Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

20. 000- 25. 000 Tl Bütçe (iş Fikirlerim)

Başlatancyborg88Tarih09/06/2014 12:20:32Yorum19

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Eskişehirde özel bir şirkette Dış Ticaret Departmanında çalışmaktayım. 1000 TL maaş alıyorum.

Bankada bir miktar param var. Kendi işimi yaparak ayda 2000 TL kazanmayı hedefliyorum. Fazlasında gözüm yok.

Öncelikli fikirlerim zanaat istemeyen al hizmet al ürün ver para şeklinde.

İlk aklıma gelenler
- Okullara yakın yerlerde kırtasiye
(oyuncak-tuhafiye vs. karışık şekilde)
- Şehir merkezine uzak ancak insanların ihtiyaçlarına yönelik hizmetler ( Fatura ödeme, iddia bayiliği ya da benzeri şeyler)
- Okul kantin ihaleleri olabilir

Şu an için aklıma gelenler bunlar. Beden Eğitimi Öğretmenliği Mezunuyum.

Bütün verilecek tekliflere ya da fikirlere açığım. Bütün yorumlarınızı itina ile değerlendiririm. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / EskişehirMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
19 yorum
Yeni Üye48 yazı
Eskişehir bilindiği üzere öğrenci şehri bu yüzden öğrencilere yönelik birşeyler yapmanızın sizin için daha iyi olacagını düşünmekteyim ne yapılabilir konusunda ise sizin pazar araştırması yapmanız ve yatırımınız ona göre belirlemeniz gerekmektedir öğrencilere yönelik en güzel işler kanımca cafe , fotokopi , oyun salonları ve ucuz yemek satan dürümcü , dönercilerdir teşekkürler iyi çalışmalar..

Yerleşim Türkiye / DüzceMeslek Turizm
Yeni Üye11 yazı

Arzu ederseniz, halihazırda işlemekte olan bir eticaret sitesi önerebilirim. Anlaşmamız halinde tüm sosyal medya hesapları ile birlikte sizin olur, tek masrafınız aylık sosyal medya reklam gideri, 100 tl reklam size 1000 tl lik satış olarak geri döner. Ne kadar kazanmak isterseniz o kadar kazanabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye44 yazı
Gaz maskesi - beyzbol sopası ve toplarını - göz yaşartıcı sprey ve boya spreyleri satan bir dükkan aç. Toplar çok satmaz fakat diğerleri peynir ekmek gibi gidecektir. :-)))

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynternet
Yeni Üye40 yazı
Arkadaşım fatura ödeme merkeziyle ilgili aylarca araştırma yapmış biri olarak biraz yorum yapabilirim. Fatura ödeme merkezini açacağın yer konusunda dikkat etmen gereken bazı detaylar var.
Bunlar;
* Dükkanı açacağın yerin gelir seviyesinin ortalama veya ortalama altı olması gerekir. Gelir seviyesinin yüksek olduğu yerde zaten hem dükkana çok kira ödersin, hem de yüksek gelir sahibi insan fatura ödeme merkeziyle hatta internet bankacılığıyla bile uğraşmaz. Fatura ödemeleri otomatik talimatla kartından çekilir. Az fatura tahsil edersin.
* En son 8-10 ay önce araştırdığımda her 1 TL'lik komisyondan 75 kuruş sana kalıyordu. Fatura tahsilatı dışında dükkanda başka gelirin yok. Telefon vs. aksesuarı satmana izin veriyorlardı sanırım ama dükkanın dönmesine ne kadar katkı sağlar onu bonus gibi düşün. Yani yok, gelirse bereket versin gibi.
* Teminat istiyor bu merkezler bayilik için ve yanlış hatırlamıyorsam teminatı verip, dükkanı dekore etmeleri, (mobilya vs. dahil) işe başlarken cebinden 70 bin TL gibi para çıkıyor. Hiç az değil. Çok dükkan buldum. Kimisi 2-3 eleman çalıştırıp tahminen 8-10 bin TL para kazanıyor. Kimisi tek eleman çalıştırıyor. Geliri sadece kiraya çalışıyor. Ayda 1000-1500 gibi bir şey kalırsa kalıyor.
* Bu kriterlerin dışında yaya geçişinin yoğun olduğu bir dükkan sana biraz daha fazla kazandırır.
Bu konuda biraz yardımcı olduysam sevinirim. Allah hayırlı seçim yapmanı nasip etsin.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye7 yazı
bence kantın işine gır uüniversıtelerde genellıkle ıhale kira üzerinden yapılıyor o kadar sıkıntı yasamazsın güzel bı fakülte kantını yakalarsan gerısını dusunme sıkıntı cekmezzsın malzemen ayagına gelır işçi problemın olmaz ogrencı çok işini görür ve her sattıgın malzeme işçi parası kıra parasına gıtsın yazın soguk içecek dondurma kısında çay sana yeterı kadar kazandırır. tabı bbunun için tost yapacak eleman ocakta duracak çaycı ve ögretmenlerın odalarına ayrı bakacak kalıfıyelk bı garson her turlu tutar ama ihalede almancok zor olur. cunku genellıkle sozlesmelerde sureklı duran kıracıya %30-20 arası hak tanıyorlar

