Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Köy Yumurtası Üretimi

BaşlatansddTarih26/06/2014 14:53:18Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
Balıkesir Şehir merkezine çok yakın kendimiz kullanmadığimiz için şimdi icarda olan 27 dönüm yerimiz var. elektrik ve su problemi yok. hem hobby bahçesi yapıp hemde bir miktarına yonca ekerek salma tavuk yetiştirmeyi düşünüyorum. başlangıç olarak 150-300 tavuk daha sonraları pazar buldukça miktarı artırmayı(5000 rakamlara doğru) düşünüyorum. 100-200 yumurta bir türlü satılır . ama binli rakamlara pazar bulabilirmiyim. özellikle büyük şehirlerde baglantı kurabilirmiyım fiyat olarak 40-50 kuruş düşünüyorum.

Yerleşim Türkiye / BalıkesirMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Üye110 yazı
organik üretim belgesi al salma tavukculuk yap markanı oluştur organik yumurta işi iyi iş

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye73 yazı
Kardes o isi ben yapiyorum pek ic acici degil bir yildir saglam bir alici bulamadim. Hemde sehir teslimi 40 kurus fiyat. Yaparsanma yardimci olurum.
kkurtt

Yerleşim Türkiye / Kahramanmara?Meslek Mühendis
Yeni Üye5 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - kkurt
Kardes o isi ben yapiyorum pek ic acici degil bir yildir saglam bir alici bulamadim. Hemde sehir teslimi 40 kurus fiyat. Yaparsanma yardimci olurum.

sayın kurt işletmende hangi ırk tavuklar var. kaç tavuktan kaç yumurta alıyorusn ortalama , teşekkürler

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Esnaf
Yeni Üye73 yazı
tavuk ırkı lohman, 220 tavuk var 1500 civarı yumurta alıyoruz, yapacaksanda alıcısını ayarla bilgi almak istersen 5063287096 telefonu arayabilirsin
kkurtt

Yerleşim Türkiye / Kahramanmara?Meslek Mühendis