Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım, Yeme-içme

Muz Satışı

Başlatanemel eftelyaTarih01/08/2014 10:18:23Yorum12

İlk mesaj
Yeni Üye15 yazı

Merhabalar,
Öncelikle ilginize çok teşekkür ederim. Muz konusunda bazı bilgiler vermek istiyorum.

Muz sarartıldıktan sonra raf ömrü 1 hafta 10 gün içerisinde dolan bir üründür. Bu nedenle stok yapmak büyük zararlara sebebiyet verebilir. Bizim tavsiyemiz haftalık partiler halinde almanızdır.
Ayrıca muz ton bazında değil, karton kutu bazında işlem görüyor ülkemizde. Bu nedenle ağırlık değil kutu sayısı üzerinde düşünmelisiniz.
ilgilenen arkadaşlar
Bu şartları gözden geçirin lütfen. Daha sonra bana net alacağınız miktarı ve ödeme şeklinizi yazın, bende size fiyat teklifimizi göndereyim.

Saygılarımla,
aytemur

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
12 yorum
Üye141 yazı
merhaba malınız kalitesi nedir ?? Gönderme şartları nedir ? Fiyat nedir ?Koli bazında kaç kg mal vardır *?Teşekkürler

Yerleşim Türkiye / Yzmir
Yeni Üye15 yazı
Bizim tavsiyemiz haftalık partiler halinde almanızdır. hindistan muz u dur
Ayrıca muz ton bazında değil, karton kutu bazında işlem görüyor ülkemizde. Bu nedenle ağırlık değil kutu sayısı üzerinde düşünmelisiniz.kolı-18,5 kg 1 kutu-

Bu şartları gözden geçirin lütfen. Daha sonra bana net alacağınız miktarı ve ödeme şeklinizi yazın, bende size fiyat teklifimizi göndereyim.

Saygılarımla,

Emel Aytemur
aytemur

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye94 yazı

Mersin serbest bölgede yanaştığımız liman önünde Chiquita'nın gemisi ile sürekli muz geliyor. Canımız cekiyor.. :D
Bu arada yapılması mantıklı işlerden birisi. Hafif sararan ürünler tırlara yüklenmeden ayrılıyor. Bu da dayanıklılık konusunda Emel Hanım'ı doğrular nitelikte.

Merak ettiğim şey.
Emel Hanım sadece muz ticareti mi yapıyorsunuz, yoksa ihraç Kiraz konusunda da sektör bağlantınız var mıdır?
Öyle ise sizinle bir konu hakkında görüşmek isteriz.
Saygılar.

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Mühendis
Yeni Üye21 yazı
emel hanım muz ticaretini yapıyorsanız sizinle görüşmek istiyorum telefonum 0534 702 60 16 ömer faruk bursa herkese iyi çalışmalar

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ymalat
Yeni Üye2 yazı
Bizde muz getiriyoruz. Ilgilenenler 05071894658 den ulaşabilir. Whatsapp vardır

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye10 yazı
İyi günler ben mersinden alı ezer. taleplerımız dogrultusunda her hafta muz alımı yapılacaktır.muz yesıl olmak kaydıyla ıthal olması 1. kalıte olması oncelıklı tercıhımizdır.Alımlar tır bazında ya da sızın ıstedıgınız dogrultuda yapılacaktır. alımlar nakden (peşin) fıyat makulsa sureklı calısılacaktır. tarafımıza donmenızı onemle rıca edıyor hayırlı ısler bol kazanclar dılıyorum.....

ALİ EZER
**05375136722**
AliEzer

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye10 yazı
reis33_33@outlook.com adresıne fıyat gonderırsenız memnun olurum.uygun fıyatlı urunlerle ılgılı olarak gerı donus anlasma saglanır.saygılarımla.
AliEzer

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye6 yazı
merhaba Ankara'da meyve-sebze tüccarlığı yapmaktayım, karşılıklı ticari kar olduğu sürece çalışmak isterim fiyat, ürün bilgileri yollarsaınız çalışmak isteirm
m_ek_38@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Esnaf
Üye223 yazı
Merhabalar,muz ithalat veya üreticisi arkadaşlar:Sözleşmeli olmak üzere İstanbul teslimi günlük 20 ton muz alımına fiyat verebilrmisiniz?hrktrb@gmail.com

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek Ticaret
Yeni Üye1 yazı
Arkadaslar bir konteyner muzun gumrukten cikis fiyati nedir hersey dahilinde
Kurt

Yerleşim Türkiye / EskisehirMeslek Esnaf