Ana içeriğe geç

Giyim, Aksesuar Ve Bijuteri

Yurt Dışına Türkiye'den Bayan Giyim

Başlatanerdalb23Tarih24/07/2014 13:42:08Yorum50

İlk mesaj
Arkadaşlar merhaba,
Şahıs şirketimde yüksek kalite bayan giyim imalatı yapıyorum.Ayrıca büyük 5 firma ve birkaç tasarımcı arkadaşımın yeni sezon ürünlerinin İNTERNET üzerinden [u]YURT DIŞINA[/u] toptan satışı için anlaşma sağladım.

Yurtdışında butiği veya mağazası olan ticaret yapan yada yapmak isteyen arkadaşların,firmaların e-mail adreslerinden oluşan bir data oluşturmak istiyorum.Her yeni bir model çıktığında bu mail adreslerine profesyonelce hazırlanmış bir ürün tanıtım dosyası göndermek.(ürünün profesyonel ortamda çekilmiş detaylı resimleri,kumaş detay formu,kalite bilgileri vs..)
Ürünler 1.sınıf ve yeni sezon olacak.
İlgilenen kişiler ister 10 adet istesin,isterlerse 1000 adet,bunları titizlikle hazırlayıp adreslerine göndermek..

Bizimle çalışmak isteyen ve mail listemizde olmak isteyen,arkadaşlardan geri dönüş bekliyor,hayırlı günler diliyorum

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
50 yorum
merhaba
elinizde katalog ve fiyat listesini e mailime atabilirmisiniz
yakupyusuf@hotmail.de
saygilarımla

Yerleşim ALMANYA / MannheimMeslek Serbest meslek
Kataloglarınızı gönderirseniz sevinirim. Kolay gelsin

muratakdag42@gmail.com
derentekstildışticaret

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Tekstil
ukrayna için bende katalog ve fiyat bilgisi rica ediyorum...
kingist@yandex.com
ozi

Yerleşim Ukrayna / OdessaMeslek Ythalat / Yhracat
iran serbest ticari bolgede mağazalarimiz bulunmak üzere iran turkiye arasi ticaret yapiyor ve tüm irana her tür ürün pazarlama,sünüp tanitmak,bayilik,satiş hizmeti vermekteyiz.
irana her tür faaliyetten bayi almak istiyor veya sizlerin temsilcisi olarak özel muşteriler veya bayiler bulabiliriz.
tüm turkiye imalatçilar ve toptancilar,firmalar,tacirler,şirketler ve fabrikalar.... eyer ürünlerinizi iranda pazarlamak ve sünmak istiyorsaniz en güvenilir,kolay ve hizli yoluyla iranin tüm pazarini ellerinizde tutmak istiyorsaniz sizinle çalişmaktan önur duyariz.
ayrica iran ticari serbest bolgede vergisiz,gumruksüz veya hatta tüm iranda her tür iş birliği,imalat,üretim,sizler için ürün pazarlama,ürünlerinizin tanitimi ve özel müşteri bulma ve...her tür iş tekliflerini değerlendire biliriz.
saygilarla : behzad farshbaf
tell : 0098 914 769 1763 (whatsapp,line,tango,...)
e-mail : smart.behzad@yahoo.com

Yerleşim Yran / TabrizMeslek Ticaret
Azerbaycan Baku icin albaraka@box.az
Az olsun,helal olsun,bereketli olsun,yeter..!

Yerleşim Azerbaycan / BaküMeslek Saty? / Pazarlama
Kırgızistan Bişkek için katalog ve fiyat listesi gönderin. hcingir@yahoo.com
hcingir

Yerleşim Kyrgyzistan / Bi?kekMeslek Emekli
İlgilenen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.Fakat konuda söylediğim gibi model model ilerleyeceğiz.Yani her yeni model için ürün detaylı resimleri ve fiyat bilgileri göndereceğiz.Yani tüm koleksiyona ait genel bir kataloğumuz yok.Ürünü beğenen kişiler ister 10 adet istesin ister 100 adet.Mail adresinizi paylaşırsanız periyodik olarak tarafınıza mail göndeririz.
Teşekkür ediyor.Hayırlı günler diliyorum.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
merhaba
elinizde katalog ve fiyat listesini (yurt disina toptan fiyat) e mailime atabilirmisiniz

saygilarla
smart.behzad@yahoo.com
+98 914 769 1763

saygilarla : behzad farshbaf
tell : 0098 914 769 1763 (whatsapp,line,tango,...)
e-mail : smart.behzad@yahoo.com

Yerleşim Yran / TabrizMeslek Ticaret
merhaba arkadaslar Türkiye den yurt dışına giyim pazarlamak istiyorum bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa bana esmaaksoy7@gmail adresinden ulabilir.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Hazyr giyim
slm.

VANESSA COREK SRL / Alexandria Teleorman /Romania
corek.sl@gmail.com.
004 0736 479 747. whatshaap ekleyebilirsiniz.

Yerleşim Yspanya / Tarragona
katalog ve fiyat listesini e-mailime atabilirmisiniz
flatron-46@hotmail.com
İyi çalışmalar....
AKDENİZ

Yerleşim Türkiye / Kahramanmara?Meslek Ythalat / Yhracat
Merhabalar

Yurt dışı ihracat yapan tekstil farklı dallarindayiz,ara sıra bu şekilde talepler geliyor bir fiyat listesi ve katalog gonderebilirseniz birlikte çalışabiliriz
jollytekstil@gmail.com
Can AKGÜL
0535 371 72 01

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
magza acma istiyorum,bulgaristanda kim ne varsa gondersin mail adresime,geri donus icin ardes braksin ,fiyatlari da gozuksun urunleri - a.mehmed@abv.bg
Orhan

Yerleşim Bulgaristan / RazgradMeslek Yöneticilik
Urun ve fiyatlar Bulgaristan icin a.mehmed@abv.bg
Orhan

Yerleşim Bulgaristan / RazgradMeslek Yöneticilik