Merhaba Arkadaşlar;
Sizlere elimden geldiğince samimi bir dille ilk olarak projemin özetleyip; pm ile iletişim kuran arkadaşlara sadece kullanılacak domain adresini ileteceğim. Pm ve proje ile ilgili herkese detay vermeyeceğim.
Projenin Hedef Kitlesi: STK (Sivil Toplum Kuruluşlar) ve Gençler
Hedef Kitledeki Potansiyel Kişi: Tahmini 300 Bin
Proje Tanıtımı: Gençlik Zirveleri (Yerel - Ulusal ve Uluslararası)
Örnek: TOG, HABİTAT, Gençlik ve Kültür Evleri, Turkcell - Avea ve Vodafone Zirveleri, Intel düzenlediği paneller v.s.
Proje Detayı:
Daha önce başladığım ve aynı anda birkaç proje yürüttüğümden dolayı devamını getiremedim. Başka bir Forum üzerinden o dönemlerde görüştüğüm "HATTA PROJEME YİNE YATIRIM ALDIĞIM" arkadaşlar oldu. Bu yatırımı o dönemde kendim projeme ortak istemediğimden kabul etmedim.
Geçmiş dönemde Projemin başlangıcını ve tanıtımını Türkiye Genelinden 250 temsilcinin katıldığı ve INTEL'ın Anasponsor olduğu bir Gençlik Zirvesinde yaptım ve gayet iyi sonuçlar aldım.
Daha ilk sunumda İzmir EXPO 2020'nin 1 yıllık reklam teklifini dahi aldım.
* Geçmiş dönemde projeni yarım kalmasının tek nedeni: Ekip Yetersizliği'dir.
Talebim ve Karşılığında Vaat Ettiğim
Projemin %10'na karşılık 10 BİN TL'lik bir yatırım.
Melek Yatırımcı arkadaşlarımız varsa %1'lik dilimlerde de yüzde 10 tamamlayabilirim.
NOT: Birçoğunuz "hayata geçmemiş proje" demesi; hayata geçen, müthiş bir zirve ile tanıtımı yapıla bir projeden söz ediyorum.
* Çok kaliteli bir domainden söz ediyorum.
* İlk tanıtım toplantısında EXPO 2020'nin reklam teklifini alan bir proje diyorum.
ve.. daha önce bir arkadaşın;
%10'na karşılık 10 BİN TL + Tüm Tic. Lit. Şti. Masraflarını da üstlendiğini söyleyebilirim.
Son olarak; şu anda kendime ait bir şirketim var ve cebinizdeki parayı da sokağa atmayacaksınız. Belli bir sözleşme ve ortaklık kesinlikle NOTER huzurunda yapılacaktır.
Teşekkür ederim.
* tüm detaylar skype'den görüşülecektir.