Ana içeriğe geç

İnternet, Teknoloji, Yazılım - Özel

E Ticaret

Başlatandjemre2Tarih11/06/2014 20:46:08Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye71 yazı
Kolay gelsin arkadaşlar moda ile ilgili bir blogum var hiti iyi oldugu için e ticarete geçirmek istiyorum sizce bu alan adınamı yapmalıyım yoksa başka bir alan adı ilemi başlamalıyım yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...
http://www.modasde.com
Modanin cizimdeki yuzu

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye52 yazı
alan adının pek bir önemi yok.mühim olan neyi nasıl satacaksın. ismi çok farklı olan alakasız olan e ticaret siteleri de var.bence önemli olan bu ismi markalaştır.
Az olsun ama helalinden olsun! Haram kursaktan geçer amma sızısı kalıcı olur emer emer kanser olur!

Yerleşim Rusya Federasyonu / MoskovaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye20 yazı
siteyi biraz inceledim.

çizimler dusuk cozunurlukte sanirim ki güzel gorunmuyor. bunun daha profesyonel hale getirmenizi öneririm.

ayrica, bu ad üzerinden e-ticarete geçebilirsiniz. bence bir sorun olmaz.

fakat çizimlerin olacagi bir site ile satisin olacagi bir site, ileriki aşamada sorun yaratabilir.

o yüzden bir başka ad üzerinden satis acarsaniz, daha iyi olur, diye düşünüyorum.

bol kazançlar!

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye4 yazı
Özgün ve hoş bir isim bulunmalıdır.
Yeni bir domain'de sitenizi açtıktan sonra diğer sitenizide yeni sitenize yönlendirme yaparsınız.
Oyun Programlama - Teknolojik Ürünler Toptan Satış

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye49 yazı
domain bu işte çok önemlidir. iyi bir domain seçilmeden olmaz.

domainin hiç bir önemi olmadığı durumlar oluk oluk reklam parası ödediğiniz durumlardır. zartzirt.com isimli bir siteyle de mükemmel satış yapılır. ama gidersiniz bütün ulusal tv ve radyo kanallarında reklam döndürürsünüz. büyük şehirlerdeki reklam panolarını kiralarsınız. kampanyalar düzenlersiniz vs. yüzbinlerce lira harca**** domaini markalaştırırsınız. bu bir yol.

benim harcayacak o kadar param yok diyorsanız akılda kalıcı, makul, anlamlı ve seo açısından verimli bir domain alırsınız ufak ufak girişimlerde bulunursunuz..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynternet