Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Hayırlı Bir İş İçin Plastik Kalıpçı Arıyorum?

BaşlatankaptanıderyaTarih15/05/2014 00:32:55Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye6 yazı
herkese selamlar,
bazen insanın aklına çok elzem bir fikir gelir, "BU NİYE YOK YA, BUNU NASIL YAPMAMIŞ KİMSE???" diye söylenirsin ve en güvendiğin bir kaç kişiye açar ve teyit edersin.İşte bendeki fikir de aynen bu tipten.Kesinlikle inanılmaz satacak bir ürün tasarladım ve başlıkta laf olsun diye "hayırlı bir iş" yazmadım hem para kazandıracak ancak hemde Rabbimizin hoşuna gidecek mükemmelde bir hizmet niteliğinde olacak bu ürün inşallah.
İşi ne tam açık etmek istiyorum ne de bilmeceye çevirmek istiyorum.Şu an X üniverstesindeki bir endüstriyel tasrımcı arkadaşım ile ürünün son halini netleştirmekteyiz.Bir başka doçent arkadaşımda henüz japonyadan döndü ve ürünü duyduğunda inanılmaz olumlu tepkiler verdi oda ekibin bir parçası.

Uzatmadan söylemek gerekirse bunun yeri burası mıdır bilmem ama güvenebileceğim ( yani ürünün ne olduğunu öğrenince fikri çalmayacak) hem kalıp çıkaracak hem de seri şekilde basabilecek bir firma bulursam önce manevi sonrada maddi olarak inşallah büyük bir nimete kavuşacağız.
Bu eğitici oyuncak materyali gayet kolay kalıbı çıkarılabilecek bir üründür, Bu ürünü seri üretime geçirecek firmanın kalıp makineleri uzun süre dur durak bilmeden çalışır inşallah.Tüm okul, kuran kursu, kreş ve yaz okulu gibi kurumsallaşmış alanlara toplu satılabileceği gibi işportacısından oyuncak mağa
zalarına kadar da serbest olarak tüketici ile buluşabilecek peynir ekmek bir ürün.
İnşallah emeklerimizi zayi etmeyecek ciddi bir din kardeşim ile bir araya gelmek ümidiyle...

Yerleşim Türkiye / ZonguldakMeslek Öğretmen
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye72 yazı
05327066575 arayın ağabeyim ile görüşün fikrinizi ciddiye alacaktır.
Hayat boş bir tuval, ressamları biziz.. her tercih her davranış, her tutum, her söylem bir renk..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye54 yazı
gelişmeler ne durumda sayın kaptan-ı derya merak ettim...
AYİNESİ İŞDİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ...!

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Serbest meslek
Yeni Üye6 yazı

arkadaşlar şu an üç boyutlu çizimi yapılıyor ürünün.Eğer bilgisi olan varsa 100 gr civarında gelecek bu oyuncaktan basit bir plastikten 10bin adet bassam kalıp ücreti hariç kaç tl gerekir acaba.İnşallah bu fikrin tüm evrelerini ve sonunda da tüm türkiyede nasıl satıldığını hep beraber görürüz.

Yerleşim Türkiye / ZonguldakMeslek Ö?retmen
Üye277 yazı
merakla takip ediyorum. Bursa ve civar illerde satış anlamında size yardımcı olabilirim...
İNŞAALLAH muaffak olursunuz.
nedim

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf
Yeni Üye1 yazı
merhaba,

Bursa'da plastik enjeksiyon sektöründe hem kalıpçı hem de üretim yapmaktayız,değerli fikirlerinizi bizimle de paylaşır iseniz iş ortaklığı yapabiliriz.

erdal

535 987 90 97

kolay gelsin

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Memur