Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Antalya Ve Türkiye'de Daha Önce Yapılmayan Bir İş

Başlatankpax07Tarih16/06/2014 20:06:15Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye15 yazı
Başına gelmeyen bilmez derler. Doktor Diyabet(Şeker) teşhisi koyup sıkı bir diyet yapmam gerektiğini söyledikten sonra verdiği diyet listesini tamamlamak için dört market gezmek zorunda kaldım. Diyabet, Çölyak, Obezite, Kolesterol gibi rahatsızlıkları olan ve yediğine içtiğine dikkat etmesi gereken diyet yapmak ve sağlıklı beslenmek isteyenlerin ekmeğinden peynirine sebzesinden tatlısına istediklerini birarada bulabileceği bir yer maalesef yok. İşte bu aşamada bu rahatsızlıkları olanlara hitap eden diyet-diyabet-organik market ve internet üzerinden satış organizasyonu işi düşünüyorum. E-ticaret sitesini kendim yapıyorum. Firmalarla bağlantıları tamamladım. Yaklaşık 30 civarında firmanın iznini aldım.Ramazandan sonra hayırlısıyla start vermeyi düşünüyorum. Aklıma yattı bende biucundan tutarım diyen varsa buyursun. selamlar

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye20 yazı
Gida işinde sürüm yapmak önemli.pek sürüm olacagini düşünmüyorum.ayrıca söylediğiniz hastalıklar için ekmek çeşitlerini İstanbul ankara gibi büyük şehirlerin halk ekmek bufelerinde var.düşünce güzel ama is fikri olarak marketlerde bi bölüme bu ürünleri koyup hem daha risksiz baslamis olursunuz hemde talebi görüp ona gore pozisyon alabilirsiniz.saygilar

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Esnaf
Üye1359 yazı
Bir tanıdığım şeker hastası. Bir iş için beraber ilçeye gitmiştik market market dolaştık bir iki şey ancak bulabildik. internetten satış mantıklı bence de . Hem dükkan kirası ödemezsiniz hem de az stoklu ya da stoksuz satış yaparsınız. Unutmadan balık ve rakı şeker hastalarını etkilemediğinden özellikle hemen her öğününde balık var.
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Yeni Üye93 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Bartoloucci
Bir tanıdığım şeker hastası. Bir iş için beraber ilçeye gitmiştik market market dolaştık bir iki şey ancak bulabildik. internetten satış mantıklı bence de . Hem dükkan kirası ödemezsiniz hem de az stoklu ya da stoksuz satış yaparsınız. Unutmadan balık ve rakı şeker hastalarını etkilemediğinden özellikle hemen her öğününde balık var.

alkollü içeçeklerin tümü şekerdir,bilakis rakı ve bira mayalı -alkol olduğundan şeker hastaları için sakıncalıdır.yanlış bilgi vermişsiniz

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emekli
Yeni Üye50 yazı
Merhaba. Bende Antalyadayım, isterseniz bi görüşelim.
mail: elturko1@yandex.com

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye32 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - okanelektro
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Bartoloucci

alkollü içeçeklerin tümü şekerdir,bilakis rakı ve bira mayalı -alkol olduğundan şeker hastaları için sakıncalıdır.yanlış bilgi vermişsiniz

Rakı mayalı değildir. Damıtılarak elde edilir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Üye1359 yazı
:) bu tanıdığım içkili bir ortamda alkol almaz iken o an masada olan doktor arkadaşı rakıyı önermiş arkadaşın dediği gibi şeker hastalarına herhangi bir sakıncası yoktur :) şeker hastalığı üzerine derin bir araştırma yapmaz isen bu örnekte olduğu üzere sattığınız ürün kaynaklı bu kez şeker bulunduğundan başınız ağrıyabilir.
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Üye244 yazı
single ve blended Wiskyler de seker hastalarini etkilemez sadece alkol oranlari yuksek oldugundan normal bir insana gore daha hizli sarhos eder. Fikir guzel tutar uzun vadili bir is plani ile neden olmasin.
Pardus Food
10 Rue Waldeck Rochet Bat 521 3eme etg
93300 Aubervilliers/ France

Yerleşim Fransa / AubervilliersMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye2 yazı
rakı mayalı içki olmadığı için damar tıkanıklığı yaşayanlara günde yarım çay bardağı önerilebiliyor. Hatta bira şarap gibi mayalı içkilerin aşırı tüketimi kalp damar rahatsızlıklarına yol açarken rakı bu konuda istisna oluyor tabi bilinçli tüketilirse eskilerin dediği gibi azı karar çoğu zarar.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret