Ana içeriğe geç

Giyim, Aksesuar Ve Bijuteri

Yurt Dışına Türkiye'den Bayan Giyim

Başlatanerdalb23Tarih24/07/2014 13:42:08Yorum50

İlk mesaj
Yeni Üye48 yazı
Arkadaşlar merhaba,
Şahıs şirketimde yüksek kalite bayan giyim imalatı yapıyorum.Ayrıca büyük 5 firma ve birkaç tasarımcı arkadaşımın yeni sezon ürünlerinin İNTERNET üzerinden [u]YURT DIŞINA[/u] toptan satışı için anlaşma sağladım.

Yurtdışında butiği veya mağazası olan ticaret yapan yada yapmak isteyen arkadaşların,firmaların e-mail adreslerinden oluşan bir data oluşturmak istiyorum.Her yeni bir model çıktığında bu mail adreslerine profesyonelce hazırlanmış bir ürün tanıtım dosyası göndermek.(ürünün profesyonel ortamda çekilmiş detaylı resimleri,kumaş detay formu,kalite bilgileri vs..)
Ürünler 1.sınıf ve yeni sezon olacak.
İlgilenen kişiler ister 10 adet istesin,isterlerse 1000 adet,bunları titizlikle hazırlayıp adreslerine göndermek..

Bizimle çalışmak isteyen ve mail listemizde olmak isteyen,arkadaşlardan geri dönüş bekliyor,hayırlı günler diliyorum

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
50 yorum
Yeni Üye46 yazı
ben 500 adet alabilirim yeterli bilgiyi verebilirmisiniz?
whatsapiniz varsa yazin resimleri alalim sizden , saygilar

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - erdalb23
Arkadaşlar merhaba,
Şahıs şirketimde yüksek kalite bayan giyim imalatı yapıyorum.Ayrıca büyük 5 firma ve birkaç tasarımcı arkadaşımın yeni sezon ürünlerinin İNTERNET üzerinden [u]YURT DIŞINA[/u] toptan satışı için anlaşma sağladım.

Yurtdışında butiği veya mağazası olan ticaret yapan yada yapmak isteyen arkadaşların,firmaların e-mail adreslerinden oluşan bir data oluşturmak istiyorum.Her yeni bir model çıktığında bu mail adreslerine profesyonelce hazırlanmış bir ürün tanıtım dosyası göndermek.(ürünün profesyonel ortamda çekilmiş detaylı resimleri,kumaş detay formu,kalite bilgileri vs..)
Ürünler 1.sınıf ve yeni sezon olacak.
İlgilenen kişiler ister 10 adet istesin,isterlerse 1000 adet,bunları titizlikle hazırlayıp adreslerine göndermek..

Bizimle çalışmak isteyen ve mail listemizde olmak isteyen,arkadaşlardan geri dönüş bekliyor,hayırlı günler diliyorum

Yerleşim Meksika / DfMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye4 yazı
Merhabalar almanya üzerine satış yapmayı düşünüyorum katalog alabilir miyim

emre.alkaya@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Asker
Yeni Üye4 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - mirza80
Kataloglarınızı gönderirseniz sevinirim. Kolay gelsin

muratakdag42@
gmail.com
1111