Ana içeriğe geç

Giyim, Aksesuar Ve Bijuteri

İhracat Ve Fason Üretim İçin İrtibat Numaramız

BaşlatangmzciqTarih06/08/2014 18:18:12Yorum1

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
İhracata ve iç piyasaya fason pantolon üretimi konusunda yardımcı olabiliriz .
DERA GİYİM ,İZMİR – BEGOS ( BUCA EGE GİYİM ORGANİZE SANAYİ ) ‘de 3500 m2 lik kapalı alanı, modern makine parkuru ve 200 çalışanıyla erkek , bayan klasik ve spor pantolon, şort olmak üzere aylık 50.000 adet üretim kapasitesine sahip olan bir tesistir.

Erkek pantolon, bayan pantolon, erkek ve bayan şort fason üretimi gerçekleştirmektedir..İmalat hattımızda ,1 spor ve 1 klasik pantolon dikim bantı bulunmaktadır. Model kalıp uygulamalarından ürün poşet aşamasına kadar konfeksiyon imalatının tüm birimleri bulunmakta olup bütün operasyonlar işletmemizde tamamlanmaktadır. Model kalıp uygulamalarından ürün poşet aşamasına kadar işletmemizde AQL 2,5 kalite standardlarında imalat faaliyetlerimiz devam etmektedir.Model kalıp uygulamalarında Gemini CAT Sistemi ( 2013 version ) kullanılmaktadır. Ürünlerin dağıtımı yapılmaktadir. Yurtiçi ve yurtdışı olmak üzere sektörde önde gelen firmalarla çalışmaktayız.

İRTİBAT TEL : GAMZE ERGİN
CUSTOMER REPRESENTATİVE

DERA GİYİM
BUCA OSB MAH.3/20 SOKAK NO:3 BEGOS 2. BÖLGE BUCA-İZMİR
gamze@deragiyim.com.tr
TEL: 0232 420 1 555
GAMZE ERGİN
CUSTOMER REPRESENTATİVE



DERA GİYİM
BUCA OSB MAH.3/20 SOKAK NO:3 BEGOS 2. BÖLGE BUCA-İZMİR
gamze@deragiyim.com.tr

CELL : 0090 531 579 14 05
TEL: 0232 420 1 555
FAX: 0232 420 1 999

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
1 yorum
Yeni Üye2 yazı
Viyana"da Satilmak üzere agirlikli olarak BAYAN GIYIM ürünleri aramaktayiz. Resim ve Fiyat bilgisi yollamanizi rica ediyoruz.

semihsahingoez@hotmail.com
www.modandtrend.com
www.mekanshop.com
www.e-rekabet.com
www.bestseller.international
www.wholesalers.international

Yerleşim Avusturya / ViyanaMeslek Tekstil