Ana içeriğe geç

Giyim, Moda, Tekstil - Özel

Cezayir`in Tekstil Pazarina Bakiyorum.

BaşlatanYIRSekerOTarih21/07/2014 19:57:33Yorum53

İlk mesaj
Yeni Üye33 yazı
Merhaba gencler.

Cezayir icin Turkiyeden elbise-giyim-ayakkabi uzerine arastirma yapmaya karar verdim.

Turkiye`ye ve Turk urunlerine hayranlar. Ben turkum diye tanisinca,sizi 3-4 aydir tanisiyormus gibi samimi olabiliyorlar.

Yasadigim bolgedeki butun Cezayir`liler ,kendi ulkelerinde Cin malinin fiyat yuksekliginden sikayetci ama Turk malzemesinin hayranlari. Uzerimdeki gunluk elbisenin Cezayirde pahali oldugundan bahsediyorlar.

Su an itibariyle Cezayir e ithalat/ihracat yapan arkadaslar varmi ? Sartlarda kanunlarinda bir zorluk var mi?

Ozellikle tekstil -giyim uzerine is yapan arkadaslarla gorusmek isterim.
Memleket :Gayseri

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
53 yorum
Yeni Üye8 yazı
Merhaba çocuk giyim üzerine sektörde bir çok kaliteli firmanın bayisiyim.cezayirde veya başka bir yurtdışı ülkesinde toptan satışını yapabiliriz.Ortak bir yol uygulayabiliriz.numaram 0546 220 08 80

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Esnaf
Yeni Üye21 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - viagroupebayram
fasta kurulu bir turk sirketiyiz eger ticaret dusunuyorsan textil uzerine musteri portfoyumuz ve ihracat ve ithalat sirketimiz bulunmakta arayin goruselim 00212601654069

Selamlar.
Bayan giyim koleksiyonu ve üretimi yapan bir şirketimiz var. Fas ta müşterimiz yok.
İlgilenirseniz mail atarsanız görüşebiliriz. İyi çalışmalar.

Szbingol@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye21 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - murat4747
Slm aleyküm arkadaşlar abim10 senedir cezayirde yaşıyor bende istanbulda tekstil işi yapiyorum 3ay önce bende cezayire gittim ticaret için mükemmel bir yer ramazan bayramından sonra yine gidiyorum orada iş yapmak isteyen arkadaşlarla görüşmek isterim

Murat bey selamlar .

Cezayir e satışımız var. Ama ufak miktarlarda.
İlgilenirseniz görüşebiliriz.

Yeni Üye11 yazı
merhaba

istanbul merter de toptan bayan ayakkabı işi yapıyoruz. Yurtiçi ve yurtdışı müşteri arıyoruz. İlgilenenler ile görüşmek isteriz. İletişim 0212 6440492

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye257 yazı
Merhaba ihracat fazlası penye ürünleri mevcut kaliteli markalar düşünürseniz 0546 584 58 14

Yeni Üye18 yazı
Cezayire ürün göndermek istiyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar var ise lütfen bizimle iletişime geçebilir mi ?

uekimya@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Kimyager
Yeni Üye2 yazı
imalatı yapıyorum model adet bazında ürünlerimiz uygun fiyatlı olup müşterilerimizlede çalışmak isteriz. istenilen adet ve modellerde ve elımde ıhracaat fazlası serılı serısız orjınal erkek swıt bulumadadır 10 tl dır 2 bın adet kadar dusunen olursa ulasabılır 5415895236 ıst
öncelıklı

Yeni Üye1 yazı
merhaba
ben İstanbulda iç çamaşır imalatçısıyım
Cezayire mal vermek istiyorum bu konuda bana yardımcı olabilrmisiniz , yada ne yapmam gerekir .
teşekkürler

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - mirza80
Cezayir'de 2-3 ay önce yapılan fuara katılan arkadaşlarım var. O bölgede düzenli olarak ticaret yapıyorlar. Biz de yeni yeni tekstil ürünleri göndermeye başladık. Cezayirlilerde para çok. Ödeme sıkıntıları da yok. Üretim anlayışları sıfır. Devlet vatandaşına maddi desteklerini fazlasıyla verdiği için de bir ürünü çalışıp imal etme gayretinde bile bulunmuyorlar. Kısacası bu ülkeye ne satsan kazanırsın kardeşim. Biraz vergilewri yüksek o da alıcıyı ilgilendiren bir durum. Dilersen tekstil için detaylı bilgi ve destek verebilirim.

Yeni Üye3 yazı
Merhabalar,

İstanbulda tekstil dokuma ve örme üretim ihracatı yapmaktayım.Belçika ve Almanya başta olmak üzere aracılar ile çalışıyorum .Direk yurtdışı bir müşteri ile iletişime orda yaşayıp bu işi yapan arkadaşlar ile bağlantıya geçmek istiyorum.Özellikle arap müşteriler olursa iyi olur.Yardımcı olup iş ortaklığı yapacak arkadaşlara buradan sesleniyorum.Özellikle bayan dış giyim ve pijama 0 yaş-16 yaş Bayan Erkek olarak çalışmaktayım.Şimdiden teşekkürler

AZİZE DUMANLI

Yeni Üye3 yazı
İstanbulda örme dokuma bayan çocuk dış ve iç giyim olarak üretim yapmaktayım.Özellikle direk arap müşterileri ile irtibata geçip ihracat çalışmak istiyorum.İlgilenenler için 02125500024 telefon Bilgilerinize

AZİZE DUMANLI

Yeni Üye23 yazı
bulgaristan icin istiyorum gormek elinizdekileri fiyatlariyla a.mehmed@abv.bg
Orhan

Yerleşim Bulgaristan / RazgradMeslek Yöneticilik
Yeni Üye13 yazı
Merhabalar;
Osmanbey'de uzun zamandır takım elbise,damatlık ve tek ceket yapan firmayız. Birçok Ortadoğu ülkesine ihracat yapıyoruz. Müşteri porföyümüzü arttırmak ve yeni pazarlar bulmak istiyoruz. İlgili arkadaşların mesaj atmasını rica eder iyi günler dileriz.

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye8 yazı
Merhabalar. İstanbulda bay bayan jeans imalatımız var, ihracat konusunda müşteri potansiyeli olan bizi yönlendirebilecek ya da beraber çalışabileceğim arkadaşlarla irtibat kurmak istiyorum. İlgilenen arkadaşlarla görüşmek isterim. Markamız esvinajeans, facebook ya da web sayfasından modellerimizi inceleyebilirsiniz
tel +90 5052715438
mehmetselvi10@gmail.com
mehmetselvi10@gmail.com
Tel : +905052715438

Yeni Üye13 yazı
Herkese iyi çalışmalar,

Türkiyede'de bayan tesettür alanında imalat yerimiz vardır cezayir'e abiye ve ferace ürünleri göndermek istiyoruz.
iş yapmak istiyen arkadaşlarla göreşebiliriz.

Mail:enesbozdogan@outlook.com
whatsapp tel: +90 532 152 2843

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye13 yazı
Takım elbise damatlık tek ceket üretimi ve satışı yapan firmayız. Osmanbey'de faaliyet göstermekteyiz. Detaylı bilgi için mesaj yoluyla görüşebiliriz.

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye9 yazı
Merhaba bende Cezayir de ikamet ediyorum. Sadece bayan aksesuarlari ve uzerine ozel baski yapilmis tsort satan bir internet sitesi kurma girisimim var.Asagidaki linkteki site bana ait.Burada yayinlayip satmak uzere ilgili kategorilerde 1.kalite urunlerin tedarigi konusunda is birligi yapmak isteyenler ulasirlarsa sevinirim.

www.femmesalgerienne.com

mail: cihangen01@gmail.com

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye13 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - murat4747
Slm aleyküm arkadaşlar abim10 senedir cezayirde yaşıyor bende istanbulda tekstil işi yapiyorum 3ay önce bende cezayire gittim ticaret için mükemmel bir yer ramazan bayramından sonra yine gidiyorum orada iş yapmak isteyen arkadaşlarla görüşmek isterim

Merhaba tekstil işi yapmayı planlıyorsanız sizin için üretim yapabilirm. Ayrıca çevremde çok toptan hazırgiyimci var. Dilerseniz Al-sat yapabiliriz. Üretim ile uğraşmak istemezseniz tabi.. Bana e- mail ile ulaşabilirsiniz.
rrdvan@hotmail.com

Yeni Üye11 yazı
Kot pantolon isterseniz türküye ekonomisinden daha düşük maliyete ayarliyabilurim 05442949707 yanlızca whatsapp
Dodo

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Ymalat
Yeni Üye27 yazı
erkek tişort üreticisiyiz.cezayir gibi ülkelere tişort gönderebiliriz.

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Tekstil
Yeni Üye71 yazı
Merhaba;
Makine ve Uluslararası Kaynak mühendisiyim. İnşaatlarda kullanılan tuğla ve beton gibi yüzeylere doğrudan yapılan alçı veya sıva uygulamalarında köşelerin dikliğini sağlamak ve darbelere karşı dayanımı arttırmak amacıyla kullanılan galvaniz profillerin üretimini yapmaktayım. Şirketimin üretim potansiyeli yüksek. Ürünümün ihracatını yapmak istiyorum.

info@kraftmetprofil.com
kraftmetprofil@outlook.com
+90553 295 78 59

Yerleşim Türkiye / Kahramanmara?Meslek Mühendis