Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Reklam Promosyon

BaşlatannidyanaTarih03/07/2014 12:26:29Yorum3

İlk mesaj
Üye122 yazı
Merhaba arkadaşlar
hazır kurulu dükkanım var ama benim çevrem olmadığından iş yapamadım, dükkanımda baskı makinaları mevcut, reklama dair % 80 çözümü dükkan içerisinde çözebiliyorum,
bu konu ile ilgili çözüm önerisi olan varsa benimle paylaşırsa sevinirim,

nidyanagod@hotmail.com
A. Doğan

Yerleşim Türkiye / İzmitMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye12 yazı
Hocam bende reklamcıyım. Hocam iş çevre ile bitmiyor. Gezip dolaşmak ile bitiyor. Gezince iş var. İzmir'de olsaydın birlikte bir şeyler yapmaya çalışırdık. Varsa yardım edebileceğimiz bir konu konuşalım.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Reklam
Üye122 yazı
murat efe tavsiyen için teşekkürler, gezip dolaşınca olabilirdi fakat onun içinde bir arabaya ihtiyaç var burası gebze izmir gibi değil burda sanayi var oralarada araba ile gitmen gerekecek, yani o dediğini ben biliyorum,
A. Doğan

Yerleşim Türkiye / YzmitMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye12 yazı

Hocam benim demek istediğim farklı aslında. İş sana gelmiyorsa sen işe gidicen. Örneğin bir sektör bir sanayi kestiricen gözüne. Örneğin Bilgisayarcılar. Gidicen HP logosundan ışıklı minik bir kutu tabela yapıcan. 2 tane yap git kesin satarsın birilerine. Otomobil tamirhaneleri ve servisler. Git Honda Servis yazılı logolu tişört yaptır. İnan elinde kalmaz satarsın. İnsanların ilgilenip fiyatıda cazipse alabilecekleri ürünlere odaklanıcan. İş sana gelmeye başlayana kadar sen işe gidicen. Gibi gibi bir şeyler. : )

Reklamcıysan bunları hesaplı maledebilirsin. Aksi takdirde zaten olmaz para kazanmazsın. Ama sen bu işi yapabilirsin. Küçük küçük yapınca iş verdiğin firmalar senden iş almaya başlar. Bu işler böyle zamanla oluyor.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Reklam