Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Karabük Ve Öğrenci Kafasıyla Ticaret

BaşlatanmedyageziTarih19/07/2014 16:15:17Yorum24

İlk mesaj
Yeni Üye10 yazı
Herkese merhabalar dostlar,burayı bayadır takip ediyordum fakat daha yeni üye oldum ben karabükte organizasyon ve gezi işleri ile uğraşıyorum,karabük küçük olduğu için bu işide ben tek yapıtığım için getiriside iyi olmuştu bu sene yaptığım işlere başka bir iş daha eklemek istiyorum,öğrenci caddesine 1 veya 2 lira ile çalışan bir otomat koyma fikrim var,yada sizden alacağım daha farklı fikirlerde bana destek olur yalan yok öğrenci olduğum için 3.000 tl birikmişim var cebimde,kendimde ticaret kafası olduğunuda düşünüyorum.Bana önereceğiniz iş fikirleri ve yardımınız için teşekkürler şimdiden.

*Cadde hakkında bilgi vermek istedim biraz caddede 4 tane dönerci,2 kırtasiye 5 6 tane cafe var,ayakkabı satan var,ayrıca yumruk atma makinesi kurulmuş bardakta mısır yapan var 2 tanede pastahane var.Bu bilgilere göre sınırlandırma yapabilirsiniz vereceğiniz iş fikirleri hakkında

Yerleşim Türkiye / KarabükMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
24 yorum
Yeni Üye10 yazı
yok mu yorum yapacak

Yerleşim Türkiye / KarabükMeslek Ö?renci
Yeni Üye13 yazı
Ya arkadaşım Bismillahirrahmanirrahim deyip biraz dinlen iyice düşün orda ne yapsan kazanırsın orada talep edilen nedir bunu araştır ona göre davran

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye33 yazı

Karabük'ün hangi mahallesi bu bahsetttiğiniz yer?
100. Yıl mı ?
Bir gün olacak..

Yeni Üye10 yazı
evet kardeş

Üye235 yazı
kiralık arsa bul paintball kuralım
0507 669 63 41

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Mühendis
Yeni Üye10 yazı
yapan var tutmuyor öğrencisi değişik

Yeni Üye57 yazı
kestane yapıp satabilirsin 3bin tl bütceye..o caddeye kaç öğrenci geliyor gunluk fizibilite çalışman varmı bu konuda?
ahmet

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye10 yazı
yazın gider mi abi birde sayyar ruhsat 5.000 tl

Yeni Üye57 yazı
kardeş öğrenci diyosun öğrencinin yazın ne işi var karabükde:) ruhsat parasını bilmiyorum 5bin tl ise fazla tbi ama iş yaparsın..Nerden biliyorum? zonguldaklıyım ünwtenn karsısında arkadasım guzel para kaldırdı ordan biliyorum:)
ahmet

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye33 yazı
15 yıldır Karabük'e gidip gelirim. Son 4 yıldır da üniversite öğrencisiydim.
100. yılda; farklı bir konsept yapmadıkça; gıda işi olmaz. Çünkü biliyorsun hocam yanyana 10-15 tane dükkan var.
Eğlence sektörü -nedense- çok kısıtlı. Playstation cafeler bomboş. Bi Safranboluda ki bowling iş yapıyor kanımca.
Bilgisayar bilgin ne düzeyde bilemem ama, 100.yıl da bilgisayar teknik servisi yok. Ve öğrenci olduğu kadar halkada hitap edeceğin için; yaz-kış iş yapabilirsin.
Eğer bilgin yoksa güvendiğin mevsimlik elemanda temin edebilirsin.
Bir gün olacak..

Üye780 yazı
Ne oldu bu konikse.... yeni bir yazı yazıyoruz 6 gün geçti hala onayda... sabıka kaydı ,ikametgah vs mi istiyorsunuzda haberimiz yok?
Strotaş

söve ,mimari restorasyon,dekoratif iç,dış mekan elemanları ve ısı yalıtım malzemeleri

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek Ymalat
Yeni Üye10 yazı
ungan biraz deiğişti karabük aslında pes salonu ihtiyacı var ama sermaye yok o kadar :)

Üye355 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Altan43
Ne oldu bu konikse.... yeni bir yazı yazıyoruz 6 gün geçti hala onayda... sabıka kaydı ,ikametgah vs mi istiyorsunuzda haberimiz yok?

