Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Anadoluda Gumus Taki Cantaciligi

Başlatankayhan9222Tarih18/05/2014 00:34:24Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
Mrb arkadaslar yeni uye oldum.
fason gumus taki imalatcilarindan bilgi almak istiyorum.urettikleri urunlerin milyem veya adet bazinda isciliklerini veimalatcilarin cantacilar ile nasil calistiklarini, gumus cantaciligi icin ne kadar hasa ihtiyac vardir. Fason imalatci arkadaslardan yardim bekliyorum.

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Üye145 yazı
Ben gümüş ve altın imalatçısıyım. Aynı zamanda toptancılığını da yapıyorum.. Çalıştığım toptancı , çantacı ve dükkanlar var..
Siz tam olarak ne yapmak istiyorsunuz çantacımı yoksa dükkancı mı olacaksınız..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye26 yazı
Ürünler gram üzerinden satılmaktadır beğendiginiz ve seçtiginiz ürünlerin işçilikleri modellerine göre fiyatları hesaplanır ( gümüş )
fason olarak ürettirmek isterseniz talep ettiginiz gram kadar gümüş ödemesi yapılır ve artı işçilik olarak fiyatlandırılır ...
hızlı satış için ürettigimiz 1 gr taşlı kolye uçları hafif ve uygun fiyatla hızlı satış için tercih edebilirsiniz yazlık sezonluk haraketli magazalara bölgelere vermekteyiz örnek olarak bunları vere bilirim 2,5 dolar fiyata sahipler gümüş ve işçilikleri dahil
yeni başlıyorsanız model olarak gösterişli uygun fiyatlı ürünleri tercih edin mağazanızda ışıklarınızı dekorda iyi kullanın kaliteli ürünler alın herhangi bir sorunda müşterilerinizin size ulaşmasını ve ürün aldıgınız toptancınızın ulaşılabilir olduguna dikkat edin iyi çalışmalar dilerim..
aklınıza takılan sorularınız için bana ulaşa bilirsiniz gümüş üretmekteyiz talep doğrultusunda altın üretimimizde mevcut
Telefon numaram : 0532 616 79 04 Semih..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Üye468 yazı

Erkan bey.pazar isi yapiyorum ayni zamanda dukkanda acmak istiyorum almanyaya mal gondeiyormusunuz

Yerleşim ALMANYA / MunihMeslek Serbest meslek
Üye145 yazı
Dünya ülkelerinin bir çoğuna mal gönderiyiorum bunun içinde Almanya da dahil..
sizinle skype adresimizden görüşmek isterim

Üye468 yazı
Sabit telefon numarasi verirseniz benim icin daha uygun olur

Yerleşim ALMANYA / MunihMeslek Serbest meslek
Üye145 yazı
0538 276 96 01 ERKAN
0212 522 72 62