Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Arabayı Rent A Car'a Kiraya Vermek

BaşlatanmorizanteTarih21/07/2014 15:38:05Yorum12

İlk mesaj
Yeni Üye42 yazı
Merhaba,

Elimdeki mevcut araçları rent a car'a kiraya vererek aylık, sezonluk düzenli ödemeli gelir arayışındayım.

Hali hazırda işleyen rent a car firmaları yahut direk şahsa ulaşmamızı sağlayan belli bir plaftorm mevcut mudur?

to be or not to be

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İnternet
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
12 yorum
Yeni Üye30 yazı
sahibinden de rent a car firmaları var gunluk kiralık diye listeleniyor ilanları.onlara tel ac veya siteye uye olup mesaj at.her zaman calıstırmaya oto ararlar.
yalnız bi iki püf noktası vereyim.
1-genelde rent a car kaskosu yapmazlar.aracın trafiği standart kaskosu senden cıkar.
2-genelde araclara takip cihazı takmazlar.

bu baglamda madem rent a car kasko yapmıyor kaskosunda pazarlık edip belli bi yüzdeyi onlara yıkabilirsiniz
araca takip sistemi takmayanlarla asla calısmayın
rent a car a yeni girmiş değilde en az 10yıllıklarla calısmaya gayret edin.
su an aklıma sadece bunlar geliyor.
İlginç Hediyelik Eşya Toptancıları Özel Mesaj Atsın.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye401 yazı
Sn Morizante,

Elinizde kaç tane araç var? Bunları daha önce hangi amaçla kullandınız? Talebinize karşılık verebileceğimden değil, merakımdan soruyorum sadece
İstemi Ozan Aydemir

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye43 yazı

sakın bulasma derım benım basım yandı hala ceza oduyom kendın kıraya ver verceksen kardes en azından ben ettım dersın
bu ısı ıyı yapanlar zaten bellı kurumsal fılosu var onlarda dısardan kıraya almaz sıfır araba verdım hasat oldu hedıye et daha ıyı

Yerleşim Türkiye / KocaelyMeslek Di?er
Yeni Üye51 yazı
Kardesim transfer tasima ve rent a car isi yapiyorum araclarini kirada calistirabilirim istersen nakit olarak da degerlendirebilirim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Üye537 yazı
bu konu cok hassas gazete ılanlarında bıle gecıyo 1500 e kurumlara arac alınacatır dıye yapacaksan devlet nezdınde arastır bence

Yerleşim Türkiye / Ankara
Yeni Üye26 yazı
Arkadaşım sakın rent a car a araç kaptırma ben ve benim gibi nicelerinin ocağına incir ağacı diktiler

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye26 yazı
madem konu açıldı sana tecrübelerimi aktarayım
Aracı verdik para evet düzenli geliyordu 3 ay kasko şirketinden bir yazı geldi ve ekindede antalyadaydı araç karakol ifade tutanakları aracı birine vermişler fakat gece bilmem kaçta alkollü ehliyetsiz biri bizim aracın direksiyonunda kaza yapmış 6000 tl lik karşı tarafa ve bizim araca hasar vermiş şok oldum bi gittim benim arabayı yaptırmışlar yanlız arabanın kaputu bile oturmamış baştan savma kasko iptal oldumu adam ifadesinde kiraladım demiş makbuz vs göstermiş siğorta araç alkollü kaza yaptı diye bize dava açtımı toplamda 12 bin lira ödedim adamlar ödicez ödicez diye diye oyaladılar aracı vermediler yahu karakola gidiyorum sözleşmeli dava aç diyorlar velhasıl arabayı aldım ancak satıp parayı ödedim sakınnnnnnnnnn sakın kardeşimmmm
HAYATIMIN HATASIYDI BELKİDE EN BÜYÜK HATASI

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye21 yazı
Antalya'da Rent a car işletiyorum. Dışarıdan kiralayıp kiraya vermek çok daha karlıyken kendi araçlarım ile dönmek çok daha mantıklı geliyor bana.Sakın verme demiyorum, doğru düzgün işinde olan firmalar (özellikle firma sahibi olan ve işinin başında olan) ile noter yolu ile sözleşmeni yapmadan girme bu işe. Kimisi cezanı ödemez kimisi kiranı kimisi kiraya verdiği insanı seçmez çünkü risk sendedir. Parası tatlıdır aldanma acıyı tadarsın.
Deve bir pula, pulu getir; deve bin pula, deveyi getir.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ticaret
Yeni Üye43 yazı
sakın arkadaşım sakın öyle bişey yapma zararlı çıkarsın
üsküdar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mobilya
Üye537 yazı
ankarada devlet kurumları suan 2010 uzerı aracları kıraya almak ıstıyor bunu aracı kurumlarda koca koca ılanlar ıle duyuruyolar

Yerleşim Türkiye / Ankara
Üye139 yazı
merhaba
elindeki arabanın marka ve km bilgilerini verirseniz ve anlaşabilirsek 1 yllık kiralama yaparım.
ben emekliyim ve şahsım olarak kullanacağım
az yakıyor olması gerekli
iyi günler

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Ymalat
Yeni Üye6 yazı
Bu konuda siteler çoğaldı ama bireysel araçlar kiraya verilemiyor. Arabanı pert ederler peşinde koşarsın
Yıllık fiyatlarıda çok değişken, ortalama bir arabanın yıllıkta geliri 50TL/ay. Yazın arabanı alırlar çalıştırırlar, kışın sana 100.000km daha yapıp verirler. 3 ayda araban en az 5bin değeri düşer.
http://gezipgordum.com/ucuz-arac-kiralamanin-yollari/ fiyatlama böyle.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ev kadyny