Yeni Üye Toplam 5 yazı |
| ||||||||
| leventbykcam Üye Toplam 109 yazı | 03/06/2014 : 16:01:12 siz de işyeri açmak tutku haline dönmüş olabilir.bu tutku mantığınızın önüne geçmesin. ayrıca bu işte En önemlisi yerdir. Bazan açmamak daha karlı olabilir. Zamanlama ise ters bir zamandasınız. okullar kapanınca herkes memlekete . çiğ köfte , ayvalık tostu , tavuk döner gibi hızlı atıştırmalık bir yer tavsiye ederim Yaya sayısı bol. Yola basamak olmayacak. ancak zamanlama olarak Eylül ayına bekleminizi tavsiye ederim. Yerleşim : Türkiye / Kocaeli | Meslek : İthalat / İhracat | ||||
| ryucel Üye Toplam 122 yazı | 04/06/2014 : 13:00:52 Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Bilgisayar-Bilişim | ||||
| yunusemre34 Yeni Üye Toplam 6 yazı | 04/06/2014 : 21:34:26 İstanbulda gördüğüm 50 ev yemekleri işletmesinden 45i kapatmıştır hiç bulaşmayın derim Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Ticaret | ||||
| saban25102 Yeni Üye Toplam 49 yazı | 05/06/2014 : 15:59:25 Yerleşim : Türkiye / Muğla | Meslek : Ticaret | ||||
| sezginlw Yeni Üye Toplam 32 yazı | Neden olmasin! Ben yaparim dedikten sonra, Eger teminat gosterebileceginiz birsey varsa halkbank ve diger birkac banka bulundugun ildeki valilik bu hususta kadin girisimciyi destekliyor. Arastirirsan faydasi olacaktir. Basarilar Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İthalat / İhracat | ||||
| crocodile Yeni Üye Toplam 48 yazı | 12/06/2014 : 18:36:11 bizzat amcam bu işe girdi oldukça riskli öncelikli olarak açılış maliyeti oldukça fazla kosgeb ten aynı sertifikayı bende aldım öyle bahsedilen gibi birşey değil hevesinizi kırmak gibi olmasın ama oldukça zor ayrıca artan patates fiyatları oldukça zora sokabiliyor müşteri memnuniyeti oldukça zor aynı tencereden pişen bir yemeği biri çok severken dgeri hc beğenmiyor ayrıca pahalı olunca insanlarda evde de pişiyo ztn cok para istyolar ucuz olunca da ne var bunun icinde gibi bi düşünce oluyo amcam 4 cesit 5 tl yapıyo tanırım kendisini baska bse katmaz yemeğe ynede cok soruyorlarms nasıl bu kadar ucuz oluyor dye diğer taraftan tabldot işyerlerine verip sonra para alamama durumu var genelde iş yerlerne paket servis olur öğlen saatlernde o zaten başlı başına bi sorun amcam 1 senedir bu işi yapıyor aşçı da tutmadıgı halde daha yeni yeni borcu eritmeye başladım diyor kısacası tavsiye edilmez saygılar başarılar .. Yerleşim : Türkiye / Düzce | Meslek : Turizm | ||||
| Erdener_Abi Yeni Üye Toplam 96 yazı | 13/06/2014 : 01:07:59 Turk ev yemegi yerine Avrupa-Afrika ev yemekleri yaparsan , hizmette innovasyon olur. Akdeniz ulkeleri ev yemekleri olsa herhalde ilginc olurdu. Erdener Abi Yerleşim : İngiltere / Nottingham | Meslek : Serbest meslek | ||||
| tradeengineer Üye Toplam 292 yazı | Nedense herkes etme yapma gitme batarsın demiş. Ev yemeklerine bakış açısı çok önemli. 4 çeşit tabldot mantığıyla bakmamak lazım olaya. Kahvaltı - Tatlı - Börek - Kek - Öğle / Akşam Yemeği gibi mekanda sunum yapılır. Onun dışında evlerden gelen siparişler değerlendirilebilir. ( Sarma, biber dolma, imam bayıldı, çerkez tavuğu, salata çeşitleri) Bakırköy'de böyle bir dükkana girdim içeride 5-6 bayan çalışıyordu. Bir iki kişi sarmayı sarıyor, biri mantı büküyor , diğeri ıspanaklı böreğini pişiriyor biridi bankoya bakıyor. Buzdolabında asılı olan ev/işyeri toplu siparişleri gözüme takılıyor. Kahvaltı çeşitlerinin yanında, börek yemeğe gelenler de var. Mis gibi ev çorbasıda nasıl kokuyor bilseniz. Birde gerçekten bu ürünlerin el emeğiyle yapıldığıda görülmelidir. Umarım bir yatırımcı bulursunuz. Fırtınalar kopuyorsa beyninde bir gün başaracaksın. Sadece adım at. KARTPOSTAL İÇİN www.instagram.com/postcard_kartpostal Pul, efemera, tarzıma göre eski koleksiyonlar ve eski ürünlerle ilgilenmekteyim. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Mühendis | ||||
