Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Çinden Ürün Getirme

Başlatany91Tarih16/07/2014 01:21:03Yorum5

İlk mesaj
herkese iyi gunler... ben izmirde öğrenciyim para durumum pek iyi olmadığından bir gelir saglamam gerek biraz arastirdim çinden saat getiren bazı yerler var ama ben bu işe nasıl gireceğim nerden hangi sittelerden iletişime geçeçğim inglizceö orta seviyede yeterli olurmu pek bilgim yok başlangiç için neler yapmalıyım... yardımcı olabilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkurler....

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Para durumum pek yok demişsiniz ama yinede sorayım konteynır olarak resmi bir şekilde mi getireceksiniz yoksa 3-5 adet mi?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
utkuutku1 merhaba sen bu işte tecrübelimisin. konteyner nasıl getirticeğiz ve süreç nasıl işliyor bu saat olur veya terlik, ayakkabı olur kaça mal olur bunun konteyneri.
hamzakarabacak@gmail.com bilgi verirsen sevinirim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er

Konteyner isine gireceksen ya sirket kurup vergilerini odeyeceksin, veya oradan bu isi yapan firmalar buradaki baglantili sirketlerine urunleri gonderecek, sende onlara aracilik ucretlerini odeyeceksin.
Bununlada botmez. Getirdigin urunleri ya hemen satacaksin, yara depo,dukkan olacak. Her sekilde ogrenci icin cok zor. $75 kadar gumrukten vergisiz mal gecirme hakkin var. Cinpi firma ile konus, ornegin $200'lik mal al proforma invoice icin $70 olarak yazdir.
Urun satilinca baska birisinin adina yeniden siparis verirsin. Ilk 2 ay gumruksuz urun getiremezsin yoksa.

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Mühendis
kardeş ben öğrenci değilim ben dükkan açmak istiyorum. Ticaret yapmak istiyorum bana önerilerin ne olur bu konuda konteyner getirtmek ne kadara kaç lira vergi alıyor vs. vs. kardeş

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
hakan bey benim her ay 300 adetlik ürünüm var 3 -8 bin$ arası bana aracı firma olurmusun

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat