Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Bir Dükkan Var Ne Satılabilir

BaşlatanmuratbackTarih29/05/2014 18:33:31Yorum4

İlk mesaj
Uzun zamandır iş arıyorum fakat bir türlü askerden sonra doğru düzgün bir iş bulamadım.

Şimdi kafamda bir dükkan var ; Yerini anlatıcak olursam Bursanın Mudanya İlçesinde sahile fazla uzak olmayan mesafede bir sitenin altında ufak ufak dükkanlar bulunmakta ; İşte bu dükkanlardan bir tanesi şuan boş , Peki diğer dükkanlarda neler var gibisinden kısaca bahsetmem gerekirse ;
Kuyumcu,berber,terzi,çaycı,pastane,gözlükçü,tuhafiye,tütüncü,bilgisayarcı,emlakçı,telefoncu vs... Dükkanlar bulunmaktadır. Acaba sizlerin önerisinde ne dükkanı açılabilir ?

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Turizm
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
sitenin altında mı sitelerin altında mı benim bildiğim site en az 8-10 binadan oluşan apartmanlar veya evler.sitenin altında derken tek bir apartmanın altından mı bahsediyorsun ,yazdıklarımı lütfen yanlış anlama .bahsettiğin site kaç apartmandan oluşuyor yada kaç hane yaşıyor bu sitede eğer çoksa sana tek yapılabilecek işin market olacağını söylemem gerekir. tabiki market yoksa .varsa zaten açma derim. ikinci si .güzel bir cafee olabilir yada kıraathane ,bu sitede çocuk çoksa ,çocuklara yönelik biryer açabilirsin. kolay gelsin arkadaşım...
kırmızı ışık: dur
yeşil ışık: geç
sarı ışık: HIZLI GEÇ :)

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Saty? / Pazarlama
ne işi yapacağını bilmiyorum fakat iş yaparken şuna dikkat et

bir üründen nekadar kazanacaksın 10 tl alıp 25 tl satacaksan 15 tl kazanırsın ayda kaçtane satarsan burası işler ve sen nekadar kazanırsın.

asıl kritik soru ise acaba okadar adet satarmı ?

ufak bir hesap yapalım

kira 2000 tl ise ve sadece dükkanda sen çalışacak isen

15 tl kazandığın bir maldan sadece kiranı çıkarmak için 134 adet ürün satman gerekir.

yani senin ayda minimum 200 ile 250 arasında ürün satman gerekirki birşeyler cebine kalsın.

o dükkan bukadar satarmı ?
İsmail Bilen
Masİ Tex

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil

Anladığın bi iş dalı falan yok mu?

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
Şebeke suyu içilmiyorsa su satabilirsin.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er