Ana içeriğe geç

İnovasyon, Yeni Trendler Ve Çözümler

Patent

BaşlatanjeneratorTarih05/08/2014 13:44:46Yorum9

İlk mesaj
Üye223 yazı
MERHABALAR,PATENT BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARDAN YARDIM LÜTFEN:BAŞKA ÜLKEDE OLAN FAKAT BİZDE OLMAYAN BİR ÜRÜN İÇİN PATENT ALMANIN FAYDASI NE OLABİLİR?

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Üye223 yazı
Patent kapsamı nedir ? o ülkede patent alınmışmıdır? bir ülkede alınmış patent tüm ülkeleri kapsarmı?Türk patent dünya ile entegremidir?
çok soru var,cevaplarını arıyorum,bilen varsa sordum saçma bir cevap almak için değil.

Üye401 yazı
farmakoloji üzerine yüksek lisans yapan arkadaşım alzheimer'ın tedavisini buldu. Patent için 7 yıl süre verdiler. Diğer sektörler için aynı mıdır bilmiyorum.
İstemi Ozan Aydemir

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Ythalat / Yhracat
Üye223 yazı

Benim aradığım ürün patent i süresi kısadır 6-7 ay gibi,sizinki sağlık ve etki alanı çok fazla araştırma süresi uzunluğu ondandır bence,

Yeni Üye61 yazı
Uluslararası patent ile bir ülkede alınan patent farklıdır. Örneğin bir tasarımın endüstriyel patenti almanya da alınmış ama Türkiye için alınmamış olabilir.

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret
Üye223 yazı
Amerikada var olan Türkiyede olmayan bir ürün ü imal ettik,Türkiye patentini aldık,olabilirmi?Amerikadaki dünya patentini almışsa biz hangi şartlarda alabiliriz?veye alamayız.

Yeni Üye61 yazı
Patent bir buluşun tekniği için alınır. Siz tekniğine mi patent aldınız yoksa tasarımına mı?

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret