Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Polonya -Türkiye Ticaret

BaşlatanpolTarih06/07/2014 15:37:12Yorum56

İlk mesaj
Yeni Üye10 yazı
Merhaba arkadaşlar. Uzun yıllar Polonya da kaldım ,deri ve ev tekstili ticareti ile ilgilendim.Daha sonra polonya da bir türk ile talihsiz bir ortaklık yaptım ve sonucunda maddi ve manevi çöküntüye uğradım. Sonucunda Türkiyeye döndüm, turizm rehberliği ve bir süperlig takımında yıllarca yabancı futbolcu tercümanlığı yaptım. Şu anda benim bildiğim dilde yabancı fulbolcu olmadığından işten ayrıldım. Tüm bunlara rağmen Polonya ile bağlarını kopartmadım. Polonya vatandaşlığım var,Polonya da hemen hemen her sektörden dostlarım mevcut. Ayrıca Almanya Berlin bölgesi ve batı Ukrayna da da iş yapılabilecek bağlantılarım mevcut. Artık genç de sayılmam ,yaş 40 ın üzerinde :-) dolayısıyla mecbur kalmadıkça birinin yanında çalışmak ta ağır geliyor.Eğer güzel iş fikirleriniz ve tavsiyeleriniz varsa- ki akıl akıldan üstündür ,bekliyorum.Herkese selamlar ve hayırlı Ramazanlar.
pol

Yerleşim Polonya / GdanskMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
56 yorum
Yeni Üye39 yazı
Kot pantolon isterseniz yardimci olurum bana özel mesaj yolu ile ulasabilrsiniz
zgeniş

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Hazyr giyim
Yeni Üye6 yazı
Hazır perde ya da perdelik kumaş (zebra-stor), perde sistemlerinde kullanılan alüminyum, plastik mekanizma ve aparatları ile banyo&hotel aksesuarları ürünleriyle ilgilenirseniz birlikte çalışabiliriz.

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye111 yazı

Gıda olarak bal da talep olursa yardımcı olurum, mesaj atarsınız.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Kimyager
Yeni Üye25 yazı
uzun zamandir orgu ve dokuma kumas pazarina girmeyi dusunuyorduk, bunun alimini yapan musteri portfoyunuz var mi?

Yerleşim Ukrayna / KazakistanMeslek Serbest meslek
Yeni Üye45 yazı
Değerli koniks üyeleri
Rusya bölgesinde talep edilen ürünlerle ile ilgili (bebek bezi,ıslak mendil,plastik ev eşyaları v.b )ürünler ile ilgili ürün tedariki yapmak için bu bağlamda fabrikalar ile görüşmeler yaparak ürün bağlantıları yapmak için Gaziantep'e geldim daha önce imalata yönelik işler ile ilgili çalışmalarım ve araştırmalarım vardı ama üretimin ustalıktan başla makine parkuruna kadar ki süreç içerisinde içerisinden çıkamadım ve bu tedarik işine soyundum bu anlamda Rusya'daki dostlarıma ki bunlar Rustur. Türkiye'den istedikleri ürünleri doğru fabrika ve doğru fiyatlar bularak bu fiyatlara çok az rakamlar ilave ederek teklif vermek ve bu iş dalında çok az sermaye ile çok paralar kazanabileceğimi gördüm ve bu konuda Türkiye'mde kendime bu konuda pastlaşabileceğim kader birlikteliği ve kazancımı yarı yarıya paylaşabileceğim dürüst kendine güvenen ortak bir kardeşim arayışım var bu konuda projelerimi görüşüp antlaşmak isteyen olursa lütfen bana yazsın

saygılarımla

nemesis.73@outlook.com

Yerleşim Rusya Federasyonu / KazanMeslek Ythalat / Yhracat
Üye112 yazı
ayakkabı imalatçısıyım ayakkabı konusunda yardımcı olurum eğer düşünürseniz 0532 331 73 34 facebook : emsallife ayakkabı

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye1 yazı
sayın eliszavala, biraz perde pazarlamasının piyasasından bahseder misiniz? hedeflenen kar nedir? (1 adet perde satışından)

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Esnaf
Yeni Üye4 yazı
gdansk ta 1 hafta kalmıstım.

turist olarak cok guzel bir sehir olsa da insanlari guney polonya ya göre cok soguk ve itici gelmisti.

kolay gelsin, takipteyim

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret
Yeni Üye10 yazı
Pixcordo , Gdansk ve çevresi Polonyanin tabiat olarak en güzel bölgelerinden biridir. İnsanlarına gelince , eh tabii bizim insanımız kadar sıcakkanlı millet hiçbiryerde yok .Teşekkür ederim.
pol

Yerleşim Polonya / GdanskMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye10 yazı
Herkese değerli yorumları için teşekkür ederim. Selamlar.
pol

Üye300 yazı
zubrowka'nın bildiğim kadarıyla Türkiye'de ithalatı yok.onu ithal edip İstanbul'da gece kulüplerine falan butik pazarlamasını yapabilirsin ama tabi araç vs. gerekli.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye10 yazı
Meleti,aslında fena bir fikir değil ama bana göre değil :-) yinede fikir için teşekkürler selamlar
pol

Yeni Üye29 yazı
E ticaret sitemi satıyorum ismi patentlidir ilgilenenler 05330216279 irtibata geçebilir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynternet
Yeni Üye3 yazı
Merhaba Sayin Pol abi
muhtemelen tahmin ettigim kisisin ( k.g. nin ile arekin tercumani ) , yasim ve tecrubem size gore cok geride fakat benim aklima iki is geliyor ,
1- Polonya menseli bir somine firmasi var ve Turkiyede piyasasida var, onlarin mallarini satabilirsin
2- Ogrenci ve egitim danismanligi giderek buyuyen bir sektor , Pl de ozel universiteler Turk ogrencileri sadece diploma ile kabul ediyor ve Turkiyedeki danismanlik firmalari 3-5 universiteyle calisiyorlar, ogrenci basi 400-500 euro danismanlik ucreti talep ediyorlar , halbuki kucuk ve daha uygun fiyatlara cok farkli universiteler var belki o universitelerin temsilcigilini vs gibi birsey yapabilirsin .
varsovadan selamlar

Yerleşim Polonya / WarszawaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye13 yazı
Merhaba öncelikle polonyada yapılacak işlerin listesini oluşturabilir

fizibilite oluşturabilir

ekip oluşturulabilir

ama ne yazıkki dostum bende senin gibi bir çok girişimimden başarısız olmadım aksine başarılı oldum ama güven duygusunu öyle parçaladılarki kendimle bile iş yapmaktan korkar hale geldim ama vazgeçmemek lazım umudunu kaybetmemek gerekir Allah yar ve yardımcımız olsun İnşallah başarılı olursun

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye10 yazı
VizyonArge ,teşekkür ederim ,evet maalesef insanlara olan güven duygumu bayağı örselediler,ama zaten insan vazgeçtiğinde bitmiştir o yüzden yola devam:-)
pol

Yeni Üye12 yazı
Merhaba Pol;
Ambalaj sektörüyle ilgileniyorum.Birkaç ülkeyede ihracat yapıyorum.Web sitemi inceler aklına yatan ürünler olursa görüşüp ortak bir çalışma yapabiliriz,
Selamlar..

www.prestijreklampromosyon.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam
Üye537 yazı
oncelik ile yasadiklarinizdan dolayi sizi cok iyi anliyorum aynisi kendi ulkemde basima geldi ama maddi zararim cok buyuk oldu ben sansimi rusya ve moldovada denedim ve gordumki is yapilacak ve yeniden baslanacak yerler hayata ancak merak ediyorum polanyada giyim fiyatlari nasildir bir butik yada magza nasil calisir mobilya oturma odasi ve yatak sektoru nasil ayrica italat yaparken ulasim ve lojistik maliyetleri nasil

Yerleşim Türkiye / Ankara
Yeni Üye19 yazı
Deha Gümrük Müşavirliği olarak İstanbul merkez ofisi başta olmak üzere Türkiye geneli 5 coğrafi bölgede 28 adet operasyon noktası ile tüm değerli müşterilerine etik değerler,müşteri memnuniyeti,güven ve çevreye saygı perspektifinden yaklaşarak hizmet vermekteyiz.

tüm gümrükleme ve lojistik hizmet konularınızda mutlaka bize danışınız.
Deha Gümrük Müşavirliği Lojistik Ve Danışmanlık Hizmetleri Ltd.Şti.

www.dehagumrukleme.com.tr | info@dehagumrukleme.com.tr
Merkez : İnönü Mah.Alpkaya Cad.No:18-20 D:4 Ataşehir-İstanbul-TR
T: 0216 573 65 04 F:0216 575 42 57

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye8 yazı
isterseniz yurt dışındaki bağlantılarınızla bayilikler verebiliriz biz temizlik ve kozmetik ürün üreticisiyiz. yurt dışına açılma düşüncemiz var birlikte öalışabiliriz. mail adresimiz info@besttem.com.tr fabrika tel:0332 346 12 00 ararsanız görüşebiliriz
besttem

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Di?er
Yeni Üye10 yazı
Arkadaslar ozellikle gomlek ,cocuk giyim ve corap imalati yapan arkadaslarin yardimina ve fikirlerine ihtiyacim var. Selamlar
pol

