Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Halı Saha Hayali

BaşlatanTekin ATAYTarih07/08/2014 22:16:31Yorum12

İlk mesaj
Yeni Üye11 yazı
Merhabalar Şehrin iyi bir yerinde arsamız var ve ben halı saha açıp işletmeyi düşünüyorum.Tüm 365 günü ortalamaya vurup günde 4 maç olduğunu varsayarsak 80 TLden 320 Tl yapar bu aylık nerdeyse 10.000 liralık paraya denk geliyor.Masraflarınıda araştırdım 100.000-120.000 liraya halı saha yapılabiliyor(Açık Halı Saha )
Görüşleriniz ve önerileriniz nelerdir acaba ? Teşekkürler Şimdiden

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
12 yorum
Yeni Üye28 yazı
mersinde nerede yeriniz acaba
ya hudey

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret
Yeni Üye11 yazı
Mersin'de değilim ilçesindeyim

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ö?renci
Yeni Üye11 yazı

güncel

Üye286 yazı
Arsanızın spor alanı ruhsatı olması gerekir.
Belediyeden araştırın.
Biz İzmir de araştırdık kendi arsamıza ruhsat alamadık.
Kolay gelsin.

Yerleşim Bulgaristan / YzmirMeslek Ticaret
Üye269 yazı
Bir halı saha işletmecisi olarak,arsa kendinizin olduğu için,eğer ruhsat alabilirseniz yapılabilir bir iş.Ama sabit giderleride yüksek sayılır,birde her 5-6 senede bir tesisi komple yenilemeniz gerekli bu arada.Senede en az 4 ay zayıf geçer.İstanbul'da birkaç tesisimiz var bir tanesini devretmeyi düşünüyoruz.İlgilenen arkadaşlar mesaj atabilir...
Hayırlı Alışverişler...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye11 yazı
yılda ama tahminen 70-80.000 kazanacağımı düşünüyorum geri kalan 8 ay çok iyi iş olursa

Üye269 yazı
İlk yılı zaten göz önüne alma,hemen sahayı açtım müşteriler dolacak olayını unut.Zamanla saha oturur ve kazanmaya başlarsın.Birde işin başında durmanız çok önemli,sıcak para döndüğü için kasaya sahip çıkmalısınız.Reklam ve tanıtım faaliyetlerini çok önemli ,okullar,dernekler,şirketler,sağlık kuruluşlarını vb. gezip tanıtımınızı yapmalısınız ve özellikle abone sayısını arttırmalısınız.Servis hizmetide verebilirseniz daha uzak yerlerdende müşteri çekebilirsiniz.Hizmet kalitesi ve tesisler iyi olursa kazanmamanız için bir neden yok.
Hayırlı Alışverişler...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye11 yazı
Evet reklam tabii ki çok önemli özelliklede yapılacak turnuvalar

Yeni Üye89 yazı
arkadaşlar anahtar teslim halı saha fiyatı ne kadar? bilen arkadaşların bilgi verebilirmi?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye11 yazı
tam bir bilgim yok o konuda

Yeni Üye11 yazı
başka önerisi olan yok mu acaba ?

Yeni Üye89 yazı
Benim önerim ebatları büyük halı saha mesela 9*9 oynanabilir halı saha günde 6 saat rahat çalışır haftada 42 yapar. yani size 42 tane abone lazım ki bulunduğum şehirde bu tip bir halı sahada boş saat bulmak imkansız.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf