Tayland'da bulundugumuz sehrin ihtiyaci olan buyuk bir selaleli havuzlu acik alan kafeterya projemize ciddi ortak aramaktayiz.
5 yildir Tayland'da yasamaktayim. 5 yillik arastirma ve gozlemlerim neticisinde buyuk bir cay bahcesi acma fikrine vardim. Tayland insanlari dis hayata bagimli yasamakta olup, evi sadece uyumak icin kullanirlar. Cogu evde mutfak dahi yoktur.Burada yeme icme daima disarda restourantlarda cafelerde seyyar saticilarda vs.. olur. Bu yuzden butun halk genelde disarda vakit gecirdigi icin ve bu sehirde gidilecek guzel bir oturulacak mekan olmadigindan dolayi bu cay bahcesi fikrinin gayet guzel getirisi olacagina garanti veririm.
Bizim Turkiyede koylerde olan cafeler gibi burada ilkel bircok kafe vardir ve hepside full is yapmaktadir, cogu zaman oturacak yer bile bulamayan bircok insan geri gitmektedir.
Bizim kafamizda tasarladigimiz cay bahcesi, ortalama 1000 m2 yesil cim alan uzerinde kurulu, ortasinda buyuk selaleli isikli bir sus havuzu, bu havuzun etrafinda bambulu rahat masa sandelye takimi, diger alanlarada puff tarzi sark kosesi tarzi degisik farkli otantik bir ortam saglayacak ve acik alanda dev ekran projeksiyon sistemi ile sinema filmi klip video vs.. ilede dahada gorselligi aritacak ve bu sehirde bir ilk olacak bu projeyi hayata gecirmek icin sermayedar ciddi ortaga ihtiyacimiz vardir.
BU SICAK OZGURLUKLER ULKESINDE YASAMAK ISTEYEN VE HIC CALISMADAN CIDDI BIR GELIRE SAHIP OLMAK ISTEYENLERIN CEVAPLARINI BEKLEMEKTEYIZ.
DAHA DETAYLI BILGI ICIN : seiko35@windowslive.com