Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

İş Yapmak İsteyenlere Fırsat

BaşlatanksparovTarih16/07/2008 12:44:56Yorum1

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
merhaba arkadaşlar görüyorum ki parası olupta iş yapmaya cesareti olmayan arkadaşlar var.ben yaklaşık 10 yıldır inşaat sektöründe çalışmaktayım bu sektördeki kazancın hiçbir sektörde olmadığına eminim.bu gün yerine ve mevkisine göre en düşük 80000 ytl ye daire satılıyo yer iyi ise mevki iyi ise fiyat 10 katına kadar değişebiliyo.maliyetini bilseniz inanamazsınız bu yıl ankarada koçtan sabancıdan daha çok vergiyi veren kişi inşaat müteahhiti.büyük firmalara bakın hepsi bir inşaat grubu kurup konut sektörüne girdiler.inanın çok karlı rizikosu olmayan bi iş ben 10 yıldır içindeyim ve bizzat yaşıyorum görüyorum.bi örnek vericem size maaşlı çalıştığım firma yapsat işi yaptı 500 m2 dükkan+8 daire+4 dublex
6 daireyi arsa sahibine verdi sıkı durun dükkan+2 daireyi satarak inşaatı tamamladı 4 dublex daire kendine kaldı.daha sıkı durun dublexlerin fiyatı 280-300 bin dolar arası iş 8 ayda bitti.hesabını siz yapın artık.parası olan arkadaşlar kara kara düşünmeyin az paranız varsa muhafaza etmeye bakın çok paranız varsada bu tür işlere girin.bakın para nasıl kazanılıyomuş ne kadar kolaymış aslında görün.daha fazla paylaşım için ferrat777@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.dostça kalın .

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
1 yorum
Üye503 yazı
arkadaşım,inşaat sektörünü sürekli araştırıyorum,ama gerçek maliyeti ne olur,bursa da arsa var,gerekli parayı temin edebilirim,hazırda en az 500 müşteri bulabilirim,ancak gerçek maliyetini bilmiyorum,sadece çok kazandırdığını biliyorum,m2 maliyeti ne kadardır

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Otomotiv