Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İthalat-ihracat-aracılık

Başlatanbursa123Tarih23/05/2014 21:19:51Yorum38

İlk mesaj
Yeni Üye59 yazı
Herkese iyi geceler biz 19 yaşında 2 arkadaşız bu yaz üniversiteye giricez inşallah. Uluslarlarası ticaret ve işletmecilik düşünüyoruz çok ciddi bi şekilde ve en büyük hedefimiz kendi şirketimizi kurmak. İlk etapta öğrenmek istediğim şey ne kadar sermaye gerekir sizce şık bi ofis ve 1-2 yıllık giderleri düşündüğümüzde ve bu işin olabilitesi var mı ? Başarılabilir mi ne dersiniz abiler ? ( düşündüğümüz şey uzak doğudan konteyner ile mal getirtip burda toptancılıgını yapmak olabilir, avrupaya çeşitli ürünler ihraç etmek olabilir, internetten dükkan satın alıp ordan hem perakende hem toptan satış olabilir)

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
38 yorum
Yeni Üye59 yazı
thank you :))

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ö?renci
Yeni Üye59 yazı
günceldir..

Yeni Üye4 yazı

Siz eğer ciddi ciddi mal getirtelim diyorsanız piyasa araştırırım. Gümrükçü çevremde var.
Piranha Karadeniz Bölge Servisiyim.
Ona göre getirttiririz. Bende sizin yaşlarda hevesliydim tutalım bakalım elinizden ne olacak :)
İlgileniyorsanız özelden mesaj atın. Buraya yazsanız belki gözden kaçar
Garanti Bilişim Hizmetleri

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye347 yazı
üni öğrenciliğine başlarken iş hayatına dair plan ve fikirler içerisinde olmak çok güzel,
bu çok nadir gençlerin düşündüğü şeydir zira,
başarılar,
artık konvansiyonel işlerde rekabet çok fazla,
sizin burada ne yapabilirizi araştırdığınız gibi internete ulaşan herkes aynı bilgi, fikir ve tecrübeye ulaşmakta,
Erdener Abi'nin dediği gibi "being original" ana prensib olmalı,
tabi anladığım siz üretim değil işin ticaret tarafında olmak istiyorsunuz,
o zaman kimsenin gitmediği ülkelere, daha önce denenmemiş fikirlere ulaşmaya çalışın,
eğer dış ticaret düşünüyorsanız, hazır öğrencilikte fırsat sürekli gezin, fuarlara katılın, mümkün olduğunca yurt dışına çıkmaya çalışın,
gittiğinizde her yerde bakın, not alın, network oluşturun, elinizde olmasa bile bir şeyleri almak veya satmak için pazarlıklar yapın, konuşun, kaynaşın,
iş yapamasınız bile bizim orada bir değim vardır "pazarda adam ağzı öğrenin"
ve unutmayın ticaret, esnaflık, satıcılık dediğimiz şey bir yerde çalışarak öğrenilmez,
tek çaresi var, deneyerek öğrenmek,
ve denemeye başlayın,
Kabaklar çarpışır çekirdekler çıkar, fikirler çarpışır hakikatler çıkar.
https://bento.me/hakankaya

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye59 yazı
sagol abi teşekkür ederiz cok dikkate alıcaz buradan ögrendigimiz en ufak fikre, tecrübeye bile ihtiyacımız var

bu yaşta çok güzel bir sektör secmişsiniz.onünüz açık.özgüvenınızı yıtırmeyınız
__HATUZE İÇ VE DIŞ TİCARET___
E-MAİL : hatuze@gmail.com / hasan@nimbusfood.com
GSM : +90 538 275 65 80 / 0532 152 93 05
www.nimbusfood.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye59 yazı
inşallah abi sagol

Yeni Üye45 yazı
Değerli koniks üyeleri
Rusya bölgesinde talep edilen ürünlerle ile ilgili (bebek bezi,ıslak mendil,plastik ev eşyaları v.b )ürünler ile ilgili ürün tedariki yapmak için bu bağlamda fabrikalar ile görüşmeler yaparak ürün bağlantıları yapmak için Gaziantep'e geldim daha önce imalata yönelik işler ile ilgili çalışmalarım ve araştırmalarım vardı ama üretimin ustalıktan başla makine parkuruna kadar ki süreç içerisinde içerisinden çıkamadım ve bu tedarik işine soyundum bu anlamda Rusya'daki dostlarıma ki bunlar Rustur. Türkiye'den istedikleri ürünleri doğru fabrika ve doğru fiyatlar bularak bu fiyatlara çok az rakamlar ilave ederek teklif vermek ve bu iş dalında çok az sermaye ile çok paralar kazanabileceğimi gördüm ve bu konuda Türkiye'mde kendime bu konuda pastlaşabileceğim kader birlikteliği ve kazancımı yarı yarıya paylaşabileceğim dürüst kendine güvenen ortak bir kardeşim arayışım var bu konuda projelerimi görüşüp antlaşmak isteyen olursa lütfen bana yazsın

saygılarımla

nemesis.73@outlook.com

Yerleşim Rusya Federasyonu / KazanMeslek Ythalat / Yhracat