Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Soğutucu Dolapları İçin Cam Kapı Sistemleri. .

BaşlatanyakthinksTarih10/08/2014 00:22:35Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
Afrika veya Arap yarımadasında yaşayan arkadaşlara sormak isterim ;
Marketler kullanılan soğutucu dolapların (sütlük veya kahvaltılık vs.) genelde önlerinde cam kapıları yoktur ve enerji sarfiyatı fazla olur. Türkiyede bu dolapların önlerine ölçü alınarak özel raylı veya çarpma cam kapı çerçeve sistemleri yapılıyor ve avrupa ülekelerine ihracatı oldukça iyi gidiyor. Ancak güney ülkelerine henüz ulaşamadılar bende oralarda yaşayan arkadaşlara sormak isterim yaşadığınız ülkede bu tür marketlerde sizce eksik veya talep varmıdır.? Tavsiye edeceğiniz ülkeye gidip orada bunun pazarlaması yapsam ne kadarlık potansiyel vardır. Bu ürün kullanıcıya % 50 ye varan elektrik tasarrufu sağlıyor vede ürünlerin daha hijyen kalmasını sağlıyor.Yani doğru anlatılırsa market sahiplerine çok ilgi görür diye düşünüyorum, 3-5 ayda verdiği parayı geri kazanıyor ve gerisi kar olarak cebine kalıyor. Oldukça önemli görüyorum bu ürünü. Değerli görüşlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
Saygılar,
Yener
ynr

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye21 yazı
Sa. Değerli arkadaşım. Türkiyenin en büyük soğutma firması imamoğlu soğutmada çalışmaktayım. Bu dediğin ülkelerin hepsine bu kapı ve sütlüklerden gönderiyoruz. Pazarlama konusunda iyiysen bizim firmanın ürünlerini pazarlayabilirsin.
Ilgazlı

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Üye174 yazı
Esas amac, o reyonlarin kapaksiz, acik olmasi degil mi? Sogutma sistemi de acik kullanilacak sekilde tasarlanmis...
Kullanim kolayligi acisindan,
Ayrica bircogunun kendi kapaklari var diye biliyorum, marketin kapali oldugu zamanlarda kapatilabiliyor,

Yerleşim Ukrayna / KievMeslek Serbest meslek
Yeni Üye5 yazı

Avrupada bazı ülkelerde yasal zorunluluk getirildi dolapların önüne cam kapak yapmak %50 enerji tasarrufu sağlar üstelik şimdiki cam kapaklar oldukça pratik ve görünümü engellemeyen ürünler olduğundan çok tercih edilir olmaya başlanmıştır. Özellikle arap dünyasında pazarlama ve satış yapmak istiyorum o bölgede yaşayan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum.
ynr

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek