Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Irakta Zahoda Narenciyemizi Satabilirmiyim Yardım

BaşlatanportakalmandalinTarih15/05/2014 17:41:47Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye57 yazı
iyi günler hatay erzinde kendi bahçemiz var yaklaşık 300 ton civ vaşikton portakalı satıyoz bu sene 0.250 kuruşa sattık kökü zarar bir sene bekle araştırıyorum zaho da ve erbilde iş yapabilirmiyim kendi malımız satabilirmiyiz orda komisyoncular varmış belli bir yüzde alıp ürünü satıyorlarmış bizde malımızn başında olup vize alıp komisyoncuyada komisyonunu verip malımızı degerlendirebilirmiyim diye araştırma yapıyorum en büyük korkumuz para orda tırın başında komisyoncuyla satsak paramızı alabilirmiyiz erzinde geçen sezon zahoya müthiş bir narenciye gitti biz neden yapamayalım diyoruz tırla gelip satıp tırla çıkış yapsak nasıl olur bir iki aya kadar zahoya gidip gezmek istiyorum alış veriş nasıl saglam kişilerle çalışmak istiyorum inşallah hayırlısı olur diyoz gelecek sezon için bakalım inşallah hayırlısı olun teşekürler muharrem_vural@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye26 yazı
selam. ben zahoda komisyonculuk yapıyorum. isterseniz görüşelim size imeil de gönderdim telefon numaramı yazdım iyi çalışmalar

Yerleşim Irak / ErbilMeslek Ticaret
Üye343 yazı
tayland icin alirim ben o portakali.

skype bangkok.fatih

Yerleşim Tayland / BangkokMeslek Gyda
Yeni Üye57 yazı

en kısa sürede dönecegim size telefonla

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Gyda
Yeni Üye7 yazı
selam soguk havamizda istediginiz herturlü kalitede elma mevcuttur ilgilenenler irtibata gecebilir 05348615682 karaman

Yerleşim Türkiye / KaramanMeslek Yöneticilik