| derya01 Yeni Üye Toplam 5 yazı | 18/06/2014 : 20:31:56 çok teşekkürler arkadaşlar olumsuz ve olumlu tarafından her durumu belirtmişsiniz,bu benim için çok önemli her iki tarafı da görmek önemlidir diyorum.ilerleyen zamanlarda işim hakkında yorum yapan arkadaşlara bilgi vereceğim teşekkürler. Yerleşim : Türkiye / Adana | Meslek : Diğer | ||||
| Ekonomistr Yeni Üye Toplam 18 yazı | 19/06/2014 : 12:20:21 Yerleşim : Türkiye / Adana | Meslek : Diğer | ||||
| derya01 Yeni Üye Toplam 5 yazı | 19/06/2014 : 21:22:32 hedefim gazipaşa ve çevresi buna belediye banka çalışanı,ve en önemlisi işyerleri .hedefimdeki müşteri potansiyeli bunlar. Yerleşim : Türkiye / Adana | Meslek : Diğer | ||||
| koraykilic2002 Yeni Üye Toplam 26 yazı | 09/09/2014 : 09:10:54 Merhaba , Son durum nedir arkadaşım.. Neler yaptın ? Merak ettim gelişmeleri .. Yerleşim : Türkiye / Istanbul | Meslek : Satış / Pazarlama | ||||
| denizlibazari Yeni Üye Toplam 44 yazı | 09/09/2014 : 20:20:52 merhaba açıkçası ben de uzun zamandır Kocaeli de aynı konsepti yapmayı düşünüyorum. Ama dükkan açmakla , evden yapmakla başlamak arasında kaldık. İyi bir afiş bastırıp bunları dağıtıp, gelen siparişleri evde hazırlayıp böylece başlamak mantıklı gibi geliyor. Değerli Yorum ve fikirlerinizi bekliyorum Yerleşim : Türkiye / Kocaeli | Meslek : Mühendis | ||||
| leventbykcam Üye Toplam 109 yazı | 15/09/2014 : 23:23:04 Ozaman sonuc şu : yeterli fizibilite yapılmadan iş kurmamak lazım. Yerleşim : Türkiye / Kocaeli | Meslek : İthalat / İhracat | ||||
| mmc Yeni Üye Toplam 25 yazı | Ev yemekleri dükkanı veya iş yeri açmak isteyenlere okuması için tavsiye edeceğim bir yazı var. http://yazparakazan.com/blog/en-cok-kazandiran-meslekler-ev-yemekleri-dukkani-acmak.html Kredi Bilgileri: https://kredispara.com Yerleşim : Türkiye / Aydın | Meslek : Serbest meslek | ||||
| Kassady Yeni Üye Toplam 1 yazı | 21/11/2015 : 19:45:56 Bu tarz tencere yemekleri yapan yerlerde maliyeti nasıl hesaplayabiliriz? Mesela yukarıdaki bir arkadaşımızın amcası tabldot 4 çeşit 5 TL demiş. Buradan nasıl kar ettiğini benim de aklım almadı. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Öğrenci | ||||
| dargman69 Yeni Üye Toplam 1 yazı | merhaba. şu sitede konu hakkında baya kapsamlı bilgi verilmiş. okumanızı tavsiye ederim. https://bilgidevi.com/ev-yemekleri-dukkani-acmak/ Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Memur | ||||
| knsderin Yeni Üye Toplam 39 yazı | 27/09/2018 : 11:49:20 Ben bu işi anneme kurmak istedim. Ancak tanıdığımız bir kadın yaptı bu işi ve ev hanımı olan arkadaşlarını da yanına aldı maaş verdi süper bir ekip oldular ve şu an dükkanı büyüttüler. Yerleşim : Türkiye / Ankara | ||||
| mağdurvatandaş Yeni Üye Toplam 10 yazı | 01/10/2018 : 14:59:38 evden başla iyzico ile hesap al kredi kartı ödemeleri kabul edersin. E-Ticaret Ve Sosyal Medya YouTube PayPal İhtiyaçlarınız İçin Bana Ulaşın Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Ticaret | ||||
| Aslan A. Yeni Üye Toplam 7 yazı | 09/11/2018 : 11:24:24 Asalamu aleykum! Teknoloji ve ayran üretim tarifi satabilen bir şirket veya mühendis arıyorum. Ekipman gerekli değildir, üretim Rusya'da süt fabrikasında başlatılacaktır. Ayran tadı hem Sütaş hem de Pinar firmalarına ya da daha iyi olmalıdır. Bana bir e-posta yazın ya da burada kendi e-posta, ben yazacağım. Yerleşim : Rusya Federasyonu / Grozny | Meslek : İmalat | ||||
| luckxor Yeni Üye Toplam 73 yazı | 13/03/2019 : 15:57:17 İş kurmanın altın kuralı en az maliyette en yüksek karı yakalamak. Daha kara geçmeden tesis için sermaye koyarsanız başa baş noktasına (zarardan kara) kadar sermayenizi güçlü tutmalısnız. Hiç kara geçememe riskininde olduğunu unutmayın girişimcilik ve girişim kurmak çok çok zordur ama başarırsanız krallar gibi yaşarsınız. Tavsiyem, mümkün olduğunca tanıtım işine ağırlık vermek, (kartvizit) geri dönüş olursa evde üretime geçmek. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Serbest meslek | ||
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2026 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım | ||||