Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım, Yeme-içme

Organik Solucan Gübresi Hakkında - Ortaklık Arayış

Başlatan7706Tarih17/07/2014 00:00:49Yorum8

İlk mesaj
Üye131 yazı
Mrb. sitede daha önceleri, solucan gübresi üretimi ile ilgili uzun uzun yazılar yazıldı. Ben bu işi yapmak istiyorum fakat maaşlı bir işte çalıştığımdan hem vaktim az hemde gerek deneyim olsun gerek yer olsun bu konularda da sıkıntılarım var, benimle aynı durumda olup bu işi yapma düşüncesinde olan arkadaşlar varsa birlikte bu işe başlayabiliriz diye düşünüyorum. e mailim: sacroculto@mynet.com
(ankarada oturuyorum sadece ankaradakiler yazarsa iyi olur, diğer şehirlerden çünkü anlamsız olur, biraraya gelinmeli ki birşeyler yapılsın.) herkese kolay gelsin.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Üye242 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - 7706
Mrb. sitede daha önceleri, solucan gübresi üretimi ile ilgili uzun uzun yazılar yazıldı. Ben bu işi yapmak istiyorum fakat maaşlı bir işte çalıştığımdan hem vaktim az hemde gerek deneyim olsun gerek yer olsun bu konulardada sıkıntılarım var, benimle aynı durumda olup bu işi yapma düşüncesinde olan arkadaşlar varsa birlikte bu işe başlayabiliriz diye düşünüyorum. e mailim: bincan777@gmail.com
(ankarada oturuyorum sadece ankaradakiler yazarsa iyi olur, diğer şehirlerden çünkü anlamsız olur, biraraya gelinmeli ki birşeyler yapılsın.) herkese kolay gelsin.

Değerli kardeşim merhaba.

Siz solucan gübresi üretimi düşünüyorsanız, elimizden geldiğince size yardımcı olabiliriz.

Bizim size önereceğimiz sistemle ortak aramanıza gerek kalmayacak, ayrıca fazla zamanınızı da almayacak şekilde önerilerde bulunabiliriz.

Türkiye'de ortaklık kültürü fazla gelişmediği için ortak olarak yola çıkmanızı tavsiye etmem. Zaten size önerdiğimiz şekilde ilerlerseniz ortağa da gerek kalmayacaktır.

Solucan gübresi üretimi oldukça karlı bir iş. Tüm dostlara tavsiye ederim. Kaliteli solucan ile yola çıktığınızda sırtınız yere gelmez. Ama tekniği de iyi bilmek gerekiyor. Biz tüm dostlara elimizden geldiğince teknik destek veriyoruz.

Sadece bizden solucan alan dostlara değil, başka firmalardan da solucan alıp teknik destek alamayan dostlara (biraz da veteriner hekim gözüyle) teknik destek veriyoruz. Selamlar....

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Veteriner
Yeni Üye10 yazı

Herhabalar.Bende solucan gübresi üretimi yapmak istiyorum.Kendim hayvancılıkta yapıyorum.Nerden başlamam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.Edirne/merkez

Yerleşim Kyrgyzistan / Bi?kekMeslek Ticaret
Yeni Üye3 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - vetman996
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - 7706
Mrb. sitede daha önceleri, solucan gübresi üretimi ile ilgili uzun uzun yazılar yazıldı. Ben bu işi yapmak istiyorum fakat maaşlı bir işte çalıştığımdan hem vaktim az hemde gerek deneyim olsun gerek yer olsun bu konulardada sıkıntılarım var, benimle aynı durumda olup bu işi yapma düşüncesinde olan arkadaşlar varsa birlikte bu işe başlayabiliriz diye düşünüyorum. e mailim: bincan777@gmail.com

Değerli kardeşim merhaba.

Siz solucan gübresi üretimi düşünüyorsanız, elimizden geldiğince size yardımcı olabiliriz.

Bizim size önereceğimiz sistemle ortak aramanıza gerek kalmayacak, ayrıca fazla zamanınızı da almayacak şekilde önerilerde bulunabiliriz.

Türkiye'de ortaklık kültürü fazla gelişmediği için ortak olarak yola çıkmanızı tavsiye etmem. Zaten size önerdiğimiz şekilde ilerlerseniz ortağa da gerek kalmayacaktır.

Solucan gübresi üretimi oldukça karlı bir iş. Tüm dostlara tavsiye ederim. Kaliteli solucan ile yola çıktığınızda sırtınız yere gelmez. Ama tekniği de iyi bilmek gerekiyor. Biz tüm dostlara elimizden geldiğince teknik destek veriyoruz.

Sadece bizden solucan alan dostlara değil, başka firmalardan da solucan alıp teknik destek alamayan dostlara (biraz da veteriner hekim gözüyle) teknik destek veriyoruz. Selamlar....

Size özel mesaj attım. Geri dönüş yaparsanız çok sevinirim. emre_mete@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?retmen
Üye515 yazı
kocaeli izmit te bir işletme kuruldu.
epey yatırım yapılmış geçen hafta ruhsat verildi.
hayırlı olsun

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Reklam
Üye118 yazı
Bu işle ben de çok uğraşmayı istiyorum fakat konuyu açan arkadaş gibi hem tecrübesizim hem maaşlı çalışanım umarım kafana yatan bir ortak bulursun.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye16 yazı
izmitin neresinde kuruldu acaba.nekadar yatırım yapılmış

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ymalat
Üye131 yazı
Ankarada var mı bu işi düşünen? veya yapan. Arkadaşın arazisinde bu işi deneyeceğim. En baştan nasıl başlayabilirim bilgi verirseniz sevinirim.

sacroculto@mynet.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er