Ana içeriğe geç

İş Dünyası

. .

Başlatanmhmt_Tarih19/07/2014 22:58:49Yorum9

İlk mesaj
.
Bir çoban parçasısın olmasan bile koyun. Daima eğeceksin başkalarına boyun.

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
davetiye ile direkt bg toprağına giremezsin,bg den arkadaşın davetiyeyi hazırlatır sana gönderir sende diğer evraklarla birlikte bağlı bulunduğun bg konsolosluğuna gider müracatını yaparsın vizeyi alır ancak o şekilde sınırı geçersin, başka bir yolu yok, sakın tokada gelme,telefonla insanları tezgaha getirip western ile paralarını alıp yok tatile geleceğim yok anam babam öldü çok yalnızım sinemalarına sakın düşmeyin, kapıya geldim vergi borcum çıktı ödemeden salmıyorlar falan diyorlar dikkatli olun lütfen, bg konsolosluğundan vize almadan ne transit olarak nede başka bir türlü geçemezsin bunu sakın unutma, bol şans

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Serbest meslek
tokatlanacaksın dikkatli ol yada buyuk ihtimal parayı gönderdin...

Yerleşim Türkiye / BandyrmaMeslek Ticaret

kardes oyle sey olmaz vizesiz hicbir yere gidemezsin

YUKARIDAKI YORUMLARA KATILIYORUM SAKIN TOKATLANMA
AcarGruppen
0046 767 169 189

Jönkoping / Sweden

Yerleşim Ysveç / JönkopingMeslek Tekstil
Ne oldu bu konikse.... yeni bir yazı yazıyoruz 6 gün geçti hala onayda... sabıka kaydı ,ikametgah vs mi istiyorsunuzda haberimiz yok?
Strotaş

söve ,mimari restorasyon,dekoratif iç,dış mekan elemanları ve ısı yalıtım malzemeleri

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek Ymalat
herkes tatilde sanırım, ortada ne yönetici var ne üye

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Serbest meslek
kapıda vize diye bir şey yok, vizeyi görmeden milyon euronuz olsa bile sizi ne bulgar içeri alır ne alman nede romanya, kapıda vize veren ülkeler farklı googleden aratıp bulabilirsiniz, bulgaristan dan çağrıldısanız yada farklı bir durum varsa gitmeyin, nerde tokat üç kağıt dalavera varsa şu an bulgaristanda, heleki +359 ve +30 ile başlayan numaralarından arıyorlar yok çok yalnızım yok annem öldü yok o oldu yok türkiyeye tatile gelmek istiyorum vs o kadar çok yalan şekli varki artık sektör haline gelmiş, kapıya geldim vergi borcum çıktı gelemiyorum ,son bir şans daha isteyip ucu bucağı olmayan yalanlarla haşin türk erkeklerini kandırma yoluna gidiyorlar, bu tuzağa zaten ne bir italyan kanar nede ingiliz, yine olan yurdum insanına oluyor malesef :-)) aklınızı başına toplayın, o kadar para göndereceğinize koyun pasaportunuzu cebinize tayland pattaya ya gidin şehvetli geceler yaşayın gelin en azından parayı nereye verdiğinizi biliyorsunuz, 2000 dolara ömrünüz boyunca unutamayacağınız anılara sahip olursunuz, rast gele

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Gyda
Cevap veren sayın üyeler hepinize ayrı ayrı teşekür ederim verdiğiniz aydınlatıcı bilgilerden dolayı.
Bir çoban parçasısın olmasan bile koyun. Daima eğeceksin başkalarına boyun.

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Di?er