Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Büskivi Ve Topkek Markaları Hakkında Bilgi

Başlatancanters_33Tarih20/05/2014 13:33:57Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye98 yazı
Herkese iyi günler bol kazançlar sizden dünyanın herhangi biryerinden yada özellikle Polonya bulunan değişik topkek ve büskivi markaları hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum nasıl bulabilirim yada internet siteleri nelerdir bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar varmı aranızda şimdiden herkese değerli fikirleriniz için tşk.

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye98 yazı
Güncel

Yeni Üye98 yazı
Özellikle yurt dışında ikamet eden arkaşlardan yardım istiyorum güzel bir topkek markası varsa bana yazarsanız sevinirim ihraçat için arıyorum bende şimdide değerli bilgileriniz için tşk tolgaefekan@mynet.com.tr

Yeni Üye48 yazı

polonyada 4 bucuk ay yaşamış birisi olarak tavsiyem polonyadaki ürünlerinde bol miktarda domuz yağı bulundugu icin dikkat etmeniz orada tüketim olarak cok fazla kruvasan vardı ayrıca zapiekanki diye mantarlı ekmek üzeri ürünleri var son olarakta sarımsaklı ekmek var ki cok seviyoduk Türkler olarak ..

Yerleşim Türkiye / DüzceMeslek Turizm
Yeni Üye98 yazı
Crocodile tavsiyeleriniz için çok tşk.

Yeni Üye98 yazı
Güncel

Üye207 yazı
www.poland-export.com

buradan üreticilerbölümene keksen yazarsaniz genis bilgi alabilirsiniz kolay gelsin dikkatli olun katki maddeleri satacaginiz ülkeye uygun olmali yada üretici firmaya siparisi verirken acik konusun sizin icin üretsin ,bulgaristandada birkac büyük firma var degerlendirin kolay gelsin
OSKAR IMP EXP ALMANYA

Yerleşim ALMANYA / WiesbadenMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye98 yazı
Çok tşk bilgileriniz ve ilginiz için