Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Rusya'ya Denim Jeans Collection Ihrac Etmek

BaşlatanCUBISMTarih26/06/2014 17:08:12Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Öncelikle merabalar,

Biz yaklaşık olarak 6-8 yıldır lalede rusya piyasına kot satan 2 büyük firmaya kolleksiyonlar hazırlıyıp satıyoruz. Artık bu işi kendimiz için yapmaya karar verdik ve Rusya pazarında müşteri arayışına başladık. Bize hangi yolu izlememizi ve neler yapabilecegimizi anlatabilecek, Rusya kot pantolon pazarını iyi bilen siz değerli arkadaşlardan yardım almak istiyoruz. Yardımlarınızı bekliyoruz şimdiden teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Reklam
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Üye122 yazı
hangi firmanin malini yapiyorsunuz .raw , dishe ,cibobaxx ,jeneric bu tarzda mallar la ilgileniyosan fatih_satiroglu skype adesin gorusebiliriz
kendı haline biri işte

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye628 yazı
Merhaba mesajınızı aldım en kısa zamanda döneceğim size.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye37 yazı

Cipo baxx ile ilgili yardimci olabilirmisin bana amerikada satabilmem icin? info@kisatransport.com yada facebook tolga kisa dan ulasirsan sevinirim
hayal etmek basarmanin yarisi... mi ?

Yerleşim ABD / New YorkMeslek Ticaret
Yeni Üye1 yazı
Merhabalar-bayan-jeans-urunlerinizle-ilgili-bende-tedarikci-arayisindayim-ilgilenirseniz-goruselim

Yerleşim Türkiye / RostovMeslek Ticaret
Yeni Üye17 yazı
merhabalar. Kazakistanda bu isi yapmayi dusunuyoruz. uretdiginiz urunlerin resimlerini ve fiyat bilgilerini gonderirmisiniz lutfen.
tel: whatsapp: +7 777 96 99 224
e-mail: rashad.rashad1985@gmail.com

Yerleşim Kazakistan / Kostana Astana AlmaatiMeslek Di?er
Yeni Üye22 yazı
Sizin orda butikmi var toptancımısınız?

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Reşat1985
merhabalar. Kazakistanda bu isi yapmayi dusunuyoruz. uretdiginiz urunlerin resimlerini ve fiyat bilgilerini gonderirmisiniz lutfen.
tel: whatsapp: +7 777 96 99 224
e-mail: rashad.rashad1985@gmail.com

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Mühendis