Ana içeriğe geç

Yeme-içme, Turizm, İşletmecilik - Özel

Pide Borek Doner

Başlatankara melaTarih25/06/2014 22:02:27Yorum4

İlk mesaj
Slm arkadaşlar
Çok işlek bi caddede pide börek döner isi yapiyorum.üretimi kendimize ait.ürünlerimiz gerçekten çok kaliteli o konuda içim rahat.dukkanimin yeride çok güzel.ama ne varki isler istediğim seviyede değil.çok şükür zarar da değilim ama disardan bakildigi zaman sizce ne eksik olabilir.ne yapılabilir.? Ne yapsam daha iyi is yapabilirim? Siz bir caddede yemek yemek isteseniz ve pide börek dukkaninin önünden gecseniz sizi farklı olarak içeri ne ceker? Her turlu görüşe ve yeniliğe acigim.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
menüler yap mesela sabahları börek süt uygun bir fiyat öğlen pide veya döner yanında ayran bir de süpangle ne bileyim genişletebilirsin menüleri bunları el ilanına bas ve dağıt çok kısa sürede farkedeceksin işlerinin arttiğini
semih

Yerleşim Türkiye / SafranboluMeslek Saty? / Pazarlama
Teşekkürler Semih efe fikirlerin icin

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Esnaf

menü olayı çok iyi evet insanlar yönlendirir. mesela sabah kahvaltısı menü yap içinde 1 çay 2 kıymalı börek 1 kurabiye vs. fiyatı 5 tl atıyorum bu şekilde yaıp dışarıya insanların ilgisini çekecek ve içeriye girmesine neden olacaktır. semihefenin dediği gibi el ilanları harika olur kesinlikle işler artarrr

Yerleşim Türkiye / RizeMeslek Yöneticilik
ne demek menüler konusunda değişke olmanda fayda 2 haftalık süreçlerde ana ürünlerinin yanına değişik atatlr koy daha yardım istersen her zaman yardımcı olabilirim özelden de telefonlada

semih

Yerleşim Türkiye / SafranboluMeslek Saty? / Pazarlama