Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Gerçeklerden Doğan Gelecek. . . . . . .

Başlatanjoy55Tarih17/07/2008 11:50:06Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye41 yazı
Arkadaşlar bu konuya sizlerin geçmiş te yaptıklarınız veya tanıdıklarınızın yaptıkları işlerle alakalı iş bilgilerini (kar oranı, riskleri ,avantajları) yanı tacrubelerinizi aktarırsanız yeni iş kuracak arkadasların önunu açacagına inanıyorum ne kadar çok tecrube o kadar çok basarının getirecegine inanıyorum sizde aynı fikirdeyseniz biz burdayız. her kezin iş hayatında basarılar dilerim.
dantel dantel işlenir hayat.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye41 yazı
evet katılıyorum bir kaç tane var öyle dedigim tarzda yazılar onları tasımam fikir acısından yararlı olacaktır
tesekurler..

Yeni Üye3 yazı
merhabalar.kara kara hiç düşünemeyiniz lütfen.cunku antalya restorantlar olarak tam bir cennet.her köşe başında görmek mümkün.antalya ya 4 sene önce yerleşmiş izmirli olarak ilk izlenimim antalya için soyle olmustu.sankı antalya halkı hic evinde yemek yapmıyormus da baska sehırlerden gelen ısletmecı arkadaslarımız sankı antalyada yasayan ınsanlara sureklı yıyecek hazırlıyorlarmıs gıbıme gelmıstı.sektorunuzun yanı mangal komuru ımalatının buradakı durumunu malesef bılemıyorum.ama muthıs pazar oldugundan emın olabılırsınız. bır seye dıkat edınız antalyada. tıcaretı tıcaret kuralalrına gore oynayınız.asla guvenmedıgınız ısletmelere acık hesap calısarak mal vermeyınız.sonra uzucu olaylarla karsılasmanız ıcten bıle degıl.kuralalrına uyarsanız sızın bıle hayal edemeyecegınız paraları kazanabılırsınız.
lafı uzatmadan antalyaya hosgeldınız.alısabılırsenız bu sehrı cok seveceksınız.ama o nadıdane guzel ızmırın o gusel ınsalarının sıcakkanlılıgı malesef burada pek yok. saygıyla kalın. ercangurer

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
Yeni Üye41 yazı

arkadaslar illian yazısı sadece bır ornek ve alıntıdır o yazıya yorum yapmayın sadece sektorunuzun artılarını ve eksilerini söyleyin ki bazı şeyler aydınlıga cıksın. tesekurler.