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ö?renci
Yeni Üye53 yazı
Açık Parfüm üretimi yapmaktayım, gerekli sağlık bakanlığı izinleri kalite belgem her evrakım belgem kusursuz olarak hazırla durumdadır. 225 çeşit kokumuz bulunmaktadır.2 kalite üretim yapmaktayız, 1, kalitemiz %30 esanslı , 2, kalitemiz ise %10 esanslıdır. Piyasadaki hem 5 tl lik hemde kalite li acık parfüm markaları nın kullandıkları esans oranlarından daha yüksek ve daha kaliteli esans kullanmaktayız, onların tabiri ile 3 gün kalıcıysa bizim parfümümüz 5 gün kalıcıdır. :) kar marjımız yüksektir, %60 ila %90 arasıdır. şişelerimiz bayan erkek olarak gümüş kapak ve altın kapak olarak bayan , erkek ayrıdır. franchising bedeli kısa süre için istememekteyiz. ne alırsanız onu verirsiniz. aldınız elinizde giden kokular gitmeyen kokular elbetteki olacak, suan izmit bursa ve Yalova da satılmaktadır ki her il de farklı kokular gitmektedir. gitmeyen kokuları giden kokularla değişim yaparız. Herhangi bir alım kotamız bulunmamaktadır. Bizim için en önemlisi müşteri memnuniyeti , ardından satış kanalımızın menuniyeti en son bizim memnuniyetimizdir. daha detaylı bilgi isterseniz telefonla arayıp bilgi verebilirim, ya da mail atabilirim. ortala 10000 tl gibi akama dükkan açılabilir açılışta ilk gün cironuz 4/1 kadar olur. Adil UZ 05308839310

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Saty? / Pazarlama
Üye401 yazı
5 sene yaşadım Eskişehir'de. Özel sektörde çalışabileceğin hiç bir yerde hakkını alamazsın. Cafe'de, barda çalışan garson 900+bahşiş ile senden daha fazla kazanır. Çalışma saati seninle aynıdır. Kırtasiye açmayı düşündüğüne göre 40-50bin gibi bir sermayen olmalı. İş ve ek iş olarak yapabileceğin bir çok şey var. İşim gereği Eskişehir OSB'de bir çok fabrikayla görüştüm. Yarısı ihracat yapmıyor. İthalat yapanların bir kısmı ithalat işlemlerinde sıkıntılar yaşıyor. Bu firmaları ayrıştırıp bu firmalara danışmanlık yapabilirsin.
İstemi Ozan Aydemir

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye4 yazı
Merhaba Cyborg88 ben devlet memuruyum ve meslek geregi başka bir işle uğraşma şansım olmadığından bu şartı ihlal etmeden nasıl gelirimi artırırım diye uzun süre kafa patlattıktan ve araştırmacı yapımında yardımıyla sıfır riskle ve halihazırda şükürler olsun var olan işimide aksatmadan yapabileceğim bir iş alanı buldum demeyeyim de ilham oldu diye değerlendiriyorum siteye de biraz önce kayıtoldum ve yazını görünce paylaşmak istedim inşaallah hayırlısı olur05432330877
ezgim

Yerleşim Türkiye / SinopMeslek Kamu sektörü
Yeni Üye4 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ezgim
Merhaba Cyborg88 ben devlet memuruyum ve meslek geregi başka bir işle uğraşma şansım olmadığından bu şartı ihlal etmeden nasıl gelirimi artırırım diye uzun süre kafa patlattıktan ve araştırmacı yapımında yardımıyla sıfır riskle ve halihazırda şükürler olsun var olan işimide aksatmadan yapabileceğim bir iş alanı buldum demeyeyim de ilham oldu diye değerlendiriyorum siteye de biraz önce kayıtoldum ve yazını görünce paylaşmak istedim inşaallah hayırlısı olur05432330877
ezgim

