Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Ciddi Ortaklar !!!

BaşlatanpetronasTarih16/07/2008 00:47:51Yorum9

İlk mesaj
Merhabalar arkadaşlar.

Sitede daha öncede rastladığım Süt çiftliği oluşumları maalesef ses seda çıkmadan sona ermiş. Bu karlılık oranı yüksek ve ciddi bir pazar bozşluğu olan ölmeyecek denilen işe keşke birileri bu siteden buluşup girebilseymiş.

Ben yaklaşık 2 yıldır araştırmalarım ve fizibilitemle bu yıl startını verdiğim Tamamen hijyenik AB standartlarında hiçbirşeyin sistem dışına taşmayacağı bir çiftlk kurma çalışmasını yürütüyorum. Projemle ilgili bir süredir bütün Türkiye yi geziyorum. Araziler bakıyor Hazır çiftliklerle görüşüyor Büyük Markaların Müdürleri ile diyaloğlar kuruyorum.
En sonunda Bölgemizi arazimizi bulduk geçen haftada gidip teyitlerini aldık inceledik. Hemen 600 Metre yakınımızdaki Büyük bir marka ile satışımızıda garantiledik.
Süt çiftlikleri Yem rasyonlarını ekimi biçimi sistemli bir şekilde kontrol edildiğinde çok güzel karlar bırakacak ve önümüzdeki 20 yıl boytunca neredeyse hiç ölmeyecek bir sektördür. AB nin raporuna göre Ülkemizin süt üretim ve işleme kapasitesi 25 milyon ton olması gerekirken bu rakam günümüzde 8-10 milyon ton civarındadır. Ab nin ve devletin ciddi destekleri mevcuttur yeterki ciddi bir oluşum ve kurulan tesisisin bazı standartlar dahilinde olması yeterli...

Tamamen kurumsal bir şirket mantığı ile bu işe sıcak bakan dostlar, Ben uğraşamam Senelk Kar payımı alırım diyenler, Bu sektöre uzak değilim bu oluşumda bende yer almalıyım diyenler veya bu işi yapmak istiyorum fakat tek başıma sermayem yetersiz diyen dostlar.
Tüm araştırmalarım ve kurduğum bağlantıları yerimizi ciddi düşünen arkadaşlar olursa tek tek anlatırım. Güveninizi ve güvenimiz sağlandığı takdirde büyük bir oluşumu birlikte göğüsleyebiliriz. Şuan 3 ortak sayılırız onlar kar payı ortakları yani güçleri ölçüsünde hisse alıp senelik kardan pay alacaklar. Toplantılara katılacaklar, İşleyişi pc leriden veya çiftliğe gelerek istediklerinde takip edebilecekler...

Ciddi düşünen dostlar msn den veya buradaki mesaj kutusundan ulaşabilirler...

karbeyy@mynet.com

KAzancınız bol olsun dostlarım...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
İlgilenen kimse yok sanırım.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
doğru bir seçim yapmışsın,zengin insanların bile yatırm yaptığını biliyorum bu sektöre,dediğin gibi kalite birşeyler yaparsan yolun açık olur,

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Di?er

Merhaba petronas, gerçekten guzel bır fıkır..İnşallah devamı gelır.Msn e ekledım senı ..İlgilenecegım.
kadirizm

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam
petronas merhaba...guzel bir fikir cıkmıs ortaya..umarım basarılı olur.. bukonu ile ilgileniyorum.. sizi msn ye ekledim.. gorusmek uzere kkaslan@windowslive.com
kkaslan

çok teşekkür ederim dostlar. Umarım herkez fikrinde başarıyı yakalar herkese bol kazançlar dilerim...

merhaba,
bu konu ile bende ilgiliyim koop olmak biraz zor, sonradan birbirimizi yeme ihtimalimiz yüksek olur. Ama istiyorum yapacak bişeyler. Yeterli oluşum olacak gibiyse varım.
Saygılarımla

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
merhabalar yatırım toplam maliyetini ve kar oranını yazarsan ilgilenebilirim
yani ben ne kadar yatırırsam hissem ne olacak

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ynternet
guzel bir ise benziyor inlenirim
serdar

Yerleşim Hollanda / AlkmaarMeslek Serbest meslek
Tekrar merhabalar dostlar. Bir süredir Şehir dışında olduğum için yazamadım kusura bakmayınız lütfen...

Supernova arkadaşım seninde değindiğin gibi koop olmaz keza koop ların ana sözleşmesinde bazı ifadeler sorun yaratır. Bizimki Bildiğiniz Ortaklı şirket. Herkesi koyduğu para ölçüsünde hissesi olacak. Yıllık kar payı üzerinden hissesine düşen ölçüsünde Hesabına aktarılacak.
Tırpan arkadaşım Toplam maliyet ve kar oranı sormuşsun. Çok detaylı olmakla birlikte kendi çalışmalarımdan şimdilik afaki olmak kayıdı ile sorun cevapsız kalmasın diye düşünerek ortalama rakamlar vereyim. Bütün çiftliğin ve Hayvanların alımı faaliyete geçilmesi 800 ile 900 bin YTL civarıdır. Geri dönüşü şuanki hali hazırda girmeyi düşündüğümüz bütün sektörlerden daha hızlıdır. Örneğin 2 yıl içinde bütün tesis kendini amorti edebileceği gibi tüm krediler ödenip karada geçmiş olabilir tabiki herşey ortaklık yapısı ve sistemimize inanmakla başlıyor.

İşi baştan sıkı tutumak en önemlisi. Doğru yerde doğru müşteriyle doğru sözleşme ile doğru yapılanma ile ve en en önemlisi güven ile yıllardır düşündüğüm bütün sektörleri sollayıp geçen bir sektör. Küçük Yatırımcının bu sektöre uzak kalışı Maliyetinin elk etapta yüksek olmasından kaynaklı ancak elinde bu sermayesi olan hatta çok çok daha fazlası olan bir çok kişi ve hatta başka sektörden insanlar kendi sektörlerini bırakıp bu işe giriyorlar...

Şİmdilik hepinize teşekkür ederim. Ben Ankara da yaşıyorum ancak görüşmek isteyen veya bu oluşum hakkında bilgi almak isteyen yüzyüze konuşalım diyen dostlar olursa bir şekilde ayarlar ve konuşuruz.

Kolay gelsin...