Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
Merhaba Koniks.com üyeleri
Hali hazırda işletmeciliğini yaptığım ve 2 yıldır faaliyette olan duvarkağıdı satış sitem şu anda istediğim seviyeye geldi.
Günlük perakende satışın yanı sıra Türkiye genelinde 40 a yakın alt bayii edinerek pazarda bir marka oluşturduk.
Artık bir adım ötesine geçmenin zamanı diyerek yaklaşık 2009 dan beri düşündüğümüz, internet üzerinden dekorasyon market fikrini hayata geçirmek istiyoruz.
Şu anda özellikle üzerinde düşündüğümüz konsept, son kullanıcının kolay erişemeyeceği ürünler bulup bunun satışını yapmak.
Ürün çeşitliliğinde sınırımız yok. Sadece dekoratif veya inşaat amaçlı, stoklamasında ve nakliyesinde sıkıntı yaşanmayacak ürünler olması yeterli.
Kurulum veya montaj için özel uzmanlık gerektiren ürünler de olabilir. Dediğim gibi ülke genelinde bulunan alt bayilierimizle bunun üstesinden gelebiliriz.
Dekorasyon amaçlı ürün üreten, ithal eden veya tedarikçi firmalardan, ürünlerini tanıtan bilgi ve dökümanları, fiyatları ve satış koşullarını tarafımıza ulaştırabilirlerse değerlendirmeye alırız.
İlginiz için teşekkür ederim. Ancak biz internet üzerinden anında fiyatlandırılıp satılabilecek hazır ürünler arıyoruz.
Referans bağlamı1 alıntı›
Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.
Alıntı 1 bölüm
KATKI FIRSATI
Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz