Ana içeriğe geç

Giyim, Moda, Tekstil - Özel

Rusya // Saratov Şehrinde Yaşayan Var Mı _?

Başlatani_abaliTarih18/10/2017 07:31:45Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye30 yazı
Merhaba değerli koniks üyeleri ;

Sürekli rusya saratov şehrine gelip gitmekteyim eşim oralı olduğu için orada yaşama planımız var bu nedenli bir ticaret aşamasını düşünmekteyim bu şehirde yaşayan kişiler ile tanışıp konu hakkında değerlendirme yapmak isterim . teşekkür ederim.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye4 yazı
Malesef arkadasim Moskovadayim.

Yerleşim Rusya Federasyonu / MoskovaMeslek Di?er
Üye229 yazı
ikinizde konu açmışsınız ne güzel işte birbirinizi burada bulmuşsunuz :) beraber yapın birşeyler

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Di?er
Yeni Üye42 yazı

benim hanimda ufali ben istanbuldayim git gelle devam ediyoruz varsa yapabilicegimiz birseyler paslasalim benim aklimda 1 2 fikir var

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye30 yazı
ben tekstil ürünleri konusunda bişiyler düşünüyorum aslında ev teksitili ve bay bayan iç giyim olarak toptan satış düşünüyorum

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye229 yazı
açın bir tane dükkan,istanbuldan mal ***ürüp satın..Dahası ne? :)

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Di?er
Yeni Üye30 yazı
toptan düşünüyorum saratovda erkek çorap ve bayan iç çamaşırı olarak evin bir odasını yaparım depo mal benim gözümün önünde durur en azından riske sokmam dışarıda çorap pahalı sonuçta burada iç giyimde öyle artık gerisi kısmet

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye71 yazı
Merhaba;
Makine ve Uluslararası Kaynak mühendisiyim. İnşaatlarda kullanılan tuğla ve beton gibi yüzeylere doğrudan yapılan alçı veya sıva uygulamalarında köşelerin dikliğini sağlamak ve darbelere karşı dayanımı arttırmak amacıyla kullanılan galvaniz profillerin üretimini yapmaktayım. Şirketimin üretim potansiyeli yüksek. Ürünümün ihracatını yapmak istiyorum.

info@kraftmetprofil.com
kraftmetprofil@outlook.com
+90553 295 78 59

Yerleşim Türkiye / Kahramanmara?Meslek Mühendis