Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Hidrolik Pompa İhracatı

BaşlatanvanmurTarih13/05/2014 22:30:38Yorum2

İlk mesaj
Arkadaşlar merhaba,
Hidrolik piston pompa,dişli pompa satımı yapan bir firmada bir sene ihracat sorumlusu olarak çalıştım.
Şimdi kendim bir site kurarak bu işe girmeyi düşünüyorum.Öncelikle siteyi kurup katalog tanıtım vesaire halledip ilk satışı yapıp kalan kar marjı ile bir iki satıştan sonra dış ticaret ofisi kurmayı hedefliyorum.Satışları eski çalıştığım yer üzerinden alıcıya ulaştıracağım.Ve çalıştığım kişi böle bir durumda karşı tarafa kesinlikle mal satmayacağını belirtti zaten kendisine güveniyorum.Fakat şöle 1000-1500 usd elime geçtiğinde firma kurma faaliyetlerine giricem.Bu noktada burdan sonraki prosedürler neler bana sitenin maliyeti katalog vesaire ne kadara mal olur bu işleri yapan veya tavsiye ediceğiniz kişler var mı?
Evrak prosedürü için sıralama vesaire nasıl olr şahıs şirketi için.
Bu dediklerimi yapabilirsem birde tır yedek parçası üreten tanıdığım var ondanda mal çekebilirim.
2.bir internet sitesi kurup otomotivin farklı sektörlerinde 2 koldan müşteri arayışına soyunmayı düşünüyorum.Bu düşüncelerime bakış açınız fikirleriniz nedir?Teşekkürler.
M.Y

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
merhabalar, web site kurulumu anahtar teslim yapıyoruz, istediğiniz taktirde özelden mesaj atabilirsiniz.
GELECEK ÜRETİMDEN GEÇER

Yerleşim Türkiye / DüzceMeslek Mühendis