Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Benim Yerimde Olsanız Ne Yapardınız

BaşlatanmstfkplTarih01/07/2014 15:40:03Yorum13

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Kamuda çalışıyorum ama gönlümde hep ticaret var. İşimden ayrılıp ticaretle uğraşmak istiyorum. Kahramanmaraş veya çevresinde yapılacak iş araıyorum. Tahmini sermayemiz (ortaklarala beraber) 150 200 bin TL arası. Önerileriniz bekliyorum.
(Bir süredir orta afrika ülkelerinden susam kakao vb. ürünleri ithalatını araştırıyorum ama sermaye çok yetersiz kalıyor. Mal getiren tanıdıklarımız var fakat sermaye işini çözemedik bu konuda da tavsiyelerinizi beklerim.)
--------------

Yerleşim Türkiye / KahramanmaraşMeslek Kamu sektörü
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorum
Üye342 yazı
ukraynaya sebze meyve veya tesktıl ıhracatı dusunursenız ukraynada fırmam var ortaklık dusunebılırız sızın koydunuzun karsılınıda ben koymak kaydıyla
gaab.srl osman atakul
msn:eko-trans@hotmail.com
ıcq:357866604

Yerleşim Ukrayna / ZaporojieMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye53 yazı

Merhaba Bayilik vermeye hızla devam etmekteyiz. Bayilik şartımız bizim konseptimiz le dükkanızı açıyorsunuz haziran sonuna kadar bayilik ücreti almamaktayız.stand , takı , bijuteri franchise yoluyla büyümekteyiz. yurtdışı izin belgelerimiz alınmıştır. Her geçen gün çeşitlerimizi artırarak işimize devam etmekteyiz. parfümlerimiz %30 ve %10 esanslı elbise de leke bırakmamaktadır. ayrıca bütün cilt çeşitlerinde deneme yapılmış olup herhangi yan etkisi tahrişi söz konusu değildir. www.adiluz.com adresimiz şuan yayına başlamıştır, yapım aşamasındadır. KAr marjlarımız şişe başına %60- %90 arasındadır.

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Saty? / Pazarlama
Üye711 yazı
senin yerinde olsam memurluğu bırakmazdım :)

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
Yeni Üye17 yazı
bende sizin gibi memuriyeti bırakıp ticarete atıldım.ortak asla...derim.kardeşiniz kadar yakında olsa çalışmak ve parayı paylaşmak işin içine girince olay değişiyor.ben dış ticaret danışmanlığı yapıyorum.dünyada bulunan ülkelerin 3/4 ünde danışmanlarım var.türkiyedede tüm şehirlerde danışmanlarım var.maliyeti düşük getirisi daha büyük bir iş.ama dediğim gibi dikkat.tabi şunuda düşünün keşke der misiniz ayrılmazsanız?o daha acı verici
başarılar
ÇİĞDEM PEKGÜLEÇ

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye83 yazı
Ticaret yapma istek ve arzunuz güzel ancak mevcut memuriyetinizi bırakıp ticarete atılmak mantıklı değil. Ortaklık iş yapmak da bahsedildiği kadar korkunç bir şey değil. Sağlam ve güvenilir ortak bulduğunuz sürece sıkıntı olmaz. Ben de yıllardır ortaklık iş yapıyorum ama Allaha şükür büyük bir sıkıntımız olmadı. Siz kamudaki işinize devam ederken ortaklarınız da işin idaresini üstlenebilirler bence.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Yeni Üye37 yazı
Esnaflik yapip kafa yormaya degmez.hayatinizi yasamaya bakin derim.1 milyarda olsa 1 trilyonda olsa esnafin derdi bitmez..

Yerleşim Türkiye / U?ak YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye2 yazı
BENCE YAPMANIZ GEREKEN ŞEY BİLDİĞİNİZ BİR İŞİ FARKLI BİR KONSEPTE YAPMAKTIR...
sezer

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Dany?manlyk
Üye109 yazı
Isler tersine giderse herkes : Biz demiştik oolum. Der
Iyi giderse ; ticarette para varmis derler.
Ailenle aran bozulmasinda ne yaparsan yap

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye2 yazı
Century21...marque...Gayrşmenkul Yatırım Danışmanlık,yatırımın doğru ve güvenilir tek adresi,ankara hattı için;43 777 44 sezer
sezer

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye56 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - osmanatakul
ukraynaya sebze meyve veya tesktıl ıhracatı dusunursenız ukraynada fırmam var ortaklık dusunebılırız sızın koydunuzun karsılınıda ben koymak kaydıyla

Osman bey,ihracat işi ne zamandır kafamda olan bir iş, mailleşebilirsek:gslm10@yandex.com
bir gün gellir,herşey anlamını yitirir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye45 yazı
Değerli koniks üyeleri
Rusya bölgesinde talep edilen ürünlerle ile ilgili (bebek bezi,ıslak mendil,plastik ev eşyaları v.b )ürünler ile ilgili ürün tedariki yapmak için bu bağlamda fabrikalar ile görüşmeler yaparak ürün bağlantıları yapmak için Gaziantep'e geldim daha önce imalata yönelik işler ile ilgili çalışmalarım ve araştırmalarım vardı ama üretimin ustalıktan başla makine parkuruna kadar ki süreç içerisinde içerisinden çıkamadım ve bu tedarik işine soyundum bu anlamda Rusya'daki dostlarıma ki bunlar Rustur. Türkiye'den istedikleri ürünleri doğru fabrika ve doğru fiyatlar bularak bu fiyatlara çok az rakamlar ilave ederek teklif vermek ve bu iş dalında çok az sermaye ile çok paralar kazanabileceğimi gördüm ve bu konuda Türkiye'mde kendime bu konuda güvenen dürüşt ve kader birlikteliği içerişinde ve kazancımı yarı yarıya paylaşabileceğim dürüst kendine güvenen ortak bir kardeşim arayışım var bu konuda projelerimi görüşüp antlaşmak isteyen olursa lütfen bana yazsın

saygılarımla

nemesis.73@outlook.com

Yerleşim Rusya Federasyonu / KazanMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye5 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - canrus
Değerli koniks üyeleri
Rusya bölgesinde talep edilen ürünlerle ile ilgili (bebek bezi,ıslak mendil,plastik ev eşyaları v.b )ürünler ile ilgili ürün tedariki yapmak için bu bağlamda fabrikalar ile görüşmeler yaparak ürün bağlantıları yapmak için Gaziantep'e geldim daha önce imalata yönelik işler ile ilgili çalışmalarım ve araştırmalarım vardı ama üretimin ustalıktan başla makine parkuruna kadar ki süreç içerisinde içerisinden çıkamadım ve bu tedarik işine soyundum bu anlamda Rusya'daki dostlarıma ki bunlar Rustur. Türkiye'den istedikleri ürünleri doğru fabrika ve doğru fiyatlar bularak bu fiyatlara çok az rakamlar ilave ederek teklif vermek ve bu iş dalında çok az sermaye ile çok paralar kazanabileceğimi gördüm ve bu konuda Türkiye'mde kendime bu konuda güvenen dürüşt ve kader birlikteliği içerişinde ve kazancımı yarı yarıya paylaşabileceğim dürüst kendine güvenen ortak bir kardeşim arayışım var bu konuda projelerimi görüşüp antlaşmak isteyen olursa lütfen bana yazsın

saygılarımla

nemesis.73@outlook.com

slm elimde peluş yastık oyuncak var. birinci kalite cin de üretildi ama amerikadan ithal ettik. 7 bin adet mevcuttur. ilgilenirseniz görüşebiliriz. saygılar..
zafer zafer değildir yenilen düşman yenilgiyi kabul etmedikçe

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Di?er