Aynen Hocam, bende uzun zaman sonra bir yazı yazdım yalan olmasın belki 10 gündür onay gelmedi,bende kızdım ve sık kullanılanlar listemden çıkardım.Ama insan işte alışkanlıklarından vazgeçemiyor yine bir göz atıyim deyince senin yazını gördüm.saygılar..

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret
Üye305 yazı
aaynen arkadaşlar konıks cok fazla sallamamaya b asladı arkadslar eskıden bı ton yazı olurdu sımdı pek sallamıyo mıllet
Hediyelik Lezzetler - Cezerye, Kerebiç ve Lokum Çeşitleri
www.hediyeliklezzetler.com
Hızlı, kaliteli, online sipariş.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye33 yazı
hocam yeni oradaydım, playstation oynamayı sevende biriyim. şu yeni polis merkezinin arkasında büyük residance vardı adını unuttum. orada ki playstation cafeler bomboş ne zaman gitsem.
100. yılda 1 yer bulabildim oda zamanı sınırlı, bi saatten sonra kimse kalmamakta.
Daha çok ihtiyaç işlerine yönelmenizi öneririm.
Bir gün olacak..

Yeni Üye59 yazı
çamaşırhane nasıl olurdu ?

Yeni Üye8 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - CoNFiDenT
çamaşırhane nasıl olurdu ?

Güzel fikir ama arkadaşın bahsettiği mevkide yapan var bu işi

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye8 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - unganweb
hocam yeni oradaydım, playstation oynamayı sevende biriyim. şu yeni polis merkezinin arkasında büyük residance vardı adını unuttum. orada ki playstation cafeler bomboş ne zaman gitsem.
100. yılda 1 yer bulabildim oda zamanı sınırlı, bi saatten sonra kimse kalmamakta.

Çebioğlu residanceden bahsedilen yer. Sınav haftası yada dönem arası, sonu falan mıydı acaba bulunduğunuz vakit

Yeni Üye94 yazı
Fotokopi merkezi olabilir.
Madem ogrencisin, ders notlarina ulsman da kolay olur.
Onlari cogaltirsin. Ders kitaplarinin ve sinav haftasi oncesi calisma konularini surersin piyasaya.
Masrafin fotokopi mak, dukkan ve belki bir calisan olur ama tatli parasi olur.

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Mühendis
Yeni Üye33 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - webte
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - unganweb

Çebioğlu residanceden bahsedilen yer. Sınav haftası yada dönem arası, sonu falan mıydı acaba bulunduğunuz vakit

Evet hocam Çebioğlu Residance'leriydi. Bende mezarlığın arkasında oturuyordum. Özellikle ona dikkat ettim; ama özel nedenlerin olmadığı zaman bile bu şekilde. Ki bazı yerler gerçekten oldukça masraf yapmış(çebioğlunun ordaki dahil) ama getiri kesinlikle o masrafa eşit değildir.
Bir gün olacak..

Yeni Üye10 yazı
çay ocağımı açsam :)

Yeni Üye8 yazı
yeterince çay içilebilecek mekan var. Farklı birşeyler düşünülmeli

Üye1359 yazı
1-Bisiklet kirala.. Ünide yurtta okurken gerek haftaiçi en çok da haftasonu bisiklet kiralama işi yapan bir eleman vardı biz tutmaz derken moda oldu insanlar kiralıyordu. Tabi dakika bir gol bir iş olur mu o sıkıntılı...

2-Öğrenciler öyle bol para saçmazlar verdikleri paralar belli şeyleredir. Futbol maçlarına otobüs felan ayarla. Sürümden kazan. İstanbul 6 saat... futbola ilgi yüksektir. karabük özellikle de safranboluda ilanlar as. Beyaz Show 3 adam okan bayülgene felan gezi düzenle meraklıdır insanlar hele de bayanlar.... ayda 1-2 bile düzenlesen ekmeğini alırsın...
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er