Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

İş İkanlara Sağlamak İstiyorum

BaşlatankarasatiTarih19/07/2008 18:46:45Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
herkese merhaba lutfen 400 bin nufuslu batmandayım ve iş imkanı yok çalışacak insan çok ama malesef iş imkanları yok
ben burda insanların çalışabıleceği bir fabrika bir atölye ve başka bişey yeterki insanlara iş imkanı verebıleyım yanı hiç para kazanmasamda olur sadece işçilerin maşını ve giderleri karşılasın yeter lutfen kımın aklına ne fikir geliyorsa söylesin şimdiden tşk
serdar

Yerleşim Türkiye / BatmanMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Editör5590 yazı
Batman da bir lokum imalat yeri kur. Hem otogarda sat hem dükkanın da sat hemde yakın dinlenme tesislerin de sat. Hem de en az on kişiye iş imkanı sağlamış ol. Küçük ama tatlı bir fabrikan olsun . . .
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Üye831 yazı
BENCE SON ZAMANLARDA FIRINCILIK ÇOK KAZANDIRIYOR,ŞU ANDA EKMEĞİN KİLOSU BİSKÜVİDEN DAHA PAHALI VE İNSANLARIMIZ EN ÇOK EKMEK TÜKETİYOR HALEN EKMEĞİN UCUZ OLDUĞUNU SANIP AŞIRI EKMEK TÜKETİLİYOR

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Serbest meslek
Üye165 yazı

DOĞU KALKINMADA ÖNCELİKLİ İLLERİN BAŞINDA BATMAN TEŞVİKLERLE BEDAVAYA FABRİKA KURARSIN GEREKLERİNİ ARAŞTIRIRSANIZ O BÖLGEDE BENCE EN İYİ SÜT FABRİKASI OLUR VE TEŞVİĞİDE VAR DEVLET DAHA NE YAPSIN HER ŞEYİ DEVLETTEN BEKLEMEYELİM DEVLET BİZİZ ZATEN

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye16 yazı
merhabalar batmanda eskiden hayvancılık sektörü çok güclüydü fakat son zamanlarda bu sektör türkiyede can çekişmekte. eğer kendi arazin varsa yada uzun süreliğine arazi kiralama imkanın bulunuyorsa hayvacılık sektörüne gir. devlet teşvikleri bu konuda %70 e kadar çıkabilmektedir. türkiyede yakın zamanda et fiyatları aşırı derecede yükselecektirki her gün gördüğümüz üzere devamlı artış içindedir. sermayen varmı bilmiyorum ama yaklaşık 20 kadar düve yada inekle başlaman durumunda 4-5 sene içinde en az 5e katlarsın. batman insanı daha önceden hayvancılıkla uğraştığından eleman bulma sıkıntısıda yaşamazsın. bu inekleri süt için yaklaşık 3-4 sene kullanıp düvelerini aldıktan sonra et olarak satabilirsin. bu sektörde zaman içinde yanında çok fazla eleman çalıştıracağın gibi çevredeki köy ve kasabalardan hayvan alıp satıp ordaki insanlarada faydan olabilir.
FIRATBABA

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Mühendis