Dropsipping internet üzerinden perakende ve bireysel satış çalışmasıdır. Siz başkalarının ürününü stok, yer ve zamandan bağımsız olarak internette satıyorsunuz. Sağlam dropshipping firması bulmak zor olabilir. Türkiyede nasıl firmalar var bilmiyorum. Bende izmirliyim. Kemeraltında bir çok toptancı var. Çanta kemer ayakkabı giyim kırtasiye oyuncak. Her türlü toptancı bulabilirsin. Üstelik birbirlerine yakınlar. Yürüyüş mesafesi. Yada kendi özel ürününü markanıda oluşturabilirsin. Sermayen varsa neden olmasın. Başlangıçta tanıdığının firması varsa onun sayesinde internetten satış yapabilirsin. Sonra kendin firma kurarsın. Böylece herşey yasal olur. Yada direk toptancıdan alıcıya fatura kesersin hiç başın ağrımaz. Benim yerli dropshipping firması bilgim yok. Bir kaçtane toptancı firma bul kendine serbest satış elemanı olarak çalış. Dropshipping firmanı sen kur. Olmadı firmaların internette tanınmalarını ürünlerini satmalarına yardımcı olursun. Fikir çok. Valla sana fikir verirken benimde kafama yattı izmirde olsaydım yapardım :D