Yerleşim Türkiye / SinopMeslek Kamu sektörü
Yeni Üye9 yazı
Bayanlar kahvesi acmayi dene?,ölmeden insanları mezara koymayi dene?,
Meyva suyu sikmayi dene? ,Waffel dukkani acmayi dene?,
Makarnaci acmayi dene?, Pizzaci acmayi dene?, 2.el ayakkabi ve elbise satmayi dene?, bu parailie bence bunlar denene bilir.
Sordun söyledik beğenir yaparsan yaparsin yapmazsan keyfin bilir?,
Ahmet kabak

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Gyda
Yeni Üye97 yazı
hocam alanınızda çalışmanız daha iyi değil mi.ticaretin riski ve hesaplanmayanmasraf kalemi çok.mesela istanbulda tenis öğretmenlerinin güzel kazandığını biliyorum.sizin alanınız nedir bilmiyorum ama özel ders imkanı olabilirse gerekirse risk alıp istanbulu denemenizi öneririm.özel okullarda hocalıkta olabilir.müstakil özel ders spor salonları falan.internette bir araştırın bence.Allah kolaylık versin.

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Ö?retmen
Üye159 yazı
Eskişehirde parayı bağlar civarında kazanırsın en basit örneği pilavcı var herkes bilir adam iş yapıyo millet gördü üniversite caddesi üzerinde ve aytaçta 5 tane aynı konsept esnaf lokantası açıldı üniversite içinde fakülte kantinlerine paran yetmez yani en azından iş yapabilcek kantinlere (iibf vb.) onu da geçtim öğlen akşam 2 öğün yemek 2 lira anadolu üni. de ben bi tek kahve alıyom otomattan yemin ederim iibf deki otomat kantinden çok kazanıyo para bağlarda ama her köşe tutulmuş ne ararsan var ara sokaklara fast food açıyolar yemeksepetinden müşteri toplayıp hayatta kalmaya çalışıyolar en son trend o oda deli gibi riskli

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye21 yazı
Merhaba,

Eskişehir öğrenci potansiyeli çok fazla olan bir şehir. geçen yılın son aylarında 5 günlüğüne Eskişehir'de bulundum. Sabahın 6sından akşamın 12sinie kadar,tüm börek ve kahvaltı satan yerler doluydu. Hatta o kadar etkilendim ki yaşadığım şehirde neler yapabilirim diye düşünmeye başladım. Bence ünv. yakınlarında salaş, bol masalı börek,poğaça,kır pidesi, çay satabilirsiniz. Başarı olacağına inanıyorum.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Otomotiv
Üye345 yazı
branşın nedir ?
eses

Yerleşim Türkiye / Eses
Üye114 yazı
50.000 tl nakit paramı min risk ile değerlendirebileceğim getiri olarak 750-1500 arası sağlayabilecek fikirleriniz varsa benimlede paylaşabilirmisiniz ? teşekkürler özel mesaj veya genel mesaj ile bilgi verebilirsiniz.

Yeni Üye45 yazı
Değerli koniks üyeleri
Rusya bölgesinde talep edilen ürünlerle ile ilgili (bebek bezi,ıslak mendil,plastik ev eşyaları v.b )ürünler ile ilgili ürün tedariki yapmak için bu bağlamda fabrikalar ile görüşmeler yaparak ürün bağlantıları yapmak için Gaziantep'e geldim daha önce imalata yönelik işler ile ilgili çalışmalarım ve araştırmalarım vardı ama üretimin ustalıktan başla makine parkuruna kadar ki süreç içerisinde içerisinden çıkamadım ve bu tedarik işine soyundum bu anlamda Rusya'daki dostlarıma ki bunlar rustur. Türkiye'den istedikleri ürünleri doğru fabrika ve doğru fiyatlar bularak bu fiyatlara çok az rakamlar ilave ederek teklif vermek ve bu iş dalında çok az sermaye ile çok paralar kazanabileceğimi gördüm ve bu konuda Türkiye'mde kendime bu konuda pastlaşabileceğim kader birlikteliği ve kazancımı yarı yarıya paylaşabileceğim dürüst kendine güvenen ortak bir kardeşim arayışım var bu konuda projelerimi görüşüp antlaşmak isteyen olursa lütfen bana yazsın

saygılarımla

nemesis.73@outlook.com

Yerleşim Rusya Federasyonu / KazanMeslek Ythalat / Yhracat
Üye114 yazı
50.000 tl nakit paramı min risk ile değerlendirebileceğim getiri olarak 750-1500 arası sağlayabilecek fikirleriniz varsa benimlede paylaşabilirmisiniz ? teşekkürler özel mesaj veya genel mesaj ile bilgi verebilirsiniz.