Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Antalyada Depo

BaşlatanALİÇAĞLAYANTarih14/07/2014 23:07:34Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye21 yazı
Merhaba arkadaşlar

Antalya merkezde 300 m2 kapalı alan, 100 m2 açık alana sahip iki katlı asansörlü 85 m2 soğuk hava deposu olan bir depom var. Kirası çok uygun ve şuan içecek dağıtımı yapıyorum. Tüm bunların yanında depoyu değerlendireceğim gıda içecek ve benzeri bayilik , dağıtım , pazarlama fikirleriniz için dahiyane görüşlerinizi bekliyorum. Saygılar
Deve bir pula, pulu getir; deve bin pula, deveyi getir.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Üye175 yazı
Ali bey deponuz tam olarak nerde bilmiyorum ama ben 1 senedir mantar üretimiyle ilgili araştırma yapıyorum hatta daha ileri giderek denemeler yaptım ve şimdi uretim yapmak için yer arıyorum. Eğer yeriniz müsaitse ve ilgilenirseniz görüşebiliriz. saygılar

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ticaret
Yeni Üye10 yazı
Merhaba ,yakın zaman içinde Antalyada da çok iyi bilinen bir markanın döner üretim fabrikasını kurmaktayız.Antalya bölgesine otellere ve resteronlara ürün vermeyi planlıyoruz.Bu konuda ortak çalışabiliriz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Üye780 yazı

Bünyemizde üretimini yapmış oldugumuz söve çeşitleri ve ayrıca bayiliğini yapmış oldugumuz yapı kimyasalları ürünleri bulunmaktadır.

Söve ürünleri 3,5 tl den başlayan fiyatlarla.

Seramık yapıştırıcı : 6 tl

Strafor yapıştırıcı :7 tl

Strafor sıvası :7,5 tl

Mineral sıva :10 tl

Derz dolgu beyaz : 11 tl

Gaz beton yapıştırıcı :7,5 tl

160 gr file :60 tl

Köşe file :2 tl

Dübel : 50 tl

Alçı çıtası :1,25

Ürünlere kdv dahil nakliye hariç olup toptan fiyatlardır
Strotaş

söve ,mimari restorasyon,dekoratif iç,dış mekan elemanları ve ısı yalıtım malzemeleri

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek Ymalat