Ana içeriğe geç

Giyim, Aksesuar Ve Bijuteri

Bayan Ayakkabı İhracatı Yapmak İstiyoruz

BaşlatangoncaunluTarih03/06/2014 14:09:04Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
İhracat departmanını oluşturduğumuz 12 yıllık ayakkabı firmamız ; Türkiye 'de İstanbul ağırlıklı olmak üzere bir çok toptancı firmaya satışını gerçekleştirmektedir. İstanbul pazarından ürünlerimiz özellikle Makedonya , Irak , İran , Azerbaycan ,Arnavutluk ülkelerine sevk ediliyor. Bu ülkelerde ürünlerimizin sorunsuz kullanımı uzun yıllardır devam etmektedir. Bu ülkelere ürünlerimizi direk olarak ihraç etmek istiyoruz.

Bu bölgede bizimle çalışmak isteyen firmalarla görüşmeye hazırız

İyi Çalışmalar
Gonca Ünlü
Genel Müdür
Üntaş İth.İhr.Tic.Ltd Şti
Manisa/ Türkiye

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye71 yazı
Avrupa ülkelerine ürün yolladınız mı acaba? Ürünlerle ilgili resimleri varsa katalogunuzu ve fiyatlarınız yollarsanız sevinirim.
Mehmet Kara
crazyturks@hotmail.co.uk

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye84 yazı

sırbistan, bosna ve hırvatistan için resim ve fiyat bilgisi lütfen

kecap01@hotmail.com
suskunluğum asaletimdendir. Her lafa vericek bir cevabım var lakin bir lafa bakarım laf mı diye birde söyliyene bakarım adammı diye.

Yerleşim Yugoslavya / SyrbistanMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye3 yazı
Şirketimiz ayakkabı üreticisidir.Rusyada birçok yere ayakkabı ihracatı yapmaktadır.Artık diğer ülkelerlede çalışmak ve markamızı tanıtmak istiyoruz.Pazarlama konusunda ilgilenenler varsa iletişime geçebiliriz.

shoes@marcopini.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Üye128 yazı
merhabalar ben mehmet ünal 7 yıldır brezilyada yaşamaktayım brezilya vatandaşlığım var ve kendime ait şirketim var . güney amerikada en büyük pazara sahip brezilyada bana temsilciliğini verebilecek yada hazırda olan gıda şirketime ortak olabileck şirketler firmalar aramktayım . Gıda . Tekstik. Ayakkabı .mermer Vs. hazır da türkiyede markalaşmışlar yurt dışına bir şube daha acıldığında devlet teşviği almaktadırlar daha detaylı bilgi için lütfen bu numardan ulaşabilirmisiniz .. tekliflifleriniz meil yolu ile yollayınız lütfen sygılar mehmet ünal cep +55 49 88098827 ofis +55 49 32461015 . not meil adresimi yazarken nokta koymayı unutmayın 07 den önce bir nokta var
BEN BROKERLİK YAPIYORUM
not şimdi türkiyedeyim 0507 2451528

meil brezilya.07@hotmail.com

Yerleşim Brezilya / CuritibaMeslek Dany?manlyk