı ?

Sorulara ayrı ayrı detaylı cevaplar verirseniz sanırım oldukça aydınlatıcı olacak.

İyi çalışmalar.

..ııII BÜYÜK HEDEF IIıı..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye38 yazı
Merhabalar Sayın Üyeler.Ege Gazoz olarak Türkiye de üretime Manisa da başladık.Fabrikadan hariç Ege Bölge Müdürlüğünü Manisa Merkezde kurduk.Türkiyeden ihracatlarımız başladı.İller için ise de bize müracat eden firma yada şahıslar kendileri adınada test satışları yaparak başla ya biliyorlar.Ciddiyelik durumuna göre il yada ilçe bayilikleri veriyoruz.Şuan 250 ml.ilk 24 lü ambalajlarla yola çıktık.350 ml.lik ambalajlarımızlada bu ay giriş yapıyoruz.Sırasıyla 500 ml.lik , 1 lt ve 1,5 lt.olarak hızlı bir şekilde devam edeceğiz.Bölge bayilikleri bayilerin bölgesindeki satış durumlarına göre merkezden tercihli olarak veriliyor.Bayilere verilen destek ilk önce; Fiyat(karlılık oranı),yazılı matbaa,promosyon,buzdolabı , tabela ve satış artırıcı destekler.Ürünlerimizin tamamını piyasada bulunduğunda TV reklamlarında avrupa ve Türkiye yayınları olarak yapılacak.Sırasıyla fuarlarda yerimizi alarak , web ve yazılı basında bayilerimizi yayınlayacağız.Bayilik olmadan da ticaretin izi yapabilirsiniz.Fakat bulunduğunuz bölgede bayimiz varsa zaten ürün veremiyoruz.Sorularınız için teşekkür ediyoruz.Başka soru yada bilgi için bagalali@egemesrubat.com dan yazabilirsiniz.Tabiki platformdan da sorularınızı yazabilirsiniz.Avrupa daki müracatlarınız içinde yine aynı maile yollayabilirsiniz..Hepinize iyi çalışmalar.....A.Bagalali(Whatsapptan 0041787619153)
A.B

Yeni Üye38 yazı
Ayrıca bayilerinde ürünleri devamlı satan noktalara bayi bonuslarıyla destekliyoruz.....
A.B

Yeni Üye4 yazı
Bayilik ile ilgili bilgi alabilir miyim sizin istekleriniz nelerdir Onurkutlu21@gmail.com
Onur kutlu

Yerleşim Türkiye / BalikesirMeslek Yöneticilik
Yeni Üye38 yazı
Onur Bey Merhabalar.Yarın size mail gönderilecektir.Teşekkürler...
A.B

Üye420 yazı
manisada fabrika ve bölge müdürlüğünüz nerede...

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Mühendis
Yeni Üye38 yazı
Manisa Salihli ve Md.lük Manisa Merkezde.
A.B

Yeni Üye8 yazı
Konya'nın güney ilçelerinde (Beyşehir-Seydişehir-Bozkır ve çevresi) dağıtım yapan bir işletmem var. Geleneksel kanal ve edt kanalında dağıtımı yapılacak yeni ürünler ile portföyümü zenginleştirmek istiyorum. Soğuk satış yapan 2, sıcak satış yapan 1 aracımla bölgeyi toplam 3 araçla çalışıyorum. Soğuk hava depom mevcut. Ulusal bir markanın kullandığı merkezi bir program kullanıyorum. El terminali ve araç yazıcısı altyapım var. Toptancı değil, bayi mantığında çalıştıracak yeni ürünlere ihtiyaç duymaktayım. Zet raporu alan yada dağıtım konusunda kaygısı olan ürünler tercihim.

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Gyda
Üye227 yazı
www.fistigimmm.com bayi agimiza sizde katilin

Hürol Şahin 0 531 764 43 35 / Whatsapp
www.sifamagazasi.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye23 yazı
hayırlı olsun Allah yolunuzu açık etsin ,fiyat, ambalaj ,ürün görseli hk bilgi alabilirmiyim..

Yerleşim Türkiye / Denizli
Yeni Üye8 yazı
Konya'nın güney ilçelerinde (Beyşehir-Seydişehir-Bozkır-Hüyük ve çevresi) geleneksel kanal dağıtım işi yapıyoruz. 2 soğuk bir sıcak araç ile çalışıyoruz. Ürünlerinizi portföyümüzde görmek istiyoruz. Çalışma koşullarınız ve fiyatlarınız ile ilgili bilgilendirme maili gönderir misiniz? sefaakar1973@gmail.com

Sefa Akar
0 554 585 69 26

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Gyda
Yeni Üye38 yazı
Bilgiler en kısa zamanda yollanacaktır.Değerli üyelere teşekkürler...Ege Gazoz
A.B

Yeni Üye38 yazı
Whattsapp tan 0041787619153 numaralı telefonada Mesajınızı yollayabilirsiniz..Ege Gazoz
A.B

Üye204 yazı
+18 energy icecegi ihtiyaci olanlar 0 531 764 43 35 arayabilirsiniz

Yeni Üye38 yazı
Ege Gazoz Türkiye de bayilerini arıyor....
A.B

Üye204 yazı
Bakkal , tekel , bufe , benzin istasyonlarina satabilecek bayiler aramaktayiz

6 cesit soslu urunumuz mevcuttur.

Ve her urunumuz 30 gr dir.

1. Islenmis Iç Aycekirdegi
2. Salsa soslu yerfistigi
3. Tato soslu yerfistigi
4. Corekotlu yerfistigi
5. Mısır soslu yerfistigi
6. Islenmis ic yer fıstığı

Standa 48 adet x 30 gr bulunmaktadir.

Kolilerimide 6 stand bulunmatadir

Detaylı bilgi için 0 531 764 43 35 veya 0 232 446 43 52 arayabilirsiniz

He-Ka Group

TÜM YENİ ÜRÜNLERİMİZ İÇİN SAYFAMIZI BEĞENEREK TAKİBE ALABİLİRSİNİZ.

https://www.facebook.com/He-Ka-Group-142027942835042

http://i.hizliresim.com/a36ZZO.jpg

Üye204 yazı
CEVİZ GÖRÜNÜMLÜ CONDOM ( PREZERVATİF )

ECZANELERE , BENZİN İSTASYONLARINA VE TEKEL BAYİLERİNE SATABİLECEĞİNİZ VE KAR MARJI YÜKSEK İLGİNÇ BİR ÜRÜNDÜR.

FANUSTA 70 ADET CEVİZ BULUNMAKTADIR. HER CEVİZİN İÇİNDE 1 ADET AMBALAJLI CONDOM BULUNMAKTADIR.

ÜRÜN FRANSADAN İTHAL EDİLMİŞTİR.

DETAYLI BİLGİ İÇİN 0 531 764 43 35 VEYA 0 232 446 43 52 ARAYABİLİRSİNİZ

HE-KA GROUP

http://i.hizliresim.com/YkXpDk.jpg

Yeni Üye38 yazı
Ege Gazoz Yurtiçi ve yurt dışı bayilerini arıyor.İletişim için; www.egemesrubat.com sayfamızda bizlere ulaşabilirsiniz...
A.B

Yeni Üye17 yazı
Merhabalar trabzonda gida toptanciligi ile ugrasiyorum. Konuyu uzun oldugundan okuyamadim. Gerekli bilgileri sevkiyat cozumleri teminat bilgilerini ve fiyat bazinda bilgi alabilirsem sevinirim. canhasandemir@gmail.com

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek Muhasebe