Yeni Üye7 yazı
Polonya da lazer sistemleri pazarı ne durumda biliyor musunuz ?
İlgilenirseniz Polonya da sistemlerimizin satışını yapabilirsiniz.
Eğer yeni bir iş kurma fikriniz varsa bu kol üzerinden size yardımcı olabiliriz. Özelden mesaj yollayın detaylı konuşalım
Çağlar Tokel
Laseral Endüstriyel Lazer Sistemleri San. ve Tic. Ltd. Sti.
www.laseral.com.tr
Adr: 129/4 Sok. No:28/D 4.Sanayi Sitesi Bornova İZMİR
Tel: +90 232 375 56 75
Fax: +90 232 375 89 75

Yerleşim Türkiye / IZMIRMeslek Sanayici
Yeni Üye11 yazı
Merhaba herkese,
Yeni baslik acacaktim ama burda acilmisi varmis :) Pazarlamayi dusundugunuz bir urun varsa Polonya pazari icin pazar arastirmasi yapabilirim. Toplamda 4 yildir Polonya'dayim ve Lehce biliyorum.
Ancak dikkatinizi cekmek istedigim soyle "ufak" bir ayrinti var onceden soylemek istiyorum.

Ilk arastirmayi (internet-tanidiklar) yaptiktan sonra diger sehirlere yolculuk etmek ya da numune yollamak ihtiyaci dogdugunda (ki dogacaktir) butun masraflari sizin karsilamaniz gerekecek. Aslinda normali ve profesyoneli de bu, ancak gozlemledigim kadariyla bazi koniks.com uyeleri bundan bihaber oluyor :) o yuzden en basta belirtmek istedim ve artik her defasinda bu kismi kopyalayip yapistiriyorum. Eger niyetiniz ciddi degilse ve "bi bakalim ne cikacak" tarzi yaklasiyorsaniz bu mesaji yok sayabilirsiniz ama ciddi dusunuyorsaniz ve yuzbilmem kac bin dolar potensiyellik is icin bir kac bin dolar masraf etmenin normal oldugunu biliyorsaniz seve seve size ihracat surecinin her asamasinda yardimci olabilirim.

Ilgileniyorsaniz ggunay@gmail.com adresinden ya da 0048799018723 (viber/line/normal GSM) telefonundan bana ulasabilirsiniz.
Saygilarimla,
Gunay
KonSu Sp. z o.o Ticari Danismanlik

Baildona 18A/3 Katowice Polonya

Yerleşim Polonya / KatowiceMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye10 yazı
fena_wro , Günay kardesim ,herşetden önce eğer kendin bir başlık açarsan daha iyi olur . Artı, gerçekten iş yapmak isteyenler tabii ki ,masraflarını da bilirler. Fakat malumdur ki , hiç kimse sana ,al kardesim 1000 dolar benim malımı gezdir dolaştır,buda benzin paran,otel paran olsun demez. 1988 yılından beri polonyalarda,eski dogu bloğu ulkelerinde bulunuyorum bir cok kez iki ülke firmaları arasında bağlantılar kurdurdum arada bende para kazandım bereket versin ammaa..hemen hemen her zaman bu süreç içinde masraflar hep benden gitti. Yine de başarılar sana .Selamlar
pol

Yeni Üye26 yazı
merhabalar,

özellikle çorap imalatı ve ihracatı konusunda deneyimimzi bulunmaktadır. gömlek ve çocuk giyimi konusunda da ciddi bağlantılarımız bulunmaktadır.
sayın Pol, mail adresinizi gönderirseniz irtibata geçebiliriz.

gokozkan@yandex.com
syg./guru

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye14 yazı
Merhaba Murat Bey,

Eğer hala arayışlarınız devam ediyorsa çocuk bezi, bay bayan çocuk çorap ve çocuk iç çamaşırı konusunda için direkt fabrika ile çalışma olanağı sağlarım.
iletişim için lütfen e-mail gönderiniz.
Saygılarımla
Serkan Ekmekcioğlu

Üye223 yazı
Merhabalar,Adana da boya fabrikasıyız,inşaat sanayi boyaları üretimlerimizdir,istediğiniz kalitede ve isimde boya üretip verebiliriz bu sektörde çalışmayı düşünürseniz görüşebiliriz,selamlar sunarım.

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek Ticaret
Yeni Üye20 yazı
merhaba arkadaşlar elimde uzak dogu ithal resmi faturalı 1 konteynır 1 kva-4 kva-6-kv-7 kva-9kva benzinli dizel portatif jeneratör bulunmaktadır.toptan fiyat için lütfen irtibata geçiniz.