Ana içeriğe geç

Bilişim, İnternet, Elektronik, Bilgisayar

Organik Ürün İnternet Sitesini Satmayı Düşünüyorum

Başlatanfatihkartal13Tarih26/05/2014 15:29:46Yorum5

İlk mesaj
Merhabalar,
Bir türlü fırsat bulamadığımdan yaklaşık 8 aydır atıl durumda olan internet sitesini satmayı düşünüyorum.
Sitenin PR değeri 5 olup hali hazırda kendi kendine aylık 5 bin tekil 10 binin üzerinde de sayfa gösterimi bulunmaktadır.
Sitenin adresi: www.e-organik.com
Faaliyete geçirmek isteyen biri olursa tedarikçi bilgilerini de paylaşabilirim.
Site şu an satışa hazır durumda, 1 hafta içinde sanal pos, payu veya paypal balnatısı yapılaraktan satışa başlatılabilecek durumda.
Google adwords olarak da 1500 tl lik kullanılmayan bir kredim var.
fatihkartal13@gmail.com dan bana mail ile ulaşabilirsiniz.
www.e-organik.com

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Danışmanlık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
siteyi satmanızdaki amaç nedir ? gayet güzel bir site , biraz geliştirip doğru adımlar atarsanız çok güzel yerlere gelebilirsiniz.
Uluslararası Lojistik Tedarik Zinciri Yönetimi

Yerleşim Yngiltere / LondraMeslek Yöneticilik
Merhabalar,

Öncelikle teşekkürler, Sitenin tasarımını özel 3 boyutlu yaptırdım.
Sitenin yazılımını da yeni yeniledim, bunu da imagaza.net in en dolu paketini aldım.

Ben henüz hiç site satış işine girmedim, bu siteyi de geçen sene bir başkasından almıştım, amacım hem dükkan açıp hem internetten bu işi yapmaktı.
İnternet konusunda yılları aşkın tecrübem var, 2007 de üniversitelerde internetten pazarlama eğitimi veren bir şirketimiz dahi vardı.

Velhasılkelam bir türlü ilgilenemedim, dükkanı da açamadım, geçen sene organik sektörü de bu senenin aksine biraz geriye doğru gitti. Ben de az buçuk yatırımdan korktum.

Siteyi en son bir web tasarımcısına verdim, e-bebek ve hepsiburada ya yönlendiriyorum, çünkü sitenin 5 6 bin gibi tekil ziyaretçi ortalaması var görünüyor ki bu da önemli özellikle bu sektör için.

Daha önce e-ticaret tecrübesi olan birinin veya lojistik imkanına sahip bir organik dükkan için daha güzel gider diye düşünüyorum.

www.e-organik.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk

mail attım
Uluslararası Lojistik Tedarik Zinciri Yönetimi

Yerleşim Yngiltere / LondraMeslek Yöneticilik
Alan arkadasa yumurta konusunda tedariikci olabilirim.
kkurtt

Yerleşim Türkiye / Kahramanmara?Meslek Mühendis
Selamlar,

Sizin de vaktinizi almamak adına bilgilendirme yapıyorum, linkedin ve bu sayfada verdiğim ilandan sonra 12 kişi mail attı.
Şimdiye kadar bir kişi 15 bin TL teklif etti, benim şimdiye kadar yaptığım masraflar da aşağı yukarı 15 bin i bulduğundan bir iki hafta bekleyeceğim, 25 bin TL den aşağı satmak istemiyorum.
Dilerseniz buradan veya yine mail ile ulaşabilirsiniz.
teşekkürler
www.e-